Us-parts.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja henkka-1975, 11.5.2012.

  1. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Koitin tuohon Voortiin ostaa Edis 8 sytkäosia.. Kyselin puolia ja anturia/triggeripyörää.. Eip muuta kuulunu ku "pitää olla osanumerot".. :mad: En ite tiiä missä semmosia on ollu ku on F-100:sta Mustangiin; polkupyörässäki ja pikkuhousussa saattaa kans olla EDIS-sytkää missä vaan lukee FORD..

    Hommasin kans samaseen laululiiteriin tulppia, kas kummaa löyty ihan ku sanon että kai jostaki 86-91 Mussesta tai Crown Vicistä käy ku pata on jotahi niitä luokkia; enkä tiiä mistä vehkeestä k.o. pata on ku on vaihettu. En tiiä mikä ollu kaverilla hätänä ku ei viittiny kurkkia löytyykö Mussesta, Linc Mark VIII, F-100 jne..

    Ei muuten taho löytyä niitä osanummeroita ees netistä. Saatika muualta noita sytkäosia. Jos jollaki on ni ostan EDIS 8 puolat, triggeripyörän ja sille sen asentoanturin.
     
  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    Noilla lähtötiedoilla kertoisi minuutin googlauksella, että osanumero fd487 ja löytyy partsista hyllystä. Jos siinä on siis tommoinen 2x4 puolaa eikä joka pytylle omansa. Toi vissiin käy kanssa ja toimittaa suomeenkin. http://bit.ly/LnGiUb


    Tuosta koko kasa: http://bit.ly/MCGEM8
     
  3. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    Oolrait, en vissii sitte osannu ettiä oikein. :eek: Noista oli apua, kiitos!
     
  4. rb

    rb Double Gearhead

    Eilen tuli asiaa US-Partsiin kun dödsin virtalukko sanoi morjens.

    Lukko ja lukon pohja läytyi hyllystä, josta jälleen kerran iso kiitos.

    Ainoa että kello sattui olemaan se neljä ja asiakkaita oli jonoksi asti, vaikka myyjät tekivät kyllä parhaansa.

    Jono muodostui lähinnä siksi että osa asiakkaista ei tiennyt mitä palikkaa oltaisiin vailla ja osalle tuntui olevan tärkeää aloittaa ostotapahtuma kymmenen minuutin bolemikoinnilla ennenkun myyjä sai vastauksen, että mitä nyt varsinaisesti oltaisiin tälläkertaa ostamassa.

    Kyllä pieni jutustelu kuuluu asiaan ja tulee sitä itsekkin siinä tiskillä asioidessaan harrastettua, mutta ne pitkän kaavan rakentelu kertomukset voisi jättää myyjälle kertomatta silloin kun sitä jonoa on sinne ulko-ovelle asti.
     
  5. miguli.jalkanen

    miguli.jalkanen 1st gear

    Itse en ole vuosiin käyttänyt US-partsia koska mielestäni hinnat ovat/olivat aivan päin persettä,Nyky tilannetta en tiedä.Esimerkkinä jarrupääsylkän korjaus-sarja US huuteli muutamasta tivisteestä ja nippelistä 140e.Savonlinnasta sai silloiseen asuinpaikkaan samat hilut tomitettuna 24,50e.Palvelu on toki ollut aikoinaan käydessäni aina ollut erittäin asiallista.Ja aina olen saanut oikeat hilppeet.Siitä iso kiitos henkilökunnalle.
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Onkos siellä uspartsissa mahdollisesti huomattu että ihmiset tilaa suoraan jankkilasta osia, esim rokkiautosta! Ostin just pussillisen tiivisteitä 40€ hintaan teiltä, sama pussukka maksaa rokkiautossa 11$ ja se olis tullu suoraan kotiovelle :odroll: .
     
  7. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Just tilasin osia, kysyin parista paikkaa Suomesta ja tietty Rockautosta... Tällä kertaa voittaja oli USA Koskinen Hartola, jäi n. 30€ halvemmaksi kuin Rockauto. Muut Suomi-paikat oli n.30-70€ kalliimpia. Noi lähetyskulut on kyllä sellasta arpapeliä, tuntuu olevan hirveet vaihtelut niissä..

    Paketti sisälti mm. alavesiletku -94 Suburbaniin x2, laatikon suodattimia x2, öljynsuodatin x4, antureita pariakin erilaista ja jotain pikkuhilpettä.

    Viime viikolla tilasin raidetangonpäitä 4kpl ja sektorinvarsi ja jotain muuta mitä en edes muista, silloin Rockauto oli halvin paikka selkeesti, US Parts anto mulle tasan 0€ alennusta :rotfl:.
     
  8. -TH-

    -TH- Gearhead

    juu, ulkomailta on näppärä tilata, kun paikalliset ja esim. us-parts hinnoittelee joskus hiukan yläkanttiin.
    letukan virtalukko setti oisi maksanut reilut 50e täällä. tilasin setin usasta, hinnaksi tuli hiukan yli 17e kaikkine kuluineen.
     
  9. chevy56

    chevy56 1st gear

  10. supo

    supo Double Gearhead

    Tullut vuosien varrella ostettua AFR:n kansia ja muita koneen osia sekä muita tarvikkeita ja saatu sellaiseen hintaan että ei kannata itse tilailla mistään muualta.Joskus joutui ottamaan pikana slicksit ja vanteet kun ei tullutkaan eräästä paikasta vaikka piti niin hinnat ei pomppanneetkaan silloinkaan!!!UsPartsilla hyllyssä hyvästi tavaraa jopa esim. 401cid naulapää Buickkiin mäntää jne.Samoin kuin esim. Racersplace saatu tavaraa niin kuin sovittu!!!Tilailtu myös itse esim. mäntiä eli siitäkin kokemuksia.Suositellaan molempia paikkoja!!!!
     
  11. ogland

    ogland 3rd gear

    us-parts

    kukas ottaa riskin että tavara on sitä mitä tilattu?

    itse tilatessa ei aina tiedä

    us-partsille täydet pisteet, aina on saatu mitä halutaan
     
  12. lillice

    lillice 1st gear

    Pienin vavat
    Fishing Rod in Pen CAS
    http://snipr.com/23qsr1v
    Se näyttää tavalliselta mustekynän, mutta se on todella maailman pienin kalastus vapa, INSIDE kynä!Supervahva teleskooppi alumiinivanteet sauva ulottuu enintään 3 metriä, niin voit nauttia kalastuksesta aina kun siltä tuntuu!
     
  13. gunslinger

    gunslinger Gearhead

    Eipä ole vuodessa tilanne parantunut puhelinmyynnin suhteen. Edelleen :wc: 12 soittoyritystä 9:00 ja 12:00 välillä, enkä vieläkään päässyt läpi. Tavaralle on tarvetta, niin kai se pitää rueta soittamaan muita firmoja läpi. Ja ennenku joku ehdottaa, niin se paikanpäällä asiointi ei ole vaihtoehto (matkaa 600+ km).
     
  14. Wade-

    Wade- Gearhead

    Kannattanee vaan ihan nätisti odotella, itsekin tänään soitin sinne ja noin 6 minuutin odottelun jälkeen pääsin läpi ja sain tilattua haluamani tavarat. :)
     
  15. gunslinger

    gunslinger Gearhead

    Oisivat edes laittanu jotain jonotusmusiikkia sinne linjalle :D Tyttö ilmottaa että "kaikki palvelijat on varattuna" ja sitte tulee hiljasuus..
     
  16. Wade-

    Wade- Gearhead

    No juu, tulee sitä välillä ihmeteltyä että soittaako se puhelin edes enää, kun ei mitään kuulu :D
     
  17. gunslinger

    gunslinger Gearhead

    Niimpä :D Sen takia oon itekki katkassu, ja yrittäny myöhemmin uudestaan. Vaan pitää ens kerralla laittaa kaiutin päälle ja jäädä jonottamaan.
     
  18. Rytari

    Rytari Gearhead

    myynti@usparts.fi

    tota mä aina käytän, ei tarvi jonotella, ja tuomas ainakin vastaa hyvinkin nopeasti ja ymmärtää meikäläisen haaveet ja turhat toiveet.
     
  19. gunslinger

    gunslinger Gearhead

    Jos ois valmiiksi tiedossa osanumerot joka palikalle, niin tokihan se ois helpointa laittaa sähköpostilla. Vaan ku ku osa tavaroista piti tilata tyylillä "liitin jonka toisessa päässä on kierteet tämmöseen kapineeseen, ja toisessa tämmöseen..", niin nuo on helpompi hoitaa puhelimessa.

    Asiakaspalvelu oli kyllä yhtä hyvää ku aina ennenki - ku viimein pääsi läpi -, siitä kiitokset!
     
  20. Rytari

    Rytari Gearhead

    helppoa jonotella joo.... mun tilaukset menee kaikki ainakin tyyliin "joku mukavan näköinen" "...n sopiva" "olisko mitää halpaa ..."
     

Kerro tästä muillekin!