Jenkin ostaminen ja mahdolliset kuprut? Kauhutarinat kehiin!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Lanttu, 2.9.2012.

  1. hannkul

    hannkul 1st gear

    Re: Jenkin ostaminen ja mahdolliset kuprut? Kauhutarinat keh

    Siihen aikaan ei ollut laatikonkorjaajia joka korttelissa, joten alle legendaarinen Aaronsin 727. Kaikki meni lootan kanssa hyvin, kunnes piti ekan kerran jättää auto parkkiin mäkeen parkkilukon varaan. Traktorin avulla lähti liikkeelle, sillä herra Aarons oli laittanut parkkivivun 904- lootasta, joten pikkuisen piti harjoitella laatikkoremonttia itsekin.
     
  2. hannkul

    hannkul 1st gear

    Re: Jenkin ostaminen ja mahdolliset kuprut? Kauhutarinat keh

    Lisää kauhutarinoita: Kun c- koppaisen 413 väsähti, tilalle 400. Kun kaikki oli valmista, piti vielä lopuksi laittaa kiinni vetolevyn pultit. Silloin selvisi, että vetolevyjä on kahtaa versiota. Samantien kone pois ja vetolevy vaihtoon.Lisää kauhutarinoita: Kun c- koppaisen 413 väsähti, tilalle 400. Kun kaikki oli valmista, piti vielä lopuksi laittaa kiinni vetolevyn pultit. Silloin selvisi, että vetolevyjä on kahtaa versiota. Samantien kone pois ja vetolevy vaihtoon.
     
  3. hannkul

    hannkul 1st gear

    Re: Jenkin ostaminen ja mahdolliset kuprut? Kauhutarinat keh

    Jos ei suju autonkorjaaminen, eipä tunnu sujuvan tietokoneen käyttökään. Sorry
     
  4. virta

    virta Gearhead

    Re: Jenkin ostaminen ja mahdolliset kuprut? Kauhutarinat keh

    Tilasin itse vetopainot Aro yhtymältä yhteen jenkkiin,parikymppiä maksoivat.Auto kai harmaatuotu ja Suomessa virallisesti myynnissä vastaava malli,sain sitten tuon mallin vetopainot autoon.Katsastusmieskin kyllä koneelta näki vetopainot mutta halusi kuitenkin maahantuojan tuon kirjoittavan.
    Kai nuo epävirallisia kanavia myöten tuodut autot on ilman vetopainoja ja nykyään ollaan niin tarkkoja näistäkin asioista.
     
  5. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Re: Jenkin ostaminen ja mahdolliset kuprut? Kauhutarinat keh

    Sen kerran ku mie aattelin, et nyt on semmonen kauppa missä ei voi tulla ku voittoa:

    Kaveri osti laatikkovikasen, muutaman vuoden seisseen Blazerin ja korjautti siitä laatikon. Sit mie tallilla aika useesti vierailevana katoin, ettei oo tapahtunu autossa vähää aikaa mitää ja lunastin sen pois mielestäni edullisesti. Niputin vankkurin n. viikossa ja hain leiman, joka (itselleni vähän yllätyksenä) tuli ensimmäisellä näytöllä.

    Kerkesinhän tuota varmaan 300 kilsaa kurvailla kun alko ongelmat moottorin puolelta, jäähytysnesteet öljyjen seassa, männässä reikä ja kiertokangen laakerit karanneet...

    Siihen kohtaan hävis mielikuvat voitosta ja kaikki muukin mielenkiinto tätä helppoa projektia kohtaan, kuvitelma tonnin-parin voitosta muuttui kahdessa viikossa parin tonnin tappioksi.
     

Kerro tästä muillekin!