Onko jollakin....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 69 vallu, 20.6.2004.

  1. 69 vallu

    69 vallu 3rd gear

    ...
     
    Muokattu: 24.3.2017
  2. bbford

    bbford Gearhead

    Taitaa olla,sininen muistaakseni.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Veikkaisin nimettömänä sinisen olevan kovakattoinen, paikkakunta Pirttikylä? ja avo olisi valkoinen, eikä sekään aivan Vaasassa ole.
     
  4. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Tämä kenties?http://photo.jippii.fi/fi/image//data/photo/jippii.fi/c/h/christoffer/1058456818670.jpeg
     
  5. Cuda

    Cuda 1st gear

    1970 avo Roadrunner majailee Oravaisissa, 50 km Vaasasta pohjoiseen. Sininen seitkyt kovakatto löytyy sieltä Pirttikylästä 40 km Vaasasta etelään.
     
  6. MJF

    MJF Double Gearhead

    Ja eikös tuo valkoinen ole "vaan" Satellite?
     
  7. Cuda

    Cuda 1st gear

    Se valkoinen on muistaakseni todella vähän valmistettu Sport Satellite avo (vähemmän kuin avo RR ja Avo GTX?) ja se Roadrunner avo on tummanpunainen.

    http://www.roadrockets.multi.fi/ramstart.htm
    ja sieltä Members Cars ja Plymarit..

    Ruotsista vuosi-pari sitten tuotu aito -70 RR avo. 15 vuotias harrastajan-alku voitti ässä arvalla jotain 50 ke ja osti samantien haaveautonsa Ruotsista (ymmärtääkseni veroineen päivineen.)
     

Kerro tästä muillekin!