11th Big Wheels 13.-15.7.2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Tseiaar, 22.5.2012.

  1. CamZ28aro

    CamZ28aro 1st gear

    TKL:n
     
  2. Zege

    Zege 3rd gear

  3. Antsi

    Antsi 1st gear

    Kiitos loistavasta viikonlopusta minunkin puolestani.Keli oli mainio, pikku kuurot ei haitanneet tahtia. Paraatiajo ei menny ihan ku strömssöössä kun ajeltiin vähän omia polkuja loppupätkällä mutta perille osuttiin ja se on pääasia. Tällä kertaa suoriuduttiin jopa sunnuntain maisemacruisinkiinkin, tosin piti laittaa hallitus ajovuoroon kun meikäläisella tais painaa univelka tai joku sen semmonen silmäluomia...Ensi vuonna taas paikalla.
     
  4. harri60

    harri60 Gearhead

    Tulit eilen vastaan Mikkeli-Lappeenranta tiellä, vähän Mikkelistä etelään. Me oltiin liikenteesä 59 Kaukolla ja 96 Probella.
     
  5. artolainen

    artolainen Gearhead

    Ihan hyvä meininki joo- Tultiin vaihteeksi paikalle turisteina. Jäi vain ihmetyttämään, mitä V....A nenäpäivä ben siellä häiriköi ja yritti tuputtaa nilkkien ajatuksia roikkumalla ihmisten hihoissa niinkuin romaanikerjäläiset, jotka yritti myydä kaikkea paskaa kullan hinnalla. Viimeksi reppana juoksi karkuun alatalon kanssa kun yritettiin haastatella poikia aiheesta Korruptio. Nilkit menit tietty valittamaan eduskunnan turvapäällikölle että kansalaiset kyselee hankalia.Ihmettelenpä, miksi paikalla oli vain sekoomuksen teltta? tai oikeastaan en ihmettele yhtään. Oma mielipiteeni on että harrastejutut on oma luokkansa ja politiikkaa omansa, eikä niitä pidä sekoittaa keskenään, mutta jos(IF) on pakko hämmentää keitosta niin ei kait ole suuri ongelma avata foorumille politiikka laatikkokin
     
  6. jyrgen

    jyrgen 3rd gear

    Pistäkee lissää kuvia tulemaan
     
  7. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Tarkennetaan nyt, että Ben Z. oli tapahtumassa paikalla Pieksämäen Kokoomuksen vuokraamalla myyntipaikalla, ei siis meidän Big Wheelsin järjestäjien vieraana tai kutsumana. Itse olin tapahtumassa Big Wheelsin edustajana enkä poliitikkona, se toivottavasti oli sinulle ok vai pitäisikö minunkin olla ensi vuonna kotona?

    Poliitikot tekee harrastukseenkin vaikuttavia päätöksiä ja minusta se on hyvä, että kansanedustajat joskus vierailee alan tapahtumissakin - olipa puolue mikä tahansa ja kävivätpä sitten yleisönä tai alueella olevalla myyntipaikalla. Kun meiltä keväällä useampi puolue tiedusteli osastopaikkaa tapahtuma-alueelta niin asiasta keskusteltiin Big Wheelsin järjestäjien kesken ja todettiin että ei siinäkään ole järkeä että poliitikoille erikseen annettaisiin porttikielto tapahtumaan. Se olisi enemmän kannaotto politiikkaan kuin se ettei asiaan ota sen kummemmin kantaa.

    Mutta josko nyt tässä aiheessa keskusteltaisiin tapahtumasta, autoista sekä harrastuksesta ja jätettäisiin politiikka muualle?
     
  8. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Eilen illalla kun tehtiin tarkistuslaskentaa ajoneuvoinfolapuista ja rannekkeista niin ajoneuvoja oli alueella lauantaina noin 900 kappaletta. Tänä vuonna moottoripyöriä oli aiempia vuosia vähemmän eli ajoneuvomäärästä aiempaa suurempi osa oli nelipyöräisiä.

    Yleisöä vieraili tapahtumassa ja paraatia seuraamassa yhteensä noin 10.000. Tänä vuonna sateen vuoksi paraatiyleisön määrä oli aiempaa pienempi, mutta toisaalta taas alueella vieraili vastaavasti jonkin verran edellisvuotta enemmän yleisöä.
     
  9. stangrider

    stangrider Gearhead

    Hyvät oli kekkerit. Suuri kiitos järjestäjille!
    Kuvien odottelijat malttaa vähän, kunhan Tulilanka saa teokset näytille..

    Saisiko palkitut menopelit tänne tiedoksi, kun meni ihan ohi..?
     
  10. T5

    T5 Gearhead

    Keskustelufoorumien kirjoittamattomaan sääntöön kuuluu, että jos vastaus ei ole kahdessa edellisessä postauksessa, ei vastausta ole koko inttersnetsissä? :wink:

     
  11. stangrider

    stangrider Gearhead

    Kiitos kiitos, täällä oli tarjolla aamulla vaan hyppysähköä, ei kerenny sivua selailla ja taas poks..
     
  12. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Kyllä latisti heti tunnelman kun näin tuon KOKOOMUS-TELTAN.Oon seurannu tuota politiikka-/puoluepelleilyä jo yli 30-vuotta ja vuosi vuodelta rupee vaan enemmän potuttamaan tuo toiminta.Ja nyt tullaan jo pilaamaan autotapahtumakin,ei perkule mitä meininkiä.
     
  13. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Tässä just parhaillaan hitsailen kuvia kasaan :D
     
  14. Scene

    Scene 1st gear

  15. raggar

    raggar 3rd gear

  16. F250

    F250 Gearhead

    Joo hyvä oli taas tapahtuma ja hienoa että puuhahenkilöillä riittää virtaa.
    Kalustomäärä paisuu vuosivuodelta niin että paikka jää pieneksi mutta paikkaa vaihtamalla ei enää kyseessä olisi sama Big Wheels. Eli jos lisää tilaa ei löydy? niin jotain karsintaa tulisi tehdä? Harrasteajoneuvon määritteleminen on vaikea tai lähes mahdoton tehtävä varsinkaan alueen portilla päätettynä. Mutta jos ajoneuvojen omistajat osaisivat karsia etukäteen ja muistaisivat että valmistusmaa (USA) ei tee ajoneuvosta automaattisesti harrastepeliä.
     
  17. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Minusta on vaan mukava, jotta paikalla muitakin, kuin USA-autoja. Omalla tavallaan positiivinen yllätys Ben Z:n paikalla olo. Tietysti jos ei nykymeno miellytä, ainahan voi jäädä kotiin?

    Mutta minne kaikki hävisi kuin taikaiskusta sieltä CM:n pihalta? Entäpä tuliko se höyryveturi takaisin sieltä jostakin? Parin miekkosen kanssa sitä joku aika odoteltiin, mutta ei sitä vaan missään näkynyt, eikä kuulunut. Nooo, ehkäpä joku toinen kerta.

    Kuvia tulossa, sitten joskus, kunhan löydän kameran jostain jemmasta.

    Ensivuonna taas uudestaan, jos ei kuolo korjaa!
     
  18. pete78

    pete78 Gearhead

    kyllä! jos paikka vaihtuisi niin osa fiiliksestä varmaan katoasi tai ainakin muuttuisi joksikin aikaa. Tuo kun on niin loisto paikka ja keskeisellä paikalla.

    Niin...mihinkä päin tuo nyt sitten voisi laajentua, kaupungintalon piha, toikantien varsi...en tiijä. yks paikka mihin mahtus populaa ja olis puitteetkin jotenkin kunnossa vois olla hiekanpää, siis jos koko tapahtumaa pitäis siirtää. kentälle, uimahallin sekä urheilutalon pihoille mahtuu paljon väkee ja vehkeitä...uimaranta vieressä ja olis kuitenkin suht keskeisellä paikalla.
     
  19. F250

    F250 Gearhead


    Niin... en kyllä kirjoittanut että vain USA-autot ovat harrasteautoja vaan päinvastoin "että valmistusmaa (USA) ei tee ajoneuvosta automaattisesti harrastepeliä"
    Koitan nyt vielä selventää ilman rautalankaa: Kaikki USA:ssa valmistetut autot ei välttämättä ole harrasteautoja eli valmistusmaa ei voi olla peruste harrasteajoneuvon määrittämiseen. En osaa tätä tämän selvemmin sanoa. Eikä kyse ole menon miellyttämisestä vaan jos tilan takia täytyy jotain karsintaa tehdä niin paras olisi jos omistajat tekisivät sen itse.
     
  20. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Katsohan. On sisälukutaito jäänyt kesälomalle. Sori. Luin nääs just päinvastaista.

    No, nyt niitä kuvia joka tapauksessa. http://s59.photobucket.com/albums/g310/hra_47/BigWheels2012/

    Pahoitteluni vielä.
     

Kerro tästä muillekin!