Impala 2dht-60

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GM60, 29.11.2012.

  1. GM60

    GM60 Gearhead

    Autojen hinnat kuulemma laskenut Jenkkeissä (epäilen kyllä itse).En tunne kyseistä henkilöä mutta varmaan joku tuntee K.Niemisen väitti että tutulle oli tullut vasta Jenkkeistä Impala 2dht-60:nen Priima kuntoinen 4000e kaikkine kuluineen.On kyllä käynyt Joululahja tuuri.Joillakin on aina Onnea!!Vai liekö mielikuvitusta ja missä mittasuhteessa.???
     
  2. sami

    sami Gearhead

    Tuskin on paskaa puhunu. On tohon hintaan ollu todennäköisesti jollain älyttömillä poppilaitteillakin vielä.
    Just tuli yhdelle puolitutun naapurille -59 avo impala kaikkine kuluineen
    valmiiks leimattuna 3200 euroa.
     
  3. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Mutta sepä tulikin etelä valtioista ja siinä oli 409 nokilla. Tunnen nimittäin tämän naapurin, vaihtoi lisäksi viime syksynä kaksion Pieksämäeltä päittäin vanhaan rokokoolinnaan Etelä Ranskassa.
     
  4. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Kyllä taas on ollu joku amerikan jobbari välissä rehdin suomalaisen rahoja nyhtämässä, tohon 4 tonniin pitäisi saa vähintään kolme priima 60 Impalaan Suomeen tuotua.
     
  5. GM60

    GM60 Gearhead

    Ei ole ainakaan kahteen vuoteen tullattu Suomeen avo Impaloita 59:siä.Yhteensä äkkiä löytyi 7kpl avo Chevroletttiä eri vuosilta viime ja tänä vuonna tullattuja.
     
  6. kapa

    kapa 3rd gear

    Jännä juttu, sama homma käyny cadillackien hinnoille.
    Oli tutun kaverin työkaverin veli tuonu -59 ja-60 avo eldot karvan yli 6000€
    Näistä ei kyllä paranisi kauheesti huudella kun menin ton oman -60 laittaan nörttiautoon jos sitte kattelis tommoset avot kans ittelle....
     
  7. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    No shit Sherlock! Noi kaikki 7 kpl:tta tuli mun yhden entisen koulukaverin kaverin faijapuolelle, ja sai ne ostettua köntässä 1700$/kpl. Tulihan siitä kokonaisuudessaan vähän enemmän laskua ku toi 4000 taalaa yhdestä Letukasta, mut uskoi kuitenkin sen olleen ihan hyvä kauppa.
     
  8. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Entäs sitten se '68 Hemi Dart josta kuulin varman vihjeen snagarijonossa joltain pitkätukalta, jonka äitipuolen isäpuolen mielipuoli velipuoli on aktiivinen mersumies ja raveissa kävijä, eli kuulee nämä jutut ensimmäisenä ja varmoista lähteistä!
    Tosiaan kyseinen auto on säilytetty niistä ajoista tyhjiössä pukkien päällä betonissa vuoratussa bunkkerissa. Elviksen äiti ajoi autolla kuolemansa jälkeen NASCARIA kaksi osakilpailua, jonka jälkeen se säilöttiin kyseiseen paikkaan. Eräs suomalainen harrastaja oli auton paikallistanut ja saanut tehtyä kaupat. Kunhan talon betoniseinää oli saatu sopivasti purettua, auto käynnistyi ensimmäisellä yrittämällä, jonka jälkeen uusi omistaja ajoi auton jenkkien halki satamaan laivattavaksi Suomeen.
    Suomessa Dart + pieni väliraha vaihtuivatkin sittemmin rullaavaan paperittomaan pitkäkattoon johon kuulemma Kari Peitsamo oli sammunut 80-luvun lopulla!
     
  9. jn79

    jn79 3rd gear

    Joo-o, ja sitten mä heräsin ja päästin kissan ulos...
     

Kerro tästä muillekin!