3gen camaro ja turvaistuin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ftw-, 7.6.2012.

  1. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Noniin eli kaverilla ois vähän jenkkikuumetta ja oli vähän kattellu noita 3gen comeroita mutta sitä epäilytti että saako sinne takapenkille mahtumaan turvaistuinta. Oisko jollain kokemusta? Ja nyt siis puhutaan pikkulapsen sellasesta ihan täyskokosesta kiposta. On senverran pieni vilä ettei voi vöihin laittaa.
     
  2. Stahl-Ville

    Stahl-Ville Gearhead

    Pyydä katselemaan moderneja ns. palkki-istuimia, joihin pienikin lapsi istutetaan naama menosuuntaan. Äkkipysäksessä istuimen ylärunko, lapsen yläkeho ja pää pääsevät heilahtamaan ja lantion kohdalle turvavyöllä kiristetty palkki pitää pikkuihmisen paikassaan. Meillä on kaksi erimerkkistä ja BMW 635 (E24) takapenkkeihin menevät heittämällä. Mulla vielä takana lisvarusteena extrakylmäkone = tehtaan paapan juomakaappi penkkien välissä, eli vyön vastakappale on tuon 20 cm korkean keskikonsolin seinän vieressä ja silti saa vyön kiinni ihan hyvin. Tuskinpa on mikään Komero ahtaampi.
     
  3. dixie

    dixie 3rd gear

    Luultavasti mahtuu vallan hyvin ainakin hantin taakse, koska hantin penkin voi vetää tosi eteen. Oon ite 186 cm pitkä ja mahdun ihan mukavasti hantin paikalle ja sen taakse samaan aikaan (tai siis tilannehan on oikeesti aika teoreettinen, mut kuitenkin).
     
  4. fe390

    fe390 Gearhead

    Mulla oli -91 Firebird kun tyttö syntyi.
    Turvakaukalo mahtui takapenkille, mutta sen kiinnittäminen oli aikamoista jumppaa.
     
  5. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Joo yhellä kaverilla tommonen komero on ja joskus joutunu edessä istumaan niin että penkki on tapissaan ja ei siinä nyt ihan mahottomasti ahistanu.Muutehan sitä penkkiä vois siihen kaverin comeroon istuttaa mutta kun näillä kaveruksilla on reilut 400km välimatkaa..
    No se nyt ei sinänsä oo ongelma kun perheellä on 2 autoo ja molemmissa istuimet niin harvemmin sitä tarvii sieltä poistaa.
     
  6. rkr

    rkr Gearhead

    Vanhemmissa on 2-piste vyöt takana.
     
  7. JnZm

    JnZm Gearhead

    1989 taitaa olla vuosi kun vaihtuu 3-pisteiksi takana.
     
  8. Zoidberg

    Zoidberg Gearhead

    Omassa 83-camarossa on 3-piste vyöt takana
     
  9. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Joo tän kuulinkin kun juttelin tossa viikonloppuna sen kaverin kanssa jolla se camaro on.
     
  10. Mafia Vankkuri

    Mafia Vankkuri 1st gear

    Väittäisin meillä olleen turvakaukalokin joskus camarossa, muistelin sillä että nostettiin rätin takaosa ylös ja laskettiin kaukalo kuskin penkin taakse ja vyöt kiinni. Isokokonen turvaistuin oli ainakin, yritin ettiä kuvia missä se näkyis kunnolla paikallaan, mutta ei sellasia ole taidettu ottaa..
     
  11. bathory

    bathory Gearhead

    Miksei voi laittaa etupenkille?

    Joo tosiaan 89 vaihtui 3-vöiksi. Miten aikaisemalla postaajalla vanhemmassa jo sellaiset??? Olikohan joku lisävaruste vai jälkiasennus??
     

Kerro tästä muillekin!