Tuulilasin hinnoista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Pas(i)kiainen, 5.6.2012.

  1. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Moro,

    mitähän maksaa tuulilasi uutena Oldsmobile Cutlassiin 1979:iin? Ei oo vielä autoa pihassa, pitää laskeskella vähän mitä tulis remppaaminen maksamaan ettei sit jää projekti puolitiehen!

    Käytettyjä saattaa tuurilla löytää myös?
     
  2. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    http://www.kuttilanautolasi.syhi.fi/

    Camaroon maksoi muistaakseni siinä 200eur korvilla uusi lasi.
    Ostin 2. laatuisena, jossa joku värivika jossain alareunan tummemmassa osassa. En tosin tiedä missä, koska en sitä löytänyt.
     
  3. jukkis83

    jukkis83 3rd gear

    Torinoon maksoi sävylasi samasta firmasta 260 euroa kuukausi sitten.
     
  4. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Siis asennettuna? :eek: Eikait sentään, vaan pelkkä lasi?

    Mutta kiitos, vähän hajulla ollaan nyt et mitä tuo tulee maksamaan.
     
  5. jukkis83

    jukkis83 3rd gear

    Juu, pelkkä lasi.
     
  6. TORINOGT

    TORINOGT Gearhead

    Kuinkas se jukkiksen Torinon listojen kromaus onnistui? Oliko kyseessä sivulasien listat? :odroll:
     
  7. jukkis83

    jukkis83 3rd gear

    Juu, sivulasien sinkkivalu listat. Kyllähän niissä kromi on päällä. Rautiolla ne olivat ja täytyy sanoa että hinta oli melko suolainen. 4 listaa 400 euroa. Kaiken lisäksi listoihin oli suurin osa pohjatöistä tehty. Pinta on ok, mutta ei se mikään huippuhyvä ole. Tuohon hintaan odottaisin priimaa. Oli siinä tietysti listoilla mittaa yhteensä 4-5 metriä, joten kai siinä hommaakin on. Ei sitä vasta maalattuun autoon kuitenkaan rupisia listoja viitsi laittaa, joten täytyy olla tyytyväinen että sai uutta pintaa 8)

    Löysin myynnistä hieman eri malliset harjatiivisteet, jotka kuuluu laittaa ilman noita valulistoja. Ei se paha olisi ilmankaan niitä ja vähän säästäisi...edes jossain :-?
     
  8. menu*

    menu* Gearhead

Kerro tästä muillekin!