Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. kolli22

    kolli22 2nd gear

    No jos se alumiininen purkki on kuivain, ni just siihen(ensimmäinen kerta ilmastoinnin kimpussa, ei varmaan kukaan arvannut)
    Pitänee soittaa tuonne Southwest trade:lle. Us-centterin nettikauppa ei ainakaan tunnistanut ko.osaa(tai sit en vaan osaa) ja eräskin ameriikan valmisteisiin erikoistunut liike on kohta pari viikkoa koittanut ko. osaa hommata ja kertaalleen möikin muka käypäisen ja nyt kertoi että n.10päivän päästä saa heidän kauttaan oikeasti käypäisen osan... Kokeillaan muualta jos vaikka onnistaisi....
     
  2. Late10

    Late10 1st gear

    Kuis nopeesti toi uscenter vastailee maileihin? 3arkipäivää mennyt nyt, eivätkä vielä ole vastanneet...
     
  3. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    Mulle se centteri ei ole vielä kertaakaan vastannut maileihin...
    Mutta mistäs löytyis/kyselis korotukseen sopivia ylätukivarsia? Vakioista loppu varat kesken ja keula on aika pomppuherkkä nyt...
     
  4. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Kukas Suburbani-mies oli tänään aamulla kasin aikoihin rinnalla liikennevaloissa Kajaanissa? FSD-tarrat oli sivulaseissa ( mistä tulikin mieleen että määkin tarttisin uusia, olisko kellään ylimääräisiä?). Ite olin matkalla Talvivaaraan, autostakin näky varmaan ulospäin että muutama päivä on tullu täällä vietettyä :rotfl:
     
  5. peak

    peak 1st gear

    mitä maksaa kojon ohjelmointi tollaseen vm 94, subbeen ja mikä on tehohyöty?
     
  6. palontie

    palontie Double Gearhead

    Justiin tulin sivustolle kyselemään samaa :D .Menin jo aamu viideltä töihin, niin niin oli sun subu hyvin parkissa hotellin edessä kuin parhaat limot,tosin vähän paskasempi!Arvelinkin että sinä se olit menossa sinne pikku montulle.Käydään seuraavan kerran mokalla jos pyöritään samoihin aikoihin.
     
  7. kolli22

    kolli22 2nd gear

    Laitetaan nyt vielä tähän jonon jatkoksi: SouthWest Trade:lta löytyi painekytkin hyllystä ja osan pitäisi olla jo tulossa minulle. Pitää näköjään osata vaan soittaa oikeaan paikkaan....
     
  8. T5

    T5 Gearhead

    Auton vaihto olisi todennäköisesti edessä ja koska ajokilometrit tulevat suurella todennäköisyydellä tippumaan suht paljon, olisi harkinnassa Suburban/Tahoe. Ainut ongelma vain on se, että auton pitää olla bensakoneella, henkilöauto ja neliveto. Yksi sellainen nettiautossa onkin myynnissä, mutta mielestäni pyyntihinta siinä on suhteellisen korkea.

    Katseet on siis käännetty Viroon/Ruotsiin ja Virosta löytyisikin yksi hyvä ehdokas.
    Suburbanin hankinta olisi helppoa, mutta hiukan sekoittaa se, kun nettiautossakin on 1500 Suburbaneita myynnissä kevyt kuorma-autoina. Olen aina elänyt siinä uskossa, että 1500-sarjalaiset olisivat kaikki henkilöautoja. Näin ei kuitenkaan vissiin ole?

    Ulkoisesti Tahoeta (paitsi tietenkin kaksiovista) ei taida pahemmin erottaa Suburbanista? Virossa myynnissä oleva Tahoe ainakin näyttää kaikinpuolin ihan Suburbanilta.
    http://fin.auto24.ee/kasutatud/auto_pil ... _missing=1

    Kaikki neuvot ja vinkit olisi tervetulleita, ettei mitään ihan pommia ala tänne tuomaan. Mitkä ovat tuommoisen pahimmat ruostepaikat alustassa yms?
     
  9. kojo

    kojo Gearhead

    Ei kaikki 1500set tosiaan oo henkilöautoja, riippuu optioista..
    Tahoet sen sijaan ei mee kuorma-autoks mitenkään, ja se neliovinenkin tahoe on aika lyhyt suburbaniin verraten, kattoppa vaikka vähän takaovia ja niitä takasivulaseja tarkemmalla silmällä.
     
  10. T5

    T5 Gearhead

    Mistäs nuo optiot voi todeta? Ihan siitä lappusesta, mistä näkee painot?
    No nyt alkoi näkymään eroa Tahoessa/subbessa :D
    Näkeehän tuon ihan silmillä, kunhan osaa vaan katsoa.
     
  11. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    onkos kukaan säädellyt ylätukivarsia? onko siellä minkä verran mihinkin suuntaan säätövaroja?

    kuvia laittaisin omastani, mutta kuvablogi on edelleen nurin kuin myös on moni muukin sitä valittanut. (oisko muita hyviä paikkoja, mihin kuvia latais?)
     
  12. oobee

    oobee 1st gear

    Onhan noita tukivarsia tullut pyöriteltyä kun puslat vaihto ja sääteli pyöränkulmat kohdilleen. pyöreesti tuuman verran ne liikkuu epäkesko prikan ansiosta.
     
  13. controlli

    controlli 1st gear

    saako noita käsijarruvaijereita kappalettain. napsahti oik pyörän vaijeri poikki. onko niksejä miten rumpu lähtee ilman väkivaltaa
     
  14. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    onkohan mahdollista saada niitä säädöistä yhtään ylöspäin? Kun tuli vääntäsauva korotuksessa varat vastaan, nt pitäis tehdä jotakin niille tukivarsille...
     
  15. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

     
  16. kojo

    kojo Gearhead

    Ne säädöt liikuttaa tukivarsia vaan vaakasuorassa, ja jos sorkit niitä niin sit on pyöränkulmat päin hell...sinkiä

    Ei niitä meistoksia tartte vahvistella kun kerran tekee kunnolla 8) Pitääkin napata kuva...
     
  17. estonian

    estonian 1st gear

    Mihinkäs hintaan tampereen seudulla saisi kunnostetun tai uuden 350cid koneen paikalleen asennettuna fleetsideen. Kattellut tässä jos jonkinlaisia autoja ostaakseni ja sitten mietin, jotta jos sijoittaisi pitkälle tulevaisuuteen ja säästäisi vapaa-aikaa muihin projekteihin ja laittaisi konepuolen kerrasta kuntoon.
     
  18. rkr

    rkr Gearhead

    96 tai uudempi niin saat Vortecin koneella. Vanhemmissa Vorteceissa varmaan ainoa isompi ongelma on orkkis imusarjan tiivisteet jotka vanhemmiten saattavat vuotaa, ei sinällään kauhean paha rasti vaihtaa jos kohdalle sattuu.
     
  19. controlli

    controlli 1st gear

    mitä paikkoja pitää jatkaa jos korottaa koria 2 tuumaa. autoa on nyt korotettu jousikorotuksella 3tuumaa. millä tavalla ootte nostanu koria että saa uuden palikan tilalle.
     
  20. ssi

    ssi 2nd gear

    Vähän kö kopistelee lekalla pitkin rummun kylkeä niin kyllä se mulla ainaki lähti nätisti.
     

Kerro tästä muillekin!