Kaasarivikaa Ramblerissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Batmobile, 26.7.2012.

  1. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Kyselen tässä appiukon puolesta apuja, kun uusi (kunnostettu?) kaasari ei ota toimiakseen sitten millään. Kyseessä rikkonaisen holleyn tilalle asennettu autolinen C598 eli tämä: http://www.rockauto.com/catalog/moreinfo.php?pk=1125678

    Auto käy nätisti tyhjäkäyntiä, mutta millään muulla kierrosluvulla ei suostu käymään, rykii vaan hemmetisti. Vikana oletettiin, ettei saa bensaa tarpeeksi. Bensanpinta on nostettu niin ylös kuin voi, mutta ei pelaa silti sen paremmin. Ihan tyhjäkäyntikierroksilla pääsee jonkinlaiseen vauhtiin.

    Suuttimen koosta ei ole mitään hajua, ja liekkö edes vaihdettavissa? Kävi jo mielessä porata isommaksi :lol:

    Olisko kellään mitään vihjeitä asiaan? Letkut sun muut on kyllä oikein kytketty. Auto on ´67 Rebel, 232 kuutosella.
     
  2. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    tuli mieleen eräs sytkävika (ei rambler). samat oireet. vain tyhjäkäynnillä toimi. uusi tai siis ehjempi sytkä kun vaihdettiin niin oireet katosivat.
     
  3. Substitute

    Substitute Gearhead

    Miten se toimi ennen kaasarin vaihtamista?
     
  4. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Kohtalaisesti, mutta vuoti bensaa ulos vanhalla kaasarilla. Sihen on nyt tilattu tiivistesarja, mutta harmittaa vähän appiukon puolesta, jos jää tuo uusi kaasari hyllyyn pölyttymään toimimattomana. Vanha kaasari oli Holleyn 1920.
     
  5. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Hollikka on siis tämmönen

    [​IMG]
     
  6. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Kysyppä Hudson Tapsalta, sil on tota Rambler tietoutta.

    ja tuolla AMC ukkojen saitilla oli tämmönen keskustelunpätkä, auttaskohan tää yhtään... http://www.amccf.com/yabb2/YaBB.pl?num=1315650335
     

Kerro tästä muillekin!