Vanishing Point

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ruumis, 21.7.2005.

  1. bdr529

    bdr529 1st gear

    Thunder Road

    Thunder Roadissa on vanhempaa kalustoa (ja ainakin trailerin perusteella vanhempaa otetta elokuvanteossa muutenkin - autojen vuosimallit vaihtuvat kesken kohtauksen ja yöstä tulee hetkessä päivä...). Myös saatavana playsta.
     
  2. jukkasil

    jukkasil 1st gear

  3. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    joo tulli tölsystä toi Vanishing Pointti mut oli joku uudempi versio ku poliisiautotkin oli jotai uusia paskoja..kyl se orginelli on aina parempi,enpä oikee tiedä mitä järkee oli tehdä tollainen "uusinta".. :odroll:
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Olihan tuo ihan katsottava elokuva.
     
  5. America

    America Gearhead

    Joo kyllähän tota katteli, mutta kyllä se vanha on paljon parempi. Tosta oli mun mielestä osa ideaa lähteny pois, kun toi Kowalski ei enää vetäny aineita.
     
  6. hannux

    hannux 1st gear

    Kattelin just äsken sen VP:1996: en DVD:ltä. Siis eilen tulleen.
    Ihan ok, mutta koskas se 1971 versio tulis. Entäpäs Cristine-tappaja-auto tulis. Mistähän sen sais, kun luin hiljakkoin sen kirjan.
     
  7. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Vaikea sanoa kumpi oli parempi. Joka tapauksessa niistä huomaa Amerikan asenneilmaston muuttumisen. Uudemmassa ei popsita pillereitä ja sillä yhdellä typykällä oli vaatteita enemmän päällä. Ihan sama kuin tässä Shaft-elokuvan nykyversiossa: raakaa väkivaltaa on kuin vanhaan hyvään aikaan, mutta ei enää intiimejä kohtauksia jossa sankari olisi päässyt käyttämään "akseliaan".
     
  8. bdr529

    bdr529 1st gear

    Christine löytyy ainakin Play.comsta.
     
  9. testaaja

    testaaja Gearhead

    Cdonista löytyy molemmat, joskin vanishing point näyttää oleva tilapäisesti loppu. http://www.cdon.com/main.phtml?navroot=905 Christine

    http://www.cdon.com/main.phtml?navroot=905 Vanishing Point
     
  10. JVN-63

    JVN-63 3rd gear

    Onkos Fear is the Key eli Pelko on Aseeni -leffasta olemassa DVD-versiota? Mulla on se jollain kuppasella VHS-kasetilla, jota ei paljo viitti kattella. :rotfl:
    Siinä filkassa ei kauheesti säälitä -72 Gran Torino Sportsroofia...
    Montakohan niitä on tuhottu leffaa tehdessä... :cry:

    Ja poliisi-Catalinoja tmv tuhotaan liukuhihnalta...
     
  11. jukkasil

    jukkasil 1st gear

    Originelli V-point löytyy suomiteksteillä Anttilasta n. 7.95 erkin kappalehintaan. Tästä on kylläkin monipuolisempi julkaisukin olemassa (play:stä taitaa muistaakseni löytyä), jossa myös alkuperäinen leffaversio mukana, tässä mukana kuuluisa tyttökohtaus, jota ei tuossa suomiversiossa ole.
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Tulihan tuo katsottua ja olihan se viihdyttävä. Empä osaa sanoa kumpi sitten loppujen lopuksi on parempi, tää uusi vai se vanha versio. Pitäisi päästä näkemään mielellään putkeen, mutta edes samalla viikolla, niin olisi helpompi verrata.
     
  13. PerttiA

    PerttiA 1st gear

    Muistaakseni olen Anttilasta ostanut neljän levyn McClean kokoelman, jossa oli mm. Pelko on Aseeni.
     
  14. Belvedereman

    Belvedereman 1st gear

    Mulla on tuo sama kokoelma, ostin netistä, tais olla joko Casablanca tai Discshop. Hieman reilun kympin kustansi.
     
  15. 7ups

    7ups 1st gear

    Vanishing Point perjantaina Orionissa Eerikinkadulla klo 21.00, liput 5€. Toinen ja samalla viimeinen esitys. Tiistaina oli eka, jonne lyhyellä varoitusajalla kaahattiin. Ja kyse alkuperäisestä versiosta eikä paskasta remakesta..
     
  16. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    70-luvun vapaamielisyyden huomaa siitä, että alkuperäisleffassa siinä yhdessä kohtauksessa erämaassa se nainen on alasti, uudemmassa versiossa pukeutunut, joskin aika niukasti. Nimittäin se kohtaus, jossa haeskellaan Hemiin uutta öljypohjaa.
     
  17. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    onko tuota jälkimmäistä re-make 'pointtia' ostettavissa DVD halpis
    hyllyssä??
     
  18. petro_din

    petro_din Gearhead

    Juurikin näin..
    Itehi molemmat versiot nähny, mutta jotenkin muistelen että tää uus ois tuosta kohtauksesta huolimatta jättäny enemmän "kylmäks" vai oliko siinä mukana se vaimo+lapsi homma, vai oliko se vielä joku 3.s versio?
     
  19. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    vaimo laps homma on joo viggo mortensenin vpssä,,

    ei mun mielestä ole 3 versiota.

    ja mielestäni tuota mortensenin vp tä ei ainakaa suomesta saa blue-raynä tai dvd,,olen etsinyt,,
     

Kerro tästä muillekin!