FHRA Nitro Nationals

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 7.6.2012.

  1. gremlin

    gremlin Gearhead

    Niin, ja kiitokset tuosta nettilahetyksesta! Aivan helvetin hieno homma talleen kun on mahdotonta paasta paikalle toiden estaessa naita tarkeempia juttuja. ;)
    Mutta kylla oikeesti, varsinkin nyt kun on tommosta livestreamia mika menee ympari maailmaa, ei varmaan olis ihan liikaa vaadittua etta siella olis oikeet englannin kieliset kommentaattorit noihin Pro ryhmiin. Kaikella kunnioituksella nykyisia kuuluttajia kohtaan mutta ei oikeen kylla ole edes kohtuulliseksi luokiteltavaa toi ulosanti ulkomaan kielilla.
    Mikas se autopuolen Engelsmanni olikaan mika oli muutama vuosi sitten viela Alastarossakin ja Pippi ruotsista pyorapuolelle. Ei kai se liikaa olis satsattavaksi, Vesa/Tapio???
     
  2. Gutless

    Gutless Gearhead

    streami on hyvä keksintö kunhan on operaattorilla leveä lähetyskaista "valtakunnan verkkoon". Suomalaisena junttina en yhtään kaipaa ulkomaankieltä selostukseen. Noin se on juuri hyvä ja kansa ymmärtää. Tää on Suomen osakilpailu :mad:
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    En ole kyllä Suomen kisoissa käynyt moneen vuoteen mutta kyllä ainakin täällä varsinkin Pro-ryhmissä on usein englanninkielistäkin selostusta. Onhan se palvelua teameillekin. Jotenkin itse luulisin että olisi se ainakin asiallista kansainvälisissä kekkereissä. Mitenkäs esim. Saksassa?
     
  4. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Outlaw kaipaa myös oikolukua...
     
  5. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Perjantaina tuli käytyä paikanpäällä.
    Hienosti rullasi koko päivän.
    Ei meinannu edes syömään keretä, kun taukoja ei tullut :poff:
    Rataryhmälle ja selostajille 10 points.
    Extra kiitokset officen tytöille :pinup:

    Live Weppikameralle 10+

    Muutama kuva --> http://miksu.1g.fi/#/kuvat/Drag+Racing/ ... +6.7.2012/

    Jokunen video myöhemmin...
     
  6. S Hietala

    S Hietala 1st gear

    Latva-kortteen luvalla pistän vähän kuulumisia sairaalasta. Silmän pohjassa on repeämä ja jossain naaman luussa on pieni murtuma. Molemmat paranevat itsekseen. Muuten Inssi on ihan kunnossa mitä nyt iso mustelma kädessä ja jalassa. Sairaalassa menee ehkä noin viikon verran kun oli kuitenkin aika kova tärsky. Mazdan alusta ja ohjaus oli ihan kunnossa mutta ei se ehkä korimalliltaan sopinut 260 km/h loppunopeuksiin. Viikkoa ennen kolaria Inssi tekikin kaupat uudesta kilpurin aihiosta ja Mazdan piti tämän kauden jälkeen päästä eläkkeelle. Chevy nova ss -66 rakentaminen alkaa heti kun Inssi pääsee sairaalasta.
    t: Sami Hietala
     
  7. Campala

    Campala Gearhead

    Tänään kolahti postilaatikkoon uusi Takaluukusta-lehti josta valtaosa oli Nitro Nationalssien kisaohjelmaa. Hienoo....!
     
  8. ransu68

    ransu68 1st gear

    Hyvä ettei ton pahemmin Inssille käyny. Oli se sen verran hurjan näkönen tömäys.Joka tapauksessa pikaista paranemista ja onnea uuden auton kanssa.
     
  9. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Aikalailla Pepen kanssa samoilla linjoilla tosta liitelystä,taisi monella jäädä Motoparkin alustasäädöt Alastaroon niinku mullakin.
     
  10. Jukka_S

    Jukka_S Gearhead

    Live-striimi nettiin on kyllä aivan kertakaikkisen loistava ratkaisu. Mietin katellessa että mites tää oikein on saatu toteutettua mut sit pätkähtikin ruutuun se ilmoitus että satelliitti-internettiähän tämä on :)

    Lähetys toimi varsin mukavasti ottaen huomioon että signaali teki noin 72000 kilometrin mutkan satelliittiin ja takas. Mulla pälkähtikin päähän sitten että sehän on se joulukuussa 2010 Baikonurin kosmodromilta avaruuteen laukaistu Eutelsatin KA-SAT joka tarjosi linkin hyvälaatuiselle kuvanvälitykselle.

    http://en.wikipedia.org/wiki/KA-SAT
    Blogiteksti: http://avaruusmatka.blogspot.fi/2010/12 ... -2351.html

    Itse seurasin nettilähetyksestä sillon 2010 joulukuussa kun se lähetetiin matkaan. Hyvin se näyttää toimivan.

    Säikähdin kun Mazda syöksyi valliin, melkoinen tälli kyllä. huomasin kanssa että nyt oli todella äkkiä safety safari paikalla, hieno juttu.
     
  11. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei nyt välttämättä sovi tähän topiikkiin, mutta mua on aina hirvittäny kun näillä lyhkäsillä "euro"kopeilla ajetaan yli 250kmh nopeuksia, ja peukkua niille ketkä niillä ajaa. On vaan muistissa melko monta samanlaista tömähdystä kaiteisiin aabaut 25v ajalta. Alastarolla tais aloittaa 127 fiiu jo ekana vuotena?
     
  12. askom

    askom Gearhead

    Mopopuolelta pätkää sunnuntain pudotuksesta:
    Pekka Parikka vs. Samu Kemppainen Super Twinien eka kierrokselta. Harmi, että Pekka taas polttaa vähän läpi; just oli kansi yli yön korjattavana ympäri "maata", lähtiköhän se nyt kiertävälle radalle? :eek:

    Hyvin vedetty ja toimittu molemmilta! 8)

    http://www.youtube.com/watch?v=TXnuPY0Y ... plpp_video

    .. ja lisää pätkiä taitaa tulla, jahka heinätöiltä ehtii...
     
  13. fisu

    fisu Gearhead

    [​IMG]

    täähä siel pörräs :)
     
  14. C-barge

    C-barge Gearhead

    Aikoinaan Pro Stockissa kiellettiin Dodge Coltit niiden lyhyen akselivälin ja siitä aiheutuneiden onnettomuusten takia, toi Mazda tuskin oli paljon isompi. Lahden fiiu taas käsittääkseni on akseliväliltään ihan nykypäivän pro stockereiden mukainen, puuttuvat koriylitykset vaan hämää.
     
  15. hauta

    hauta 1st gear

    Sunnuntaina katselin finaaleja.Hyvin näky lähetys Kyproksellakin.Vaikka oltiin käpykylässä nimeltä Protaras,oli netti nopeampi kuin missään täällä kehittyneessä isänmaassamme.Tää suomi se banaanivaltio on.Kiitos lähetyksestä.
     
  16. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Katoitko 3G vai 4G verkossa?

    Kerro sitten kun lasku tulee paljonko oli saldo.
     
  17. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ai nii, pakko valittaa...
    Sää oli hanurista sunnuntaina.

    Muuten meno oli kyllä oikein hyvä, rata bueno, kuulutus jees, sekä toimitsijat kymppejä =)
     
  18. Rotilas

    Rotilas Gearhead

    Kisoja käyty kattomassa vuodesta 78,nyt ekaa kertaa fyyran vipissä ja palvelu oli AIVAN LOISTAVAA.Ei jäänyt mitään hampaankoloon,paitsi maittavasta lounaasta pari viilua lihaa.Tällaista se kisojen katselu pitäis olla jatkossaki :)No onneks sen sai ees kerran kokea.
     
  19. S86T

    S86T 1st gear

    Ei se ratakaan taida olla peili suora.Jotkut väittää että oikealla kaistalla on paha "pomppu". Stenström ainakin valitti että rata oli syy viime vuotiseen kaatoon. Tästä kommentista kannata herneitä vetää. Nämä on nyt muilta minua paljon viisammilta kuultua. Tiedä sitten ovatko BS puheita. Vai totta. Jokainenhan ajaa omalla vastuulla. Ja rata ryhmän työskentelyä ei voi moittia tässäkään kisassa.

    Stenström kertoo kaadosta.
    http://www.Nitroz.se
    Klikkaa Webb-tv.Arkiv.2011.Motorsoffan #65 "Turbo i Comp" jakso.
    Näin ainakin asian käsitin tämän jutun jälkeen.

    "Pippi" Katsoi ainakin streamia välillä ja heitti siellä kovasti juttua ja tietoutta ajajista. Oli siellä paljon muitakin jotka tuntuivat tietävän asiasta ja ajajista yhtä sun toista. Jopa englanniksi.

    Tosi asiahan on se että joka kisassa se ei kotimainen kieli jää kuuluttajilta tois sijaiseksi. Kyllä meidänkin pitäisi itkeä Santa Pod streamissa että miksei kuuluteta Suomeksi. Se on tutkittu juttu että suomalaiset ovat yksi aktiivisimmin streamia seuraavista kansoista.

    FIA vois ottaa asiakseen palkata täys päiväisen juontajan joka kisaan. Joka olisi Englannissa syntynyt ja tuntisi lajin. Eihän tästä hommasta muuten mitään tule.

    Joka kisassa eri juontajat yrittää tehdä parhaansa.Ensiksikin plärätä listoja että ketkä sieltä on seuraavaksi tulossa. Ja selostaa kahdella kielellä. Ei ole varmasti kenellekkään helppo juttu. Ei se niin mallikkaasti tuolla Ameriikassakaan mene kun jotkut solkkaa Englantia ja Espanjaa peräkkäin. Kyllä se jounto hommakin siitä paranee. Se oli hyvä että kun tuli tauko ajamiseen käytiin haastattelemassa kuskeja. Ja soitettiin aikasempia haastatteluja.

    Ainoa mistä voi moittia on se että kannattais kuuluttaa englanniksi että mikä on ajo tauon syy. Useammin kun yhden kerran. Ja aina välillä huudella että kuinka kauan vielä menee että ajamista päästään jatkamaan.

    Mutta kaikkiaan oli hienot kisat. Sateelle ei mahda mitään. FIA vastuuseen Englannin kielisestä juontajasta. Stream oli huippu hyvä. Mitä ny välillä oli jotakin ajatus katkoksia kuvakulmissa. Juontajat oli ok. Rata ryhmä Toimi hienosti. Ryhmät saatiin ajettua mallikkaasti.

    Toivotaan että nämä kaksi kilpailijaa jotka osuivat seinään nähdään pian radalla. Ja että Latva-kortteen vammat parantuvat nopeasti.
     
  20. JuhaKuu

    JuhaKuu Gearhead

    Streami oli kyllä erittäin hieno homma, siitä iso kiitos sen toteuttajille ja järjestäjille! Oli mieleinen valmistella kilpuria tallissa ja antaa lähetyksen pyöriä taustalla. Tosin välillä oli siihen läppärin eteen päässyt kertymään kisakatsomo muiden hommien jäädessä vähemmälle huomiolle, että siitä oikeestaan iso miinus :lol:

    Ei ole jäänyt FHRA:n lähetys muiltakaan huomioimatta?

    http://www.yellowbullet.com/forum/showthread.php?t=486545


    Järkiään kaikki joilla on mahdollisuus valita rata, näyttivät hylkivän oikeata puolta.


    Lisätään vielä Lindberg Bros kooste Alastarosta;
    http://www.youtube.com/watch?v=2wj6X5LhVtQ&feature=player_embedded
     

Kerro tästä muillekin!