Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. MarHe

    MarHe 1st gear

    Kiitosta vaan. Joo kuitissä lukee vaan Mac atf 3. Täytyy huomenissa vaikka soittaa ja puljuun ja kysellä tarkemmin aineesta....vaihtaa myös turhan ylhäältä, että täytyy solkut varmaan ainakin tilailla.
     
  2. MrBubbles

    MrBubbles 1st gear

    mulla on casen hy-tran ultrat ja siinähän on aika raakat lämmön- ja paineenkestot, jarruöljy kun on, ja on piru vielä sikahalpaakin. ja kyllä potkii vaihteet hienosti. en sitten toki tiedä sietääkö ne jokatapauksessa jossain vaiheessa paskaksi jauhautuvat vakiokitkat tuota. alton red levyt ainakin sietää.
     
  3. Akimbo

    Akimbo 3rd gear

    Lauantai-illan kuvapläjäys. Kuvat kylläkin parista GTI lehestä ja Forum24:sta. Mut eikös every publicity is good publicity?

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
    Jos jotain hyvää ni sitte jotain vähän huonompaakin: yhen mallin korosatsi
     
  4. Erska

    Erska Gearhead

    Jahas, sitä on Akimbo niittänyt oikein julkisuutta :) Mikäs siinä kun peli on komee ku mikä. Mitäs tossa paparazzin ottamassa viimeisessä kuvassa on käynyt?
     
  5. Akimbo

    Akimbo 3rd gear

    Ite ajelin perässä ja nappasin kuvan. Remmi napsahti poikki, ei sen vakavempaa.
     
  6. Softail_200

    Softail_200 1st gear

    Yritin paluuputkesta imeä löpöä, ni eihän sieltä mitään tullut. Onko tuolla tankkilaitteessa paluuputken päässä jokin takaiskuventtiili?
     
  7. villeri

    villeri 2nd gear

    Mulla ainaki paluuputki loppuu ihan ylös. Joskus sattuneesta syystä puhaltelin sitä tyhjäks :D
     
  8. Karppaj

    Karppaj 3rd gear

    Mulla oli tuo tankkilaite irti hetki sitten, kun eberin poltto-aineputkea asentelin. Ainakaan paluuputken päässä ei ole takaiskuventtiiliä. Ja se paluuputki/letku menee aika lähelle tankin pohjaa. Olisko mahdollista, että se paluuletku on irti sieltä tankkilaitteen sisältä?

    http://www.dieseltruckresource.com/pics ... pFloat.jpg

    Täällä on hyvät kuvat tankkilaitteesta:

    http://www.dieseltruckresource.com/dev/ ... p?t=151190
     
  9. 66monaco

    66monaco Gearhead

    mistäs sais suht pikasee '95 2500 4x4 etuperän, (vasemmalle puolella) ristikon yoken ja siihen sen ison navan mutterin? halpakin sais olla! :)

    http://www.ebay.com/itm/Axle-shaft-for- ... bb&vxp=mtr

    eli tota mikä kuvassa on toi ulompi yoke missä mutsku kiinni? mahtaisko kellään olla? uus tai vanh, :odroll: a ihan sama ku sais kohtuu hintasesti ja että jengat ois ehjät !

    tuossa vielä yks linkki! http://www.dennysdriveshaft.com/p1443_1 ... le_sh.html

    eli moinen pitäis saada mutterilla... muuten vois tilaa tultakin mut ny pitäis saada auto ajoon tällä viikolla! :)
     
  10. Softail_200

    Softail_200 1st gear


    Irti tuo oli mullakin alkukesästä. Tuolloin keskityin vaan mittarin anturin korjaamiseen. Noita kuvia kun katselin, muistuikin hyvin mieleen ko. aparaatti. Eli paluu tuntuis olevan ilman mitään takaiskuja, saati muita venttiilejä.

    Jokin tuolla nyt mättää kun ei pumpullakaan saa tarpeeksi imua aikaiseksi, että alkais jotain tuleen. Taju lähtee kun yrittää letkuun puhaltaa, tuntuu ettei ilma kulje. Ja se korkkikin oli varuiks auki, etten vaan puhalla tankkia halki :)
    Tuo ei edes omalla painovoimalla tiputtele mitään, vastaavasti imupuoli kyll tyhjää tankkia jos letkun poikkasee ja pään laittaa tankin pintaa alemmalle.

    Täytyy tutkia enempi.
     
  11. Pertura

    Pertura Gearhead

    Älä sitten vaan tuota tilaa, on meinaan D44-akseliin tarkoitettu kalikka. Jos tilaamaan päädyt, oikeita hilkkeitä löytyy esimerkiksi täältä. Kotimaasta varmaan Jamant on ainoa mistä voisi osat löytyä mikäli uusia halajaa.
     
  12. 66monaco

    66monaco Gearhead

  13. paskamaha

    paskamaha 1st gear

    Vie se akselinpätkä sorvarille ja teetä siihen esim m22 jenka niin saat auton ajoon :odroll:
     
  14. 66monaco

    66monaco Gearhead

    sekin käyny kyllä mieles... ois vaa helpompi vaihtaa toi pää, ku ei voi autoo duunii jättää sisälle seisoo ja ulkonaki vähä nihkee tehä...mut voipi olla et sorvarille joutuu viia jos ei yokee kohtuu hintaa löydy :(
     
  15. Jakkehh

    Jakkehh 2nd gear

    Ootko Duallyltä kysyny purkuosaa?
     
  16. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Hieman tarkennusta termistöön, eli tuo osa on stub shaft, koska yokella yleensä tarkoitetaan kardaanin puolen osia.

    Tuo akselin jenga on melko suurella todennäköisyydellä M28x1,5, ja on muuten saakelin vaikea koko useimmille mutterikauppialle, varsinkin kun matalaa kruunua etsii. Mulla on nyt tavallinen mutteri odottamassa muokkausta ja asennusta, enkä ihan varma ole tuosta kierteen koosta ennenkuin se on kierretty paikoilleen.

    Mutta jos auto pitää saada ajoon eikä ole akuuttia tarvetta nelivedolle niin isolla pultilla sitoo navan nippuun, muuten laakeri on paskana alta aikyksikön.
     
  17. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Joo, paitsi että leimalle ei voi viedä, kun nelivedon voimansiirron osat pitää olla paikoillaan, esim ilman etukardaania ei leimaa tipu, kun ei se silloin ole neliveto!!! Tosin poikkeuksiakin on tullut vastaan, mutta jos inssi oikein asetuksen mukaan menee, niin auton pitää olla teknisesti papereiden mukaisessa kunnossa...

    Ei ollut mullakaan sitä vetarin ulkopätkää, kun ei ole aikaisemmin kukaan sellaista edes kysynyt...
     
  18. 66monaco

    66monaco Gearhead

    kiitoksia vastauksista, yritän duallyltä vielä, tai sitten vietävä sorvaamoon, tai laitettava auto seisontaa, tilattava jenkeistä ja jatkaa hommaa sitten joskus.. :(
     
  19. 66monaco

    66monaco Gearhead

    jee vetarinpää ja mutteri löyty duallyltä!!
     
  20. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Hienoo!!
     

Kerro tästä muillekin!