Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. Mulla on tollasia loistokaasareit 3 tuol romulootas. Niin paljon minäkin niitä arvostan. :wc:
     
  2. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    Ei ollut mitään vaikutusta, nyt sai kaasari lähtötuomion.
     
  3. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    V*ttu näilläkin rahoilla mitä on q-jetteihin ja sun muihin hilapaskoihin mennyt ois saanu jo edelin ja alipainejakajan.
    Noh, tuleepahan jopa siisti kombinaatio konehuoneeseen kun ne letkut sun muut saa kyytiä.

    600cfm edeli sähköryypyllä ja älyhienolla romiputsarilla varustettuna vettää puoleensa.
     
  4. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Laita sitten raporttia toiminnasta kun saat kaasarin vaihdetuksi,en ole niitä liikaa kuullut näistä mihin on vaihdettu joku muu kuin alkuperäinen systeemi.
     
  5. DD6

    DD6 Gearhead

    Vähän jouduin tyhjäkäyntiruuvia säätämään koneenvaihdon jälkeen, mutta eri ikäisten 307:jen hengitykessä on varmaankin eroja johtuen kanavien koosta.

    Huomasin kyllä itsekin tuon tärisevän tyhjäkäynnin akkukaapelin irrottamisen jälkeen sekä vanhalla että tällä uudella (vanhemmalla) moottorilla. Tuohon on kuitenkin vaihtunut myös jakaja ja erinäisiä alipainehässäköitä, tietokoneitakin on yksi varalla.
    Epäilen, että kaasaria purkaessa ja putsatessa sinne on kuitenkin jäänyt jotain kakkaa, mikä voisi tehdä tuota. Isommin polkiessa tärinää ei tunnu.
    Kuitenkin, toinen Quadrajet saapunee postissa ensi viikolla, pitää heittää kylmiltään kiinni ja seurata, vaikuttaako käyntiin millään tavalla.
     
  6. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    600cfm edelin kaasari pitää tilata aluksi, siihen suutinsarja ja tarvittavat hilppeet että saa käymään.

    Lähinnä mietityttää bensaputken veto kaasarille, saakohan siihenkn suoraan oikean uspartsista.
     
  7. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

  8. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Kun olis rahaa ja tilaa mutta ei näillä duunarin palkoilla,justiinsa läpimätään talvilinttaan sijoitin kaiken ylimääräsen :odroll:
     
  9. DD6

    DD6 Gearhead

    Yksi "kumma" juttu vielä tuon täristävän tyhjäkäynnin kanssa:

    mielestäni se tärisytti koko autoa myös pakokaasutestissä, mutta silti arvot olivat vähäpäästöisen luokkaa, mitään ihmeellistä ei näkynyt.
    Kuulostaa siltä, kuin kävisi 7:llä, mutta ei tunnu vedoissa siltä, kiihtyy ja kulkee mukavasti.

    Kylmänä tuo on melkein rasittavaa, mutta lämmettyään tasoittuu.

    Tasaako toimiva ilmapumppu ja katti sen verran ääniä, että nyt kun niitä ei (vielä) ole, ja kun vaimenninkin on mallia tarvike, äänet voivat olla tuota luokkaa? Tärinään tuolla ei tietenkään ole vaikutusta.
     
  10. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Olisi ollut mielenkiintoista nähdä oman auton pakokaasupäästöjen tila silloin kun oli tuo tutinamoodi päällä,tästä kun puuttuu katti ja ilmapumppu.tuo tutinatila kuitenkin katoaa nollauksen jälkeen lähes samantien kuin kone lämpiää eikä palaa muuten kuin akkukaapeli irroittamalla.kunnollisen käynnin aikana päästöt oli paikallisen autohuoltamon sanoin "esimerkilliset".katti vaikuttaa ääniin aika reilusti,ainakin riisikipoissa,muista katillisista ei ole kokemusta.
     
  11. herrakani

    herrakani 1st gear

    Mä arvon tässä just sähköqjetin tuunaamisen ja plug-and-play Holleyn välillä. Mulla on jossain romulootassa yks vakuumiholley edellisestä pitkäkatosta MUTTA mä sain aikanaan sähköqjetin pelaamaan ihan sikahyvin, uudella lambdalla, korjaussarjalla ja pikku viilauksella. Q-Jet korjaussarja pitäis löytyä kans hyllystä, samoin varaosakaasareita ja työkalut säätöön.

    Toisaalta jos laittais Holleyn, vois laittaa MSD:n sytytykseks. Siinä taas ongelmana et jos akun jännite laskee alle 12:n niin ei lähe käyntiin ollenkaan.
     
  12. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    Juuri tilasin kaasarin, suutinsarjan ja kaikki tarvittavat hilppeet.
    600cfm edeli tuleepi. Jakajan tilasin myös.
    Könttäsumma 600e, ei ilmasta, mutta tarviiko sen ollakkaan?

    Nyt vaan odotellaan ja toivottavasti viikonloppuna pääsee asentelemaan 8)

    Goodbye q-jet xD
     
  13. herrakani

    herrakani 1st gear

    Ei kuulosta ihan kohtuulliselta summalta imo.
     
  14. Ruumis

    Ruumis 3rd gear


    Ei ollutkaan jakajia varastossa, olis ollu MSD 391e kustantavaa mallia. Ei kiitos, joten ostetaan olds 307 alipainejakaja! Tarjota saa.
     
  15. DD6

    DD6 Gearhead

    Jos se poisnakattava Q-jet on suunnilleen vuosimalliin -86 passaava, ni voisin ottaa sen ja antaa vaihdossa alipainejakajan, jonka revin omasta autostani pois, kun muutin sen alkuperäiseksi :p

    Mutta joo, en osaa sanoa jakajan kunnosta. Autohan jätti tielle väärällä tekniikalla, jonka jälkeen kasasin sen uusiksi. Jakajaan oli viritetty joku aivan ihme boksi, joka sisälsi yhden piirilevyn. Ties mitä siitä lopulta kyrvähti.
     
  16. millioncid

    millioncid 1st gear

    tämmöstäkö? http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?f=18&t=243494&hilit=olds*+jakaja

    eioo oma mut vinkkinä vaan :wink:
     
  17. ktech

    ktech 3rd gear

    löytys myös täältä oldsin koneeseen sopiva vakuumijakaja, ei ole kantta/puolaa mutta nehän käy tietokoneohjatustakin. runko näytti vieläpä aika uudehkolta. 50e
     
  18. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    Ostettu jo. Jos jotain kiinnostaa ostaa q-jet kaasareita varaosiksi/ihmeteltäväksi, niin olis 2kpl sitä mallia missä bensan tulo suorassa linjassa, sitten olisi yksi ns. vanhempi malli missä bensantulo vaakatasossa, tätä kaasaria en ole vielä kokeillut missään.
    Yksi q-jet pitää säästää chevrolettiin, jos/kun kesällä saatan sen ladulle kunhan saa maalattua.
     
  19. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Kaasaria en tartte nyt mutta bensapumpulta kaasarille välin putki,sehän sulla taitaa jäähä ylimääräseksi? jos on ehjä niin olisin kiinnostunut sellasesta,hirvittää vähän toi tämän hetkinen kumiletkupatentti.
     
  20. DD6

    DD6 Gearhead

    Farkun perän vakiovälitys lienee tuo 2.73, ellen väärin muista.
    Onko lukollisissa perissä sama?
     

Kerro tästä muillekin!