Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. elmer

    elmer 3rd gear

    Viestittääkö 95 mallin subu jotain vaihteen merkkivaloilla? R ja D kun päällä välil ei pala ollenkaan ja sitten vilkkuu nopeasti. 123 ja N palaa koko ajan. Ei ainakaan vielä muita oireita...
     
  2. kojo

    kojo Gearhead

    Ei viestitttele
     
  3. controlli

    controlli 1st gear

    paljonko 6.5td koneesta saa lastulla lisää ahtoa ja paljon vääntö kasvaa
     
  4. kojo

    kojo Gearhead

    Ahtoa saa enempi kun kone kestää jos se on tavotteena... Miks sinne pitäs saada yli kilo, et kuitenkaan saa sinne polttoainetta niin paljoa etteikö se kilo riittäs sen polttamiseen.

    Vääntöä irtoo parhaimmillaan todistettavasti yli 700nm
     
  5. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    kukas ajeli lauantaina 13.10. kouvolan ohi tykkimäen kohilla 11.40 kellon aikaan reippaasti korotetulla sbrbanilla? eli siis kutostiellä lappeenrantaan päin.
     
  6. Ahti

    Ahti 3rd gear

    Nyt on muutama päivä ajeltu Kojopowerilla ja kyllähän voimaa tuli selkeesti lisää. Vielä jossain vaiheessa putkisto uusiksi, niin eiköhön se siitä. Onko näihin muuten coolereita rakenneltu?
     
  7. oobee

    oobee 1st gear

    No onhan niitä coolereita rakenneltu. Vissiin joku perinteistä ilma-ilma cooleriakin on laittanut, kane ainakin aikoinaan ja noita WTA-coolereita on useampikin liikenteessä ja pelkästään hyviä konemuksia. Haulla varmasti löytyy aiheesta paljon lisää. Ja YV:lläkin toki voi kysellä asianomaisilta...
     
  8. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    missäs lämpötilassa te vielä pistätte 6.5td tulille ilman lohkoalämppäriä/webastoa/eperiä?
    vaikka käyttömahdollisuus olisi vähintään aina lohkolämppäriin+verkkovirtaan.
     
  9. muiluttaja

    muiluttaja 1st gear

    En oikein tiedä olenko oikeilla sivuilla mutta kai joku tietää antaa vähän vinkkiä, nimittäin olen hiemna kuumeisena ajatellut palaavani autokantaan ja kiikarissa olis vortec moottorilla oleva letukka. Millainen laite on kyseessä? Vm on -01
     
  10. Sierra96

    Sierra96 2nd gear

    Hello.

    Mikäs ois hyvä perus scanneri millä tutkis noita vikakoodeja ja sais myös ne nollattua.

    Syttyy kokoajan toi ses valo. Korjaamolla veloittaavat 30€ scannauksesta.

    ja siis obd2 kyseessä.
     
  11. Sulkava

    Sulkava Gearhead

    GMC Yukon 1995 5,7 bensa ja taas E85 bensa vaivaa...
    mistä kuka tai miten päivittäisi mosan ohjauksen jotta 85E bensa sopisi.

    kun tankkiin menee n 120 ltr olisi mukava tankkailla tota etanoolii.. ;)
    kokeiltu on 50/50 seoksella 95E mutta pienillä kierroksilla vedätettäessä pätkii. ja pätkii ..??
     
  12. T5

    T5 Gearhead

    Omani ei meinannut toimia millään pienillä eikä isommillakaan kierroksilla. Syyksi paljastui aivan tukossa ollut bensansuodatin. Oli pistänyt tuo E85 liat nopeammin liikkeelle, mitä odotinkaan.

    Omassani (-88 TBI) auto pätkii ja röpöttää hiukan kylmällä koneella ajettaessa pelkällä E85-litkulla. Mutta koneen lämmetessä homma toimii ihan samalla tavalla kuin bensallakin.

    Halusin säästää sen option omassa autossani, että voin ajaa ihan millä seoksella tahansa. Sen takia tilasin jenkeistä ihan TBI-koneelle tehdyn muutosmötikän (näin myyjä ainakin valehteli). En sitten tiedä, onko tuosta niin hirveästi hyötyä mutta tuo ainakin jonkinlaista mielenrauhaa.

    Kallistahan se oli, mutta TBI-koneisiin nuo muutossarjat oli halvimpia. Tuskin koskaan tulen tuota muutossarjaan mennyttä rahaa tankkaamalla saamaan takaisin, mutta kyllä se pumpulla aina lämmittää mieltä, kun saa halvempaa ainetta tankkiin lorotella.

    Eli jos raha polttelee taskussa, niin yksi vaihtoehto on tilata jenkeistä/ebaystä sinun autoosi sopiva setti. Ebayssä noita näytti olevan kohtuullisen halvalla myynnissä.
     
  13. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    ja tähän vielä lisäten, että kumpi obd-pistoke on -93 ja mitä saa laitteilla näkyviin? oliko niin, että pelkästään laatikon tietoja.
     
  14. kojo

    kojo Gearhead

    Soon obd1. eikä siin sen ikäses moottoris oo muuta tietsikan ymmärrettävää kuin kaasupolkimen asento, lämpötila ja kierrosluku
     
  15. Sierra96

    Sierra96 2nd gear

    Millaiset tiivisteet on jarrutehostin hässäkässä. Vuotaa rintapellin puolelta siitä liitkoksesta mihin tulee ne 3 putkea tehostajan pumpulta.

    Ja millainen homma yleensäkin purkaa se tehostaja. Räjäytyskuvia kellään?
     
  16. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    jaa vai sellanen se on, muistin sitten väärin.
     
  17. Volvomies

    Volvomies 1st gear

    tää nyt on taas helkkarin tyhmä kysymys minulta...
    mutta kun on ostamassa talvirenkaita suburbaniin, niin mikä on oltava renkaan kantavuusluokka?
     
  18. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Missäspäin turkkuses on halvin katsohinta kevytkuorkille? Eivät perkele uskalla enää näköjään nettisivuillaan sitä kertoa :mad: .
     
  19. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    En tiiä mutta Lahessa makso 133€ sauhujen kanssa 2tuntia sitten. Ei tunnu missään. Rahaa on perkele. Onneks pääsee vielä jälkitarkastukseen, saavat sitten vielä vähän lissää.

    Eli maksoin luoton puolelta, tilipäivää odotellessa...
     
  20. olds79

    olds79 3rd gear

    Moro!

    mistähän kannattais ruveta vikaa etsimään,kun suburbani alko nelivedolla täryyttämään aivan perkeleesti n.40n vauhissa? lujempaa kun ajelin niin sitten ei täryyttäny enää niin paljoa.

    toinen vika minkä huomasin niin ei meinaa puhaltaa jaloille eikä taka-osaan lämmintä. takapuhaltimelle menevät letkut oli kyllä molemmat kuumia. ja lämmöt on pysyny normaalina.

    auto on vm.-95 2500:nen GMC.
     

Kerro tästä muillekin!