Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. ktech

    ktech 3rd gear

    onneks olkoon :D taidat tykätä hitsaamisesta??? :rotfl:
     
  2. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    ei se nyt niiiin paha ollu? :odroll: no onpahan leimattu,vielläkö saa sen nykimisen kokonaan pois ja vaikka värjättyä jollakin tallista/Viipuri hotrod shopista löytyvällä seoksella. :-?
     
  3. ktech

    ktech 3rd gear

    noniin pitkäkaton mentävä aukko taas paikattu tuon aiemmin mainitun sämpylä capriisin jälkeen, tällä kertaa vuorossa -83 buick electra :D

    meinasin jo että pitäskö sitä kolmen buikin ( ja muittenkin pitkäkattojen) jälkeen katella jotain muutakin, mutta mitä suotta, nää on tuttuja ja turvallisia?

    niin jajaja, tässähän on nyt se paljon puhuttu sähkönen kattoluukku, tä :odroll:
     
  4. mr_Zombie

    mr_Zombie 1st gear

    Täältä löytyy yksi uusi onnellinen Capricen omistaja! Eilen kävin ostamassa ja näin parin päivän kokemuksen jälkeen ei voi muuta sanoa kuin että hieno peli se vaan on.

    Autojen rassaamisesta ei ole juurikaan aikaisempaa kokemusta, joten varmaan tulee täältä kyseltyä apuja. Tämä yksilö oli mennyt katsastuksesta huomautuksetta läpi, mutta kyllähän siinä pientä vikaa on.

    Tuulilasin pyyhkijä jää päälle eikä lopeta muuta kuin sammuttamalla koko auto, oikeassa etuovessa ei toimi keskuslukitus (sieltä on joku pikkuosa mennyt rikki), oranssi varoitusvalo syttyy jos kierrokset pysyvät alhaisina jonkun aikaa (kuulemma jossain sytytystulpassa ongelma)... Ja toki vielä vähän muutakin, mutta jos nyt nuo saisi korjattua aluksi.
     
  5. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    noi pyyhkijät korjaantu omassa kun putsas pyyhkijänmoottorin maadotuksen.. teki just tota samaa
     
  6. A/C

    A/C 1st gear

    Pyyhkijän moottori irti ja auki. Puhdistat koneiston vanhasta rasvasta niin hyvin kuin voi ja uudet rasvat sisälle. Omassani oli 30 vuoden aikana rasvat menneet aika jäykiksi ja taisi se parkki-solenoidi, vai mikä onkaan oikea nimi, kuitenkin se, joka vetää sulat "parkkiin", jumiutua eli jatkoi pyyhkimistä vaikka pyyhkijät sammutti. Samalla oppii ko. järjestelmän toiminnan käytännössä. Service manual auttaa, ko. järjestelmästä taitaa olla lähes 100 sivua juttua :)
     
  7. mr_Zombie

    mr_Zombie 1st gear

    Kiitos vinkeistä! Otin pyyhkijän moottorin irti ja auki ja koitin vähän tutustua sen toimintaan (eipä se kyllä ihan yksinkertainen ollut). Koitin liittimiäkin siinä samalla rassailla niin, että kontaktipinta tulisi paremmaksi. Mitään selkeää vikaa sieltä ei löytynyt, joten pistin takaisin. Vähän aikaa se toimi oikein, mutta sitten alkoi taas jäämään päälle. Eli melkein sain korjattua, mutta jotain häikkää siellä edelleen on.

    Mistäs semmoisen service manualin saisi hommattua?
     
  8. HT

    HT Gearhead

    Näillä vissiin tarkoitetaan niitä eturenkaan edessä etulokarissa olevat kirkkaat valot.

    Mikäs näiden toimintaperiaate on?
    Milloin pitäisi palaa ja miten?
     
  9. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Pitäisi palaa silloin, kun vilkutetaan jompaan kumpaan suuntaan. Ei siis vilku vaan palaa koko ajan valaisten hiukan sinne sivulle mihin ollaan menossa.
     
  10. Stance

    Stance Gearhead

    Cornering lightsit (valaisevat etukulmaa kääntymisen suuntaan) on tietenkin 20 vuotta vanhassa jenkissä erittäin vaaralliset ja eivät saa olla toiminnassa, mutta uudessa Skodassa lisävarusteena saatava turvallisuusfiitsöri. :lol:

    Omassa Capricessa oli vain polttimot otettu pois, muuten täysin toimintakuntoiset - laitoin polttimot takaisin.
     
  11. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Siis TIETOISESTI VAARANNAT liikennettä??
    Ei kai sulla vaan ole vielä takana lisäjarruvalo toiminassa? Tai parkit kytketty vikkuihin vaikka onkin uudempi kui olikos se `77 vai mikä rajana?

    Soosoo! :soosoo:

    :lol:
     
  12. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Ai niin taas kerran syytä kerrata:
    Muistakaas ny kaikki se lähtökohta että nää piilojamexet ja muut aspenit EIVÄT ole nyt eikä varmaan koskaan harrasteautoja eivätkä TOSIharrastajat niillä ajele.
     
  13. Janne_P

    Janne_P 3rd gear

  14. Banzuik

    Banzuik Double Gearhead

    :rotfl: Muistetaan.. harmi kun tieto tuli vaan niin myöhään mutta kaippa tuo just ja just kelepaa paaliin?!
     
  15. HT

    HT Gearhead

    Kiitos. Eivät pala vaikka polttimot paikallaan ja ehjän näköisetkin vielä. Pitänee selvitellä.
     
  16. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

  17. Stance

    Stance Gearhead



    Häpeää ja tekee uukkarin motarilla. :oops:
     
  18. DD6

    DD6 Gearhead

    Etukaiuttimien päivitys suoritettu, 4" Infinityt piilotettu orggispaikoille ritilän alle piiloon. Olihan siinä äänessä havaittavissa PIENTÄ muutosta. :D

    Tänään haetaan venttiilijousipuristin ja aloitetaan varaosakansien purku ja ihmettely. Painetesti + plaanaus noille, vähän hieromista ja kannet vaihtuu päikseen nykyisten kanssa. Jospa se moottorin tärinä ja putputus tuossa asettuisi...

    Sytytys oli hiukan viturallaan, se tuli säädettyä. Samalla hiplasin toisiokurkkujen läppiä avautumaan hivenen herkemmin. Tuntuu toimivan koko ajan nätimmin. Kaikki säädöthän tuossa saa tehdä uusiksi kunhan kannet on vaihdettu, mutta pitäähän sitä pikkunäpräystä olla.

    Raamattu saapui toissapäivänä!


    [​IMG]
     
  19. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    kävinpä ostamassa kattotelineen tolpan jalkoihin uudet läpivientikumit
    muttereilla, puuilosta 0,70€ kpl. jos loppuis tuo katon vuotaminen <img class="smiley" src="{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif" alt=":)" title="" />
     
  20. ++++++

    ++++++ 3rd gear

    Voisko joku joka on istuttanu tommosen 6.2 farmarin keulalle niin valaista tarvittavia muutoksia?

    Eli ennen oli 5.7dx.
    Millaset moottorin "kannakkeet" teillä on. Tuleva kone puretaan vanin keulalta.

    Pitäs ruveta istuttaan mutta olis mukava tietää mihin muutoksiin pitää varautua.
     

Kerro tästä muillekin!