Bensa loppu kesken ajon -> haittaako

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Oldsi85, 30.8.2012.

  1. Oldsi85

    Oldsi85 3rd gear

    Kerran pääs käymään niin, että omasta (edellisesta) jenkkifarkustani loppu bensa kesken matkan. Onko bensan loppumisella kesken ajon mitään haittavaikutuksia, et esim. menis jotku säädöt pieleen tms.

    Auto oli siis Oldsmobile Custom Cruiser (vm 85, 307+th200-4R)
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ei ole.
     
  3. kasipallo

    kasipallo Gearhead

    rytmiryhmä joutuu kävelee
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Nii no joo... Matka päätyyy.. :D
     
  5. rötvä

    rötvä 1st gear

    Säädöt voi mennä pahastikin pieleen mikäli treffikumppanin kyllästyy odottelemaan idioottia, joka unohti tankata kotteronsa
     
  6. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Tää saattaa olla tyhmä kysymys, mut jos autoakaan ei enää ole, niin miks se nyt vasta rupes kiinnostaa et meneeks siitä jotku säädöt pieleen...? Ja äkkiseltään luulisin et JOS siitä jotkut säädöt menis perseelleen, niin sen kyllä varmaan huomais heti ku auto saadaan tankattua ja uudestaan ajoon?
     
  7. f34

    f34 Double Gearhead

    Jep, jos oikein hyvä säätö kyydissä, niin siinä kiimassa unohtuu tankkaus ja säätö menee piloille.
     
  8. nixon

    nixon 3rd gear

    Säätö epäilee kuitenkin vanhanaikaista temppua ja suuttuu.
     
  9. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    ja sitten jää "pati" piippuun,jos ei poista käsineen.
     
  10. paja1

    paja1 Double Gearhead

    ja jos ei poista niin seuraavalla metsästysreissulla saattaa sattua ennalta arvaamaton vahingonlaukaus... pahimmassa tapauksessa saaliista tulee haavakko ja se katoaa kaislikkoon ikuisiksi ajoiksi. joten ei auta kun ladata uudestaan ja ruveta kyttäämään uutta saalista.
     
  11. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    Vänkärin puolelta saattaa alkaa kuulumaan selvä naputus...Ääni on usein kova ja häiritsevä. Tämä naputus ilmenee kyllä joskus vaikka bensa ei olisikaan lopussa :)
     
  12. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    niinkutsuttu herkkä "liipaisin" :odroll:
     
  13. RaiRai

    RaiRai Gearhead

    Yhdellä reissulla loppui mullakin bensa, mutta se loppui sillä reissulla 2 kertaa. Kotona yksin ollut emäntä joka lainasi mulle ruohonleikkurin bensansa ohjeisti bensa-aseman lokaation väärin vaikka kuinka yritin varmistella että ajan oikeaan suuntaan, "Joo joo sitä tietä..." Ja voi vittu että vitutti kun jouduin toistamiseen maatalosta kinuamaan bensaa ja lopulta vielä luvatulla tavalla kärrätä sille emännälle leikkurin bensakannun täytenä takaisin. Tämä oli 90-luvun lopulla.
    Kone oli 305 TBI eikä mennyt "säädöt sekaisin" muuten kuin mitä tuossa mainitsin. Joku sanoo että tuollainen sähköinen bensapumppu vaan ei tykkää käydä pitkään kuivana, mutta ei mulle tuosta sen kummempia traumoja jäänyt. Tai no naisen sanaan luottamus ei ole vieläkään palannut.
     
  14. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    2t koneissa tuo bensan loppuminen ei ole kovin terveellistä....Kireemmät vehkeet voi leipasta....
     
  15. xarper

    xarper Gearhead

    Kerran unohtu Kuopiossa caminosta valot päälle prisman parkissa (akku oli melko huano), siinä oli sit selittely kun apuvirtaa soittelin että miks siinä oltiin keskellä yötä :D
     

Kerro tästä muillekin!