Tierp Arena - Sweden Internationals 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Rami-Espoosta, 6.6.2012.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Enzon kisa päättyi vähän odotetustikin ensimmäisellä kierroksella. Vaatisi tekniikka vähän lisää ruutia, että pystyisi vastaamaan nykymenoon. No onneksi kaikki eivät lopeta menestymättömyyteen vaan koittavat kehittää itseään ja tekniikkaansa vastatakseen muille ehkä tulevaisuudessa. Yllättävää kyllä myös molemmat Habermanit ovat ulkona semeistä.
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Sampsa Palos meni hienolla 6,74 ajalla semiin, jossa vastaa tulee lajittelun kakkonen Thomas Lindström, joka meni jatkoon 6,73 ajalla. Tulee tiukka lähtö.
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Samu kemppainen hävisi ekalla rundilla saappaat jalassa norjalaiselle Jan Styrla Hergelle ajat 6.7758/305.95 Janille ja 6.7934/338.13 Samulle.
     
  4. Putte

    Putte 1st gear

    Timo Savolainen pääsi yllättäen semiin pro stock bikessä, kun Fredlundin kone hajosi eikä mies päässyt ajamaan.
     
  5. Kumirölli

    Kumirölli 1st gear

    Ymmärsinkö mä oikein, että joku rakkine sotki radan, eikä nyt päästä ajamaan?
     
  6. homer

    homer Double Gearhead

    Kukahan päättää nuo ajettavien kaavioiden koot. Meinaan kun supertwinejä on yleensä kisoissa vaikka kuinka paljon mutta kaavio on vaan kasi ja top fuel pyörät taas ajavat viidellä (ainakin tässä kisassa) osallistujalla vajaan kasin kaavion?
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    Maltalainen kiihdytysnuppi laski jotain allensa näytöslähdössä.
     
  8. Kumirölli

    Kumirölli 1st gear

    Aika hyvä idea ottaa sellanen tohon väliin, ku on kiire saada karkelot ajettua loppuun. :eek:
     
  9. Putte

    Putte 1st gear

    Kaaviokoot on pääsääntöisesti määrätty kasin kaavioiksi, mutta pro modissa ajetaan 16 kaavio, mikäli lajitelleita on 19. Tästä säännöstä Santa Podissa luistettiin ja ajettiin 16 kaavio 15 autolla. Myös Pro Stock Bikessä on joskus ajettu 16 kaavio, jos lajitelleita on ollut tuo 19. Pitkän huoltoajan vaativilla ryhmillä 16 kaaviot yhtenä päivänä läpiajettavaksi on aika haastava eikä oikein taida näillä Euroopan ratojen ajoaikamääräyksillä olla edes mahdollisia.
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Tuli siellä vettäkin jarrualueella ja sitä kuivataan. Ei toi nupin vuoto kyllä tainnut paha olla, sillä se käsittääkseni huomattiin ennen kuin auto pääsi viivalle.
     
  11. Mika.V

    Mika.V Gearhead

    Ei se koko rataa sotkenut, pukkasivat sen pois jo lähtöalueelta, kun vuoti vähän polttoainetta. Taisi tulla vain vähän vettä taivaalta välillä.
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Ja nyt sataa lähtöalueella. Tuntuu olevan huonoa tuuria säiden kanssa nyt.
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    OK, ajot pääs jatkumaan FIA Top Finland Fuel Dragster ekasta semistä Jari meni finaaliin ja toisesta parista Paavali.
     
  14. rude1

    rude1 Gearhead

    FIA Top Finland Fuel Dragster eliminations round 2 :D
     
  15. Putte

    Putte 1st gear

    Semissä Sampsa otti hyvät reaktiot, mutta hävisi kokonaisuudessa noin 2 sadasosaa, kun Lindström vetäsi paremman ajan.
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Nyt sitten pidetään taukoa ja odotetaan, että finalistit pääsevät ajamaan. Sportsmaneilla ei ollut tänään mitään asiaa radalle aamun jälkeen.
     
  17. homer

    homer Double Gearhead

    Taas on täysi rähinä päällä. Naapurit näköjään veivät voitot kaksipyöräisissä. No, pääasia että kuninkuusryhmä on täysin Suomalaisten hallinnassa. Jos Lehtimäkikin olisi päässyt ajamaan niin kaaviossa ei montaa muun maalaista olisi ollutkaan...
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Ja jos eiliset lajittelut olis päästy ajamaan olisi kaaviossa ollut todennäköisesti yksi vaarallinen tanskalainen ja mahdollisesti myös norjalainen. Spekulointia jäi sadekisan takia paljon, mutta neloisvoitto Suomeen on pääasia.
     
  19. bart

    bart 1st gear

    Suomeen ja suomeen.Kuskit on Suomalaisia,mikään muu ei.
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Niinhän se on Suomen voitto, kun rallissa tai formula 1:ssä suomalainen voittaa, vaikka saattaa olla tiimisä ainoa suomalainen. Kuski sen voiton kuitenkin kuittaa.
     

Kerro tästä muillekin!