missä kaikki halvat jenkit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ktech, 13.12.2012.

  1. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Oisko 2850 dollaria???
     
  2. T5

    T5 Gearhead

    Tuskin, koska hintavarausta ei ole vielä tuolla summalla ylitetty.
     
  3. |Lake|

    |Lake| 3rd gear

    Veikkaisin, että, jos näitä Chrysler 300:sia saisi nyt uutena lankkupenkkifarmari pakettiautoina, niin silloin niistä tulisi 20v jälkeen tonnin ensijenkkejä. Väitän, että jos farmari Capriceja ym. muita amerikan farmareita ei olisi aikoinaan ollut myynnissä halvempina pakettiautoversioina, ei niitä olisi niin paljon Suomeen rantautunut ja niiden hinta olisi ehkä nyt korkeampi... Mutta enpä tosin tiedä kuinka paljon niitä Chryslereitä on nyt myyty verrattuna 80-90 luvun taitteen piilofarmareihin...
     
  4. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Niin no joo,öh tuota :oops: mutta se oli sparas atrjous
     
  5. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Jotenkin mul on sellainen kutina et omistaja hakee tosta luokkaa 8000-8500 taalaa. Eri asia saako sitä
     
  6. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead


    Tälläkin hetkellä saa 500e romusta, eli siis lappusen millä saa 500e alennusta uudesta autosta. Samassa lapussa lukee että 200e alennusta yli 4000e maksavasta käytetystä autosta. Eipä tule tuota lappua kyllä itse käytettyä :)
     
  7. sami

    sami Gearhead

    Jos noitten pakollisten laivauksen, alvin ja tullin päälle joutuu vielä maarahteja maksamaan niin ei kyl kolmosella selviä. Riippuen maarahdin pituudesta niin voi puhua ennemmin neljästätonnista.
     
  8. manha

    manha Gearhead

    Juurikin näin ... http://quincy.craigslist.org/cto/3475924635.html
    Ei siltikään pahan hintainen,vaikka tekemistä on...
     
  9. B 50

    B 50 Gearhead

    Eli kehutaan halvaksi autoa tietämättä sen hintaa. Ja joku riistäjäjoppari rohkenis Suomessa pyytää yli kymppiä.. Auto on pohjoisessa melko kaukana rannasta, saisko alle 12k€:n Suomeen? Ja kun auto on pohjoisesta ja lattiat on jo paikattu, niin mun perstuntuman mukaan ne saa pellittää uudelleen, samoin kuin todennäköisesti helmat sis/ulk, sekä takaluukunkannen ja puskurinvälisen alueen. Vähintään. Kiila pyörän alla kertoo jarruttomuudesta. Kumit on kietastu uusille vanteille 90-luvulla. Vähän sähköjä, syyläriä, sitä ja tätä. Paperitöihin & katsastukseen joitain satoja. Lopputuloksena kiireinen talvi, tai vähän yli ja 16000€:n mattamusta Chevy. Mutta en kiellä etteikö ebaylla olis kiva sillon tällön käydä parin lonkeron jälkeen haaveilemassa halvoista ameriikan herkuista. :wink:
     
  10. mikki72

    mikki72 Gearhead


    Juu,myönnetään,ei ollu paras mahdollinen esimerkki.
    Mutta toivottavasti moni ymmärsi pointin.
    Ja löytyyhän nettiautostakin ainakin yksi pitkäkatto klassikko letukka,missä tuo 6tonnin pyynti ei ainakaan minusta ole ollenkaan paha.
    (näkemättä autoa) :wink:
     

Kerro tästä muillekin!