Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

  1. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    Onhan se varmaan nettiauton halvin farkku 6,2:lla mutta toisaalta taas, onko se 6,2 diesel (ajomäärä?) nyt niin hyvä, että siitä autosta kannattaa maksaa 2000€, kun se ei kuitenkaan ulkoisesti nyt mikään helmi ole?
    Luulisin, että kyseessä on tämä yksilö: http://www.nettiauto.com/buick/electra/5276721 ?
    Tai toisinpäin, että onko se letukka mahdollisesti hinnoiteltu sitten alakanttiin.
    En kyllä nyt tiedä minkälainen romu se toinen vaihtoehto on.
    Näkemyksiä on aina hinnoittelussa monia ja kaikkihan tietysti omaansa pitää parempana kuin vaihtoehtoa tai ainakin melkein kaikki.
     
  2. starcraft

    starcraft Gearhead

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    Pisti nettiautoa selatessa silmään että taisi tämä vaihdokki olla tämä:

    http://www.nettiauto.com/chevrolet/caprice/5252230

    Ilmoituksia vertailemalla voi miettiä miten itse olisi vaihtokaupan välirahat ajatellut menevän. Ja onko se myyjä vai ostaja ihmeellinen....
     
  3. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    Joo ei se meikän koppero nyt ulkoisesti mikkää hieno ole :D Ei ollu edes silloin ku oli maalit pinnassa. Mutta toimii ja on leimattu.

    Tuntuu vaa et taitaa suurimmalla osalla olla nii perkuleesti ilmaa hinnassa...
     
  4. pas2

    pas2 Gearhead

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    Eikä kukaan kai tahdo haisevaa diisselifarkkua bensavehkeen tilalle... Ja vielä maksa siitä rumemmasta ja haisevasta. Yäk.
     
  5. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    Ei tuo haise vaan tuoksuu :p Eikös ne pensselit pesty bensalla ja diisselillä tehty voima ;) Tuppaa olee vaa noita diisseleitä enemmän ku omiin tarpeisiin pihassa.
     
  6. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    Ei voi kuuskakkosesta ja voimasta puhua edes samana päivänä..
    nimim kuuskakkosen omistaja
     
  7. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    Sarkasmia ;) No pääasia että liikkuu rajotusten mukaan paikasta A paikkaan B ja joskus C.
     
  8. bblock

    bblock 3rd gear

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    Eipä oo 6.2d:eet mulla ainakaan ostettu bemarin tappajaksi vaan siihen tarkoitukseen yleensä ollut bensa(lintta) ja isolohko...
     
  9. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    mitä tota.. mitä tos siun ilmoituksessa tarkoittaa toi "uudet" raidetangot päät laitettu?
     
  10. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    Sori, tämä menee nyt vähän ilkeilyksi mutta... Ota vaikka huumorilla. :D

    Jos laitan vanhan hiluxin vaikka nörttiautoon myyntiin ja haluaisin vaihtaa sen vaikka sinun buickkiin. Laitan pyyntihinnaksi vaikka 3000€ ja sitten kysyn sinulta (oletetaan, että leikisti olet kiinnostunut toyotasta), että vaihdetaanko.
    Sanot, että et maksa väliä vaan. Sitten tulen vastaan ja vaihdetaan päittäin. Oletko tyytyväinen siihen, että sait 3000€:n auton vaihdettua päittäin 2000€:n autoon?

    :odroll:

    Mutta olen kyllä samaa mieltä, että aika paljon on joissain vehkeissä ilmaa pyynneissä.

    Mutta minun omassa ei tietenkään :lol:

    Mutta olisiko se niin, että vaihtokaupassa sillä kummankin vehkeen pyyntihinnalla ei juurikaan ole merkitystä vaan lähinnä se, millaisella keskinäisellä sopimuksella sitten se kauppa syntyy.

    No joo, eiköhän se riitä sitten tästä aiheesta. :D
     
  11. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    Pitkästä aikaa joo, hyviä myyjiä viimeaikoina.


    Yhdestä tapauksesta en tarkemmin sano, olihan se omaakin vikaa kun en enää jaksanut välittää.

    300km päähän katsomaan hyvää volvoa ja puhelimessa ''kovistelin'' myyjää että on näitä paskoja käyty katsomassa ja viat selviää kyllä että ole vaan rehellinen. ''Juu en mä ala ketään turhaan ajattamaan tän hintasen auton takia plaaplaa hyvä on''.


    Ois pitäny hälytyskellojen soida jo kun myyjä ei suostunut että tulen kotipihaan kun aatteli että eksyn vaikka Jyväskylä nyt ei itselle vieras paikka ole kun kerran kuukaudessa tulee melkein käytyä...

    Auto tuli sitten huoltikselle varmasti hyvin lämmitettynä ja olikin hyvän olonen. Myyjä vaan pälpätti koko koeajon ihan mahdottomasti ja takapenkillä kun oli niin ääni oli vielä korkea.

    Koeajolenkin jälkeen vielä peltiä avasin auton käydessä ja kuului ihan vaimea säksätys. Kuuntelin sitä hetken sitten mutta aattelin että joku prikka tai venttiilinnostin se siellä todella kevyesti helisee joten ei kun kaupat vaan kuntoon kun en halunnut enää ajaa takaisin omalla autollani.


    Seuraavana aamuna sitten selkis miksi en ollut pihaan saanut tulla. Tottakai siksi että auto oli lämmitetty kunnolla. Miksikö? Siksi että kylmänä aivan saatananmoinen kilinä väljästä männästä mikä kuului kämppään sisälle asti. Noh, jokuhan tota piston slappia kehu volvolle ominaiseks mutta en mä sitä halunnut kuunnella. Olipa vaan opettavainen tarina...


    Tuoreempaa tarinaa löytyy mersukauppiasta. Jumaliste kun en paljon jouluksi pyytänyt kun vanhat vaikka taksimersun diisselikoneella. Löyty aivan viimisen päälle oleva yksikö kuvan ja puhelimen välityksellä ja oli koneremontit ja kytkimet tehty. Ainoa vika että kun myyjältä kysyin että koska rahojen kanssa lähden katsomaan niin myyjä ihan pokalla vastasi että ''juu menee ens vuodelle''. Kysyin sitten että mihinkä asti ensi vuotta kun tässä nyt viikkojen sisällä vuoden vaihteesta ollaan oltu. ''Joo ihan heti tammikuun lopulla onnistuu katsominen, autossa kesärenkaat alla.''


    Minkä helvetin takia myynti-ilmoitus sitten on netissä ja ei ole mitään ilmotettu että autoa ei voikkaan ostaa kun joskus?

    Toinen hieno mersukauppa oli tuon jälkeen kun ilman autoa ei ilkeä ihan kuukautta olla. ''Joo voi tulla katsomaan ja auto liikennekäytössä mutta ollut viimeajat vähemmällä käytöllä''

    Noniin nyt ei enää pettymyksiä! Vielä mitä! Perille kun päästiin ihmettelin että olikohan oikea talo kun ei tuttua autoa näy missään, no olihan se oikea talo. Auto vaan oli 20metriä talon takana mäen päällä umpihangessa ja kesärenkaat alla tottakai. Olihan se hienoa päästä w124 näkemään kun niitä ei muuten näekkään. Se ei ikinä sitten selvinnyt että mitenkähän sen olisi voinut koeajaa taikka jos sen olisi hulluna ostanut ilman koeajoa niin olisko nouto ollut keväällä? Ilman traktoria sitä ei sieltä olis otettu.


    Kaks muutakin mersua olleet liikennekäytöstä poistossa (finderillä onneks etukäteen tullut ilmi) kun olis se kiva koeajaa saatana....



    Niinjuu ja huvittaa nääki tapaukset kun tiedän ainakin kaks esimerkkiä missä on ostettu auto nettiautosta. Hinnat oli 550e ja 400e. Sitten molemmissa tapauksissa kone hajos, toisesta vielä lohko halki. Uudella omistajilla oli vaatimattomat hinnat.

    Tämä tapaus missä oli vain moottori hajonnut, hinta nousi 800 euroon ja auto mistä räjähti lohko pistettiin vain 500 eurolla myyntiin. Hah hah.
     
  12. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    olin ihmeellinen myyjä varmaan tänään.
    tuli kysely niinkuin ilmossa oli, joitakin s-posteja vaihdeltiin, sovittiin aika ja tulivat ajallaan. kerroin kaiken oleellisen autosta ja sen minkä tiedän autosta, eli näytin huoltokirjaa sekä selostin entisistä huolloista/katsastuksesta/mahdolliset tulevat huollot/myöskin äänein lähteet joita kuuluu vanhassa käyttöautossa. ei ollut ostajalla ajokorttia, joten käytiin heittää lenkki ja annoin normaalisti kenkää sille (autolle).
    minuutin ostaja mietti ja tehtiin paperit ja löi rahat kouraan. annoin avaimet ja hyvää koti matkaa kummallekin, ostajalle että myyjälle.
    tällästä tänään...
     
  13. isoatlas

    isoatlas Gearhead

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    Itsekkin olin toissapäivänä ihmeellinen myyjä, ostaja soitti autosta joka oli minulla myynnissä ja sanoi että ostaa pyydettyyn hintaan jos moottori on kunnossa, sanoin että kyllä on...sitten ostaja sanoi sen kirosanan, että tarvitsee vain moottorin toiseen autoon ja tämän purkaa...siinä vaiheessa minä sanoin, että ei tule kauppoja ja etsi moottorisi muualta. Puhelun jälkeen poistin ilmoituksen Nettiautosta...eilen soittaa sitten toinen kaveri, vaikka ilmoitus on siis poistettu ja sattumalta samalta paikkakunnalta kuin tämä aikaisempi...todennäköisesti sen aikaisemman kätyri??...en myynyt sillekkään.
     
  14. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    Siis olisit saanut autostasi täyden hinnan, etkä myynyt????
     
  15. -TH-

    -TH- Gearhead

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia



    no eioo ihme jos romut vaikuttaa kalliilta, mikä saaatana se tuossakin sevyn ryökyssä on että se 3 tonnia maksaa? hulluja on näköjään nykyään myös NE jotka pyytää, eihän tollasia summia kukaan, joka ilman edunvalvojaa kuljeskelee vapaana rupea maksamaan. :rotfl: :rotfl:
     
  16. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    Nettiautossa on näemmä uusi muotitermi otettu taas käyttöön. "Kesän rientoihin" meni pois käytöstä, "elikkäs" taitaa aloituksena jatkaa kulkuaan.

    Nykyään yleinen on "ajolleen hyvä". Mitä tämäkin nyt sitten tarkalleen ottaen tarkoittaa?

    Mutta edellisen sivun juttuihin. Kyllä minun mielestäni kulutuksesta kysyminen on ihan asiallinen kysymys, kun se kuitenkin kertoo siitäkin missä säädöissä kone on. Kysymys muiden joukossa, kunhan siitä kysyjällä ei ole jotain ihme fiksaatioita.

    Tietenkin jos ei halua että kulutusta, tai varsinkaan sitä miten autoa on huollettu, kysytään, kannattaa ilmoitukseen laittaa lista kysymyksistä mitä arvon autokeisarilta saa kysyä.
     
  17. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    ei liity autoiluun mutta aiheeseen:


    Nuori nainen myi ilmaa tuhansilla euroilla Kouvolassa

    Julkaistu: 3.1.2013 12:45

    Poliisi otti joulun välipäivinä kiinni kouvolalaisen 23-vuotiaan naisen, joka oli tehtaillut netissä kymmeniä petoksia.
    Petollinen nainen myi viime syksynä tori.fi-sivuston kautta erilaista irtainta tavaraa ja pyysi siitä ennakkoon maksun tililleen. Myyntiartikkelina oli kuitenkin lopulta ilmaa. Ostajat eivät saaneet koskaan tuotteita, mutta nainen sai tililleen tuhansia euroja.

    Poliisi muistuttaa, että nettikaupankäynnissä pitää olla sitten varovainen.
    Kymenlaakson käräjäoikeus vangitsi naisen viime vuoden viimeisenä päivänä todennäköisin syin epäiltynä useista petoksista.


    Ilta - Sanomat
     
  18. klou

    klou 1st gear

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    tässäpä taas kävi legendaariset. tuli yks jannu corollalla että tahtoopi ostaa pihalla seisovan passatin ja kävi ilmi että hällä on pari puntoa jouten. noh puntot päikseen passattiin ja molemmat oli tyytyväisiä moiseen diiliin. siinä sitte lähettiin trailerilla viemään passattia ostajalle että otetaan puntot mukaan samalla. no ensinnäkin tämä ostaja alko ajaa poisa trailerilta passattia ja veti sitte seinään. puskuri ja takavalo paskaksi yms hauskaa. noh toinen punto saatiin traktorilla kyytiin ja toiseen kaveri ajamaan perässä.. pensa loppu hyvin äkkiä (ei ihme sinällään) ja se tankattiin vaan ei lähteny käyntiin niin tämä ostaja sitte tarjoutu auliisti hinaamaan sen. noh kaveri kyytille ja tämä ostaja corollan puikkoihin. ajelin edeltä takas hallille ja kohta nämä kaks ilmestyy pihaan. kaveri pomppaa autosta nyrkit pystössä ja kun tilannetta vähä setvin niin oli tämä ostaja sitte hinannu sitä puntoa 120 km/h loskasella tiellä ja kun ei puntossa ollu virtaa nii ei vinkkaritkaa pelannu ja oli koittanu jarruttaa nii ostaja oli vaa painanu enempi kaasua. idiootti vai hullu? paperit oli tarkotus tehä tässä jälkikäteen kunhan saa ne hankittua vaan nyt sitte 2 vk tapahtumasta ostajan isä soittaa ettei niitä autoja ois saanu vaihtaa. siis mitä helvettiä. abaut 25v jannun isä peruu kaupat? no ei siinä sanoin että tuokaahan passatti ja viekää puntonne svidduun ja perutaan kaupat mutta omalla kustannuksella kuskaatte kun kuletukset kustansin aijemmin ite. sitte vielä tuo passatin takanurkka nii pikkusen vituttaa jos ei ala mitään siitä korvata kun ite seinään ajo. saatana mitä sakkia...
     
  19. klou

    klou 1st gear

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    niin ja olempa vielä kummallinen ostajakin. tuossa kesällä tuli tämmönen rysleri vastaan. ruma ko perkele ja kymmenen vuotta seissy eikä konetta eikä papereita. hintaa hurjat 200e. noh tuossa joulukuussa hain sen sitten paperillisena ja hinta oli sama. eli melkolailla puoli vuotta siittä laitettiin sähköposteja tasasen tappavaan tahtiin ja soiteltiinki ja myyjä siinä hankki paperit jne ja sitte ko joulukuussa tuli asiaa sinne suuntaan niin otin trailerin perään ja soitin edellisenä iltana että passaako jos heitän trailerin sinne pariksi päiväksi että käyn asioilla ja lähtiessä otan auton mukaan. tuntu passaavan ja näin tehtiin ja mukana tuli 3 auton osat lähinnä mittaristot ja listat yms hilppeet. eihän tuo hinta kummonen ollu mutta kaite sen takia tuossa ei mitää kiirettä ollukkaa kun ei siinä ois kumpikaa paljoo menettäny jos ei ois kauppoja tullu mutta erittäinki tyytyväinen olen = D
     
  20. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Re: Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia

    Herralla tuppaa olee jonkin sortin ennustaja lahjoja? Näin pääsi meinaa käymää ja olen vieläkin ymmälläni että mulla tuotiin kalliimpi auto päittäin vaihdossa. Joku oikeesti halus buikcin :eek:
     

Kerro tästä muillekin!