mikä jenkki toiseksi käyttikseksi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja turismo, 30.11.2012.

  1. turismo

    turismo 1st gear

    jossain kohtaa tulevaisuudessa (parin vuoden sisään) olis tarkoitus hankkia vanin kaveriksi toinen amerikkalaisvalmisteinen käyttöauton virkaa toimittava yksilö ja koitankin nyt lähinnä kartoittaa mitä hyviä vaihtoehtoja tuolla on olemassa? jotka täyttäis kriteerit:hinta max~12t€, suhteellisen huoleton et pääsee joka päivä töihin, v8bensa ja tietenkin automaatilla, lisäksi sais olla "tuoreempaa" vuosikertaa jostain -95 alkaen ja siitä uudemmat..

    ja vaikka tuo vani onkin muuten aivan mahtava ja erinomaisesti asiansa ajava niin ongemanahan tuolla usein on sen suuri koko, joten tämä toinen sais olla lisäksi kooltaan "ketterämpi" ja paremmin ruutuun sopiva :lol:
     
  2. Rusty

    Rusty Double Gearhead

  3. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Impala SS 1996
     
  4. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    ^Tuo tai Lincoln Mark VIII on omat suosikit, mitä nyt määritelmän mukaisia äkkiseltään tulee Mieleen.
     
  5. herrakani

    herrakani 1st gear

    Kaverilla on '52 styleline. Ite skulaan '85 Custom Cruiserilla.
     
  6. tammercity

    tammercity Gearhead

  7. turismo

    turismo 1st gear

    tuo Mark VIII kävikin jo mielessä mutta sen alumiinimotti ja laatikko mietityttää, jotenki vierastuttaa aina tuo alumiinisana kun kyseessä moottori
     
  8. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Työnsin aikani kuluksi noita hakuehtoja nettiautoon, eli maks 12 000e, vm 1994 eteenp. min 4 l kone ja järkän uudemmasta vanhempaan. Tuli vaihtoehtoja... melkein 600. mm.
    Mustang (kutosella -05)
    Durango
    Audi A8
    MB CLK
    VW Touareg V10 (!)
    S-tyypin Jagge
    Lexus GS (mikä turbotojota tää on?)
    Tuplaveekasi Passat
    Cherokee (tääkin on vain kuutosella)
    Sit olis kasa S-mersuja ja 500-700 Bemareita (myyntimiesten vanhoja)
    LS1 Camaro
    Aika vähän jenkkejä enää veekasilla käyttöikäisissä tarjolla. Kuutosella löytyis Chryslerejä...

    Itse varmaan valitsisin Cadillacin, siinä olisi eniten sitä ameriikan henkeä. Eikä ole luksusautoksi enää pahan hintaisia, tuohon haarukkaan mahtuis jopa 2004 BLS, ai mut toi onkin kutosella...

    Ei ole kyllä isokoneiset hinnan kirossa... voishan sitä vaihtaa käyttöfiiun johonkin parempaan...
     
  9. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Lexus GS ja yli 4l koneella lienee sitten Lexus GS430 32-venttiilinen V8 4.3l, automaatti ja takaveto. Turbollinen toyota-versio on sitten oikealta ohjattava Toyota Aristo 3.0 tuplaturbo, automaatti ja takaveto, käytännössä sama koppa.

    Eikä vastannut aloittajan kysymykseen yhtään :oops:
     
  10. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Takaveto- tai 4X4 -jenkki jossa on ruiskumoottori.
    Onko tosiaan "pakko olla kasi"..?

    Omissa kokeilussa ovat parhaita olleet Capricet eri muodoissa.
    Kivoin oli SC Thunderbird (mutta kalliit osat ja v-mäinen huollettava).

    Nyt kokeilussa Astro sekä 4X4 Voyager.
     
  11. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    ^No jos tolle linjalle lähdetään, niin Typhoon
     
  12. rb

    rb Double Gearhead

    Jos mulla olisi toistakymppiä löysää ja paino sanalle KÄYTTÖ auto, niin tinkisin hieman moottorin koosta ja etsisin jostain 300c farkku kraisun.

    Siihen ei tosin 12t ihan riitä. Nettiautossa halvin taisi olla 16t mutta tuskin sekään oli mikään apteekin hinta. Sit jos kasi pitää olla niin halvin sedan 5,7:lla oli karvan päälle 17t..
     
  13. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Toi lihavoitu ei pidä paikkaansa. Thunderbirdiähän on nimenomaan kehuttu yllättävän tilavaksi takatiloiltaan. Että mahtuu kolme aikuista mukavasti. Ja pääntilaakin on hyvin, vaikka on coupe-mallinen.
     
  14. turismo

    turismo 1st gear

    kyllähän kutonenkin asiansa ajaisi ja enemmän olisi vaihtoehtojakin mutta päätin että kasi se on jotenkin.. no se on kasi eli siinä suhteessa mennään nyt fiilispohjalta 8)
     
  15. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Toisaalta, kun vaihtoehtoja on vähemmän, niin on helpompi valita. Ymmärrän täysin tuon rajauksen, onhan kasin höpinät ihan eri mitä kuutosen murina. Huomaan, ettet rajannut tuota vetotapaa, se taas leventää valintaa. Fiilispohjalta, kun noita katselin, niin Caddyt tai Lincit olis kyllä lähinnä perinteistä jenkkiä.
     
  16. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Jos 12 tonnia on käyttää niin tsekkaa nettiautosta chevy tahoe..On nimittäin käsittämätöntä ettei 12500 hintaan ole vielä menny.. Tommosen laitan heti kunhan alkaa transsportti käyttiksenä viiksettään,eli aika pian.
     
  17. Stance

    Stance Gearhead

  18. JP-350

    JP-350 Gearhead

    En tiedä mikä tässä ei sytyttäis,tilaa,luxusta,tehoo,äijää,harrastetta,käyttöä... http://www.nettiauto.com/chevrolet/tahoe/5017873 Tietty tehoa ei ole kumitustarkotukseen,eikä äijä-asennetta niin paljon että uskaltas mettään poiketa,mut loistava kompromissi.4-henkisen perheen ja koiran omistajana sanoisin että käyttisten ykkönen.
     
  19. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    ^no tommonen jo menis mullekin läpi. Tosiaan jos neljäkin on plus kamat ja talvi päällä niin jaksaa siinä jonkun ahtaan takavetoritsan kanssa pulata. Hermot saa helpomminkin meneen, on todettu.
     
  20. Aamupaisti

    Aamupaisti 3rd gear

    Heh, riisisellä crv:llä tahi ravilla taitaa päästä ostohinnaltaan, laadultaan ja kulutukseltaan parempiin tuloksiin, monesti miettinyt mikä näistä maailman tappiin ajetuista jo alunperinkin huonoista laitteista tekee tämän hintaisia? Tarkoitus ei ollut hillitä autokuumetta tai latistaa ostohaluja, eikä trollata, vaan miksi tuommoisesta pitäisi maksaa 13ke, kun ei niille oikein ole mitään käyttöäkään. Mut jos ei ole mitään muuhun mihin rahansa pistäisi, niin mikäkö jottei?
     

Kerro tästä muillekin!