Onko Lahes enää jäähdytinkorjaamoo ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja kippis, 13.12.2012.

  1. kippis

    kippis Gearhead

    tarviis saada yks liitinmutteri, syylärin alapäähän. lootan jäähdytykselle. siis helmiliittimen mutsku.
    eikös ne putket pitäs olla 8mm putkesta?
     
  2. pumpuli

    pumpuli Gearhead

    On Oksanen Mestarinkadulla ja Viinikainen Launeenkadulla.
     
  3. kippis

    kippis Gearhead

  4. Häh? Mitäs se Viinakainen ny tollai ?
     
  5. kippis

    kippis Gearhead

    eipä tuottanu mestarinkatu tulosta liittimien suhteen.
    on muuten pirun hienoo ettii tollasta pientä messinkimutterii jalkapallokentän kokoselta rakennustavarahypermarkettihelvetistä.
     
  6. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Viinakainenhan myi putiikin jo viime keväänä, mutta nimi säilyi, opetti uuen kaiffarin niihin hommiin. Kysäsin Eikalt tänää et mitäs tapahtu. No, firma ei sit vissiin tuottanutkaan ihan ittestään niin paljon kuin oli kuvitellu, niin siltä meni viime kesänä mielenkiinto ja lopetti putiikin... Harmi...
     
  7. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Nii onko sulla sielä jo nipat mistä puuttuu mutterit vai onko siel pelkät reiät? Hydrauliikka kaupasta niitä muttereita löytyy, tai jos ei löydy sopivalla kierteellä niin vaihtaa sitten koko liittimen sinne syyläriin, eiköhän siel NPT- kierre ole johon käy ihan tavallinen putkikierteinenkin nippa.
     

Kerro tästä muillekin!