Motopark uudistuksia tulossa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Zandmann, 11.6.2007.

  1. jussi308

    jussi308 1st gear

  2. estonian

    estonian 1st gear

     
  3. homer

    homer Double Gearhead

  4. SuperGas

    SuperGas Gearhead

  5. Putte

    Putte 1st gear

    Tämä on hyvä uutinne.
     
  6. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Hieman offtopic, mutta Motoparkin radan aktiivinen puuhamies ja rataidean isä 1980-luvulta ja myöhemminkin rataa aktiivisesti puolustanut pitkän linjan jenkkiauto- ja dragrace-harrastaja Jari "Patu" Kaplas kamppailee parhaillaan erittäin vaikean ALS-sairauden kanssa.

    Patun ystävät ja tuttavat ovat perustaneet Facebookiin tukiryhmän:
    http://www.facebook.com/groups/403914022978050/

    Patua käy kiittäminen siitäkin, että allekirjoittanut aikoinaan päätyi aktiiviseksi alan harrastajaksi. Jos Patu ei olisi antanut isälleni ja minulle kutsuvieraskorttia Motoparkin avajaisiin, pyytänyt minua jo 15-vuotiaana paikalliskerhon jäsenlehden päätoimittajaksi niin kenties Overdrive.fi ei sekään olisi nykyisessä muodossaan olemassa. 80-luvun puolivälissä Patun Impala oli muuten ensimmäinen jenkkiauto, johon pääsin livenä tutustumaan, ennen sitä koko harrastus ei ollut minulle kovinkaan tuttu, sieltä se kipinä lähti... Kovasti voimia siis Patulle kamppailuun sairautta vastaan!
     
  7. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

  8. pile

    pile Gearhead

  9. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Voimia täältäkin.

    Mainittakoon että Heikillä ja heikkisj:llä on sitten yhteistä menneisyyttä, nimittäin Patun Impala oli itsellänikin, jos nyt ei ensimmäinen jenkkiauto niin ensimmäinen 4d HT jonka kyytiin pääsin, Forssassa joskus aika pirun monta vuotta sitten...
     
  10. F250

    F250 Gearhead

    Onkos missään huomioitu että kesäkuussa tuli ensimmäisestä Motoparkin kisasta kuluneeksi 25 vuotta? Radalla lienee ollut suuri merkitys lajin kehitykseen maassamme. Itellä näyttäs olevan tallessa ekan kisaviikonlopun pääsyliput...
     
  11. jknR

    jknR Gearhead

Kerro tästä muillekin!