Apurahoja autoalan jatko-opintoihin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BigBlockHead, 27.11.2012.

  1. BigBlockHead

    BigBlockHead 1st gear

    Onko kukaan huommannut jaetaanko missaan apurahoja autoalan jatko-opintoihin ?
    Suomen Autoteknillinen seura jakaa jotain, mutta ei maisteriopintoihin liittyvia. Kaikenlaiseen muuhun taide- ja kulttuurihommaan kylla loytyy, muttei autoalaan suoraan.
     
  2. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Hmm. Mikä susta on tulossa siis?! Itse opiskelen työn ohessa tässä autokorimestariksi joka on ns eat-tutkinto josta saa akl:n stipendin.Kun valmistuu, ~300e. Autokoripuolelta ei ole parempaa titteliä enään tarjolla tuon jälkeen.
     
  3. BigBlockHead

    BigBlockHead 1st gear

    Ok, sorry. Olisi pitanyt olla hieman tarkempi. Opiskelen siis Michiganissa Master of Science in Engineering Management'ia. SAYL:lla (suomi-amerikka yhdistys) on joitan apurahoja, mutta myos hakijoita on tietenkin monta.
     
  4. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Ok... Hieno titteli!
     
  5. -late-

    -late- Gearhead

    enpä toki osaa vastata, mutta juoruilen muuten vaan...

    on jo reilun kymmenen vuotta kun itse pähkäilin jatko-opintoja "yläkoulussa". koitin vähän kyselläkin mutta ainoastaan jotain paikallisia kotiseutujen apurahoja olis ehkä voinu saada. eihän ne olis riittäny mihinkään joten ei muuta kuin kättä taskuun. ja kun tasku oli tyhjä niin jäi lähtemättä. lainalla en perheellisenä uskaltanut lähteä.

    autoalalla suomessa ei kovin paljoa tuon tason tekijöitä tarvita niin taitaa olla vaikea saada esim. firmoja sponssaamaan. ehkäpä ennemminkin teollisuuden puolelta... mutku kotimaiset DI:tkin taitaa saada lähes ilmaseksi.

    ai niin, ehkäpä siellä paikalliset suomi-yhdistykset jakaa jotain...?
    torontossa on mm. Osuuspankki joka on vissiin joskus jakanut jotain omalla alueellaan.

    nyt kuun tsiikailen noita myöhempiä viestejä, niin...
    vaikkakin pääosin "opintojen lopettamiseen" tai projekteihin niin voishan noista jotain saada, eivätkä ihan ykkössatasiakaan ole :eek:
     
  6. mhahto

    mhahto 1st gear

  7. C5_Z06

    C5_Z06 Double Gearhead

  8. BigBlockHead

    BigBlockHead 1st gear

    Kiitos vinkeistä.

    Henry Ford säätiö jakaa vain tohtoriopintoihin ja satl ei anna myöskään maisteriopintoihin. Kokeiltu on :(

    Nuo suomi-seurat voisi olla hyvä idea. Täytyykin selvitellä, kiitos!
     

Kerro tästä muillekin!