Pikkujoulut 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Ms.Cadillac, 17.10.2012.

  1. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Kaivakaas tonttulakit pikku hiljaa komeroista esille ja kalenteriin ylös pikkujoulu hippalot.

    Tallilla perinteiset pikkujoulut 8.12 klo 18.00 alkaen. Kerho tarjoaa jouluruuan ja kassotaan jonkunlaista ohjelman tynkääkin. Uusia jäseniä ja tallipaikkalaisia on tullut kivasti mukaan kuluvana vuonna, joten tervetuloa rohkeasti kaikki mukaan tutustumaan immeisiin!

    PS. Perjantaina 7.12 olisi sitten tallin siivoaminen juhlakuntoon. Jokainen tallipaikkalainen huolehtii siitä, että omat romut on siististi ja pois jaloista.

    Terveisin johtokunta :pinup:
     
  2. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Nämä siis huomenna :lol:

    Ja illalla siivotaan hallissa, nostetaan yhen caminon kone takasin paikoilleen pois tieltä, laitetaan lippusiimat jne jne jne. Saa toki tulla mukaan vink vin..
     
  3. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    ite oot
     

Kerro tästä muillekin!