Uusi Mobilisti lehti....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

  1. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Joo.
    Mobla oli silloin ja edelleenkin mielestäni paras pirssilehti.

    Ehkä sillä on jottai vaikutusta että eka "harrasteauto" oli muutama VW K70.

    P.S. Toisaalta tostakaan autosta on turha selittää USAV82DHTjenkkionjees-äijälle.
     
  2. pas2

    pas2 Gearhead

    Mulla taasen olis kauhea hinku lentotukialukseen mutta semmosta ei taida saada vaikka voittais lotossa, kuunari Koiviston hankinta-ajatuksestakin kerroin mökkinaapurille liian myöhään. Pirtuvenekin olisi kiva, ei tarttis ees olla lentokoneen moottoria. Porsse 944 oli tyrkyllä edullisesti muttei se vaan sytytä, 928 olisi pitänyt taannoin käydä hakemassa Ruotsista. Joo.
    K70 mallista en mitään ymmärrä, nostan kyllä hattua niiden vaalijoille, kadonneet ovat nuo laitokset. Itsellä hukkuu rahat vaihteeksi noihin 30-luvun lopun voorteihin, ja museo-55:ta harrastan pitämällä sitä lämpimässä tallissa.

    Mobilisti ON harrasteajoneuvolehti #1
     
  3. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Noita kasari-etumoottori porscheja (944 tms?) muuten tuntuu olevan joka toisessa moblassa viimeaikoina. Varmasti ihan huomionsa arvoinen auto, mutta huomaa kuinka henk.koht mieltymykset (onneksi) lehden sisältöä... Kun se Jussin Jorinat -heppu innostui siitä 180B SSS:stä niin oli kivasti 70-lukuisista datsuneista esttelyitä. Mobilistilla alkaa olla valtaa muuttaa ostokäyttäytymistä kotimaisella, ennestään jo vinoutuneella harrasteautokentällä. Ts. ko porsaissa varmaan arvo nousee kohisten...
     
  4. debner

    debner Gearhead

    Onneksi se ei haittaa, omien polkujen kulkijat kun ei tarvitse yleissuosikkeja vaan löytävät omat mielenkiinnon kohteensa.


    Vajaa kymmenvuotias K70 oli aikoinaan jonkin aikaa kaveripiirissä, se venttiilikoppa oli kyllä mielenkiintoinen ratkaisu, ehkä toimivakin ideana.
     
  5. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Mä oon kyllä Leivonharrin kanssa täysin erimieltä. Moblassa on ollut ihan tasaisesti eri merkkejä laidasta laitaan. Kyllä siellä tehdään lehteä ihan muusta näkökulmasta kun suosien jotain merkkiä.
     
  6. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Onhan siellä kaikkea persiistä perämoottoreihin... Kaiken tuon varianssin keskeltä pomppaa kivasti tuo tiettyjen, yleensä aliarvostettujen, mallien esiin tuominen. Ei siis ollut tarkoitus sanoa tuota millään tavalla pahalla. Jos mobilistin sillisalaattiin osuu ko porsas vaikka kolme kertaa kahden vuoden sisällä, niin se aiheuttaa aivoissa kiintymysefektin... Alkaa ihan huomaamattaan katselemaan ko automallin myynti-ilmoja.
    Itsellekin käy niin, että jos joku pirssi pääsee päiväuniin niin autonäyttelyissä/tapahtumissa saman malliset osuvat useammin linssin eteen.

    Ei tämä ole vielä häiritsevä piirre, esimerkiksi V8:sin kiintiö-kamaro-juttuihin verrattuna.
     
  7. Raimo Miettinen.

    Raimo Miettinen. 1st gear

    Jäin miettimään, että onko sellainen myöskään autoharrastusta jos auto seisoo tallissa projektina vuosikaudet (vaikka sitä vähän väliä kunnostetaan valmiimmaksi) eikä sillä ajeta metriäkään? No, kait me ollaan suht samaa mieltä, että harrastajia on monenlaisia eikä niitä voi arvottaa toisen yläpuolelle.
     
  8. unknown

    unknown 3rd gear

    Välillä taas udellaan, että "miksi se auto on siellä tallissa, etkä aja töihin sillä?"
     
  9. Remu63

    Remu63 1st gear

    Kyllä munkin mielestä autoilla ajaa pitää mutta harrastaa voi niin monella tavalla eikä mikään tapa kai voi olla se ainoa oikea tai väärä tapa harrastaa.
     
  10. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Jos löydät halvan tukialuksen niin mie voin lähtee kimppaan!

    Sellanen ois komee! 8)
     
  11. Porsas

    Porsas 3rd gear

    Kertakaikkiaan hieno mobilistin numero, just lennolla luin rauhassa kannesta kantee, peugeot pakusissille hatunnosto :)

    Ko. V16 Cadillacista itse kirjoittelin Cadillac Newsiin juttua jokin aika sitten ja kyllä se auto on todellista taidetta. Moottorikin kuin sema showsta ;)

    Ko auton omistaja ulkoiluttaa kaikkea kalustoaan säännöllisesti eli siinä mielessään tuokaan helmi ei onneksi jää tallin perukoille vaan kyllä me sitä tullaan näkemään.

    Olen itse ainakin huomannut että enenevässä määrin myös näillä todellisilla helmillä ajetaan jotta ne pysyvät kunnossa ja vetreänä.
     
  12. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Mainittakoon ihan vähän aihetta sivuten että pari vuotta sitten oli paikallisilla mobilistien kahvitreffeillä Ulvassa kaiken muun kaluston seassa myös Cadillac V16 Roadster, sillä oli ajettu Tukholman eteläpuolelta, noin sata kilometriä suuntaansa. Tiedän, tiedän - ei mikään hirmu matka mutta kuitenkin, ei ollut trailer queen.
     
  13. Quest

    Quest Gearhead

    Ebayssä oli muutama vuosi sitten myynnissä palveluskäytöstä aikoja sitten poistettu, "yksityiskäytössä" oleva tukialus myynnissä.
    Ison porukan vaatis, mutta olis kiva mennä Poweriin kaikkki katiskat siinä kannella, täyttä höyryä porauslauttojen ohi. :rotfl:
     
  14. pas2

    pas2 Gearhead

    tarsko perustaa Pro tukialus yhistys ajamaan asiaa :)
     
  15. Porsas

    Porsas 3rd gear

    Tässä muuten Cadillac Club of Finlandin julkaisussa tarinaa myös ko. autosta kun teimme siitä juttua kesällä. Teema Mobilistissa hyvin sama, mutta hieman syventävä kun kyse tietysti ammattimaisesta jutunteosta. Cadillac Newsissä siis myös alkuun tämä V16 one off, sitten saoutchik ja perään V16 mallistosta/moottoreista. http://www.cadillacclub.fi/CADILLAC%20NEWS/ ja pdf latautuu lehden kantta klikkaamalla. Lukuhetkiä :)
     
  16. muthafukka

    muthafukka 1st gear

    kArjalaisen veljesliiton äänenkannattaja. :rotfl: :rotfl:
     
  17. Remu63

    Remu63 1st gear

    Kaikki lehdet taas samalle viikolle,entisetkin lukematta ja Mobilistikin tulla putkahti laatikkoon.No onpa Jouluksi luettavaa :D
     
  18. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Se.Virallinen.Lehti.
     
  19. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tästä tulikin mieleeni että pitäisköhän tänäänkin käydä lastipootikolla.
     
  20. TiM

    TiM 1st gear

    Niimpä, mutta valehtelisin jos väittäisin että tästä uudesta Mobilistista on jotain lukematta ennen kuin nukkumaan menen, sen verran kiinnostavalta pikaselauksella jutut tuntuivat... lehteä lainaten: " En tule yöksi kotiin." 8)
     

Kerro tästä muillekin!