-90 Caprice farkun värikoodi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja ttakatal, 4.1.2013.

  1. ttakatal

    ttakatal 1st gear

    Ei löydy mistään. Katsottu huoltokirjat ja takaluukun lattia. Kuskin ovi aiemmin vaihdettu, olisko ollu sitten siinä...

    Olisko jollain heittää tuo koodi, kyseessä tyypillinen vaalean sininen metalliväri, auto uutena suomeen tuotu. Ei kai vaan näitä useammalla vaalean sinisellä metskusävyllä ole suomeen tuotu..??
     
  2. arskazone

    arskazone Double Gearhead

  3. ttakatal

    ttakatal 1st gear

  4. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Yleensä on konehuoneessa pellin plätkä missä koodeja.
     
  5. Qjet

    Qjet 1st gear

    Varapyöräkotelossa , katse suunnattuna takavalon selustaa kohti.

    Hetkinen-seis-takaisin ! Anteeksi , nyt neuvoin väärin. Tuo kertomani koskee vasta sämpyämallia -91 > . Kanttimallisesta SPI-lätkän pitäisi löytyä 3. penkkirivin kannen alta. Helpointa on,kun taot ajoneuvosi VIN-koodin compnine.comiin , niin näet samalla myös RPOt.
     
  6. ttakatal

    ttakatal 1st gear

    Neuvoit Qjet ihan oikein ekalla, siellähän se oli varapyöräkotelossa :) Sävy oli juurikin se light saphhire blue (8964) jota epäilinkin, kiitosta vaan vinkeistä!
     

Kerro tästä muillekin!