ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Kyllähän noita on vieläkin liikenteessä muutamia joutunut tilaamaan/antamaan maksuvälineenä ja ottamaan outo kyllä äkkinäisesti mutta ihan maksuväline.

    Henkilökohtainen ja saaja varmistaa allekirjoituksellaan taakse kuten perinteisessä "Vekselissä" :oops: ajalta kivi ja kanto.
     
  2. nixon

    nixon 3rd gear

    Joku hullu maksoi tässä lähipäivinä Batmobilesta 4,62 miljoonaa dollaria Barret-Jacksonilla. :p
     
  3. muthafukka

    muthafukka 1st gear

    eipä taida olla suurin huoli :( autoaan tai mitään muutakaan myyvällä tänä päivänä se että maksetaanko väärällä :mad: rahalla....
     
  4. Putte

    Putte 1st gear

    Eli tuokin on sitten historiaa nykyään.
     
  5. pantera

    pantera Double Gearhead

    Ainakin Nordean palvelu hinnastoissa on pankkishekki edelleen olemassa
     
  6. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Kyllä pankkisekki on aivan normaali maksuväline ainakin asuntokaupassa.
     
  7. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Lisää enpä kovin vakuuttuisi noiden "pankkineuvojien" asiantuntemuksesta kun asioinnut niiden kutsumana kyseisen ketjun konttoreissa samaa tasoa kuin vakuutusyhtiöiden suusanallisissa jutuissa oppinut pyytämään sähköpostiin vähänkin epäselvät jutut kun on osoittaa kenen kanssa on asioista neuvotellut koskee muuten verottajaakin :lol:
     
  8. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Olen kesällä 2011 kysellyt tällaisen olemassaolosta Nordeassa ja silloin sellainen edelleen löytyi. Taitaa moni vain sekki-sanan kuullessaan sekoittaa ne elokuvien perstaskusta vedettäviin sekkivihkoihin.
     
  9. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Tähän lisäksi se, että ainakin Saksassa ja Yhdysvalloissa otetaan vielä erikseen auton vuokraajan luottokorttitililtä panttimaksu, joka sitten palautetaan täysimääräisenä, kun auto tulee takaisin samassa kunnossa ja tankki täynnä.

    Ja siinä luottokorttivarauksessa on sekin puoli, että peruuttamattomasta varauksesta (no show) voidaan veloittaa kulut.

    PS: Olisi muuten hienoa, jos yksityinen myyjäkin voisi varmentaa varauksen luottokortilla. Saattaisi näiden "tullaan hakemaan auto pois"-kavereidenkin perjantain soittoluintoa vähän hillitä.
     
  10. nixon

    nixon 3rd gear

    Ehkä varaus elektronikortilta olis parempi vaihtoehto persaukisille hakijoille. :p
     
  11. jenkula

    jenkula Gearhead

    Kaverilla iphonessa maksupääte et voi korteilla maksaa missä vaan missä kännykkä toimii.Nyt uutuutena et voit näpytellä pelkän korttinumeron jolla saat maksun otettuaa kortilta,velotus tapahtumasta aika kova vaan.
     
  12. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    ainakin maaliskuussa 2012 Nordeasta sai pankkishekin. sitten kun kiinteistömaailmassa laittoi siihen nimensä niin pääsi asumaan pankin omistamaan tönöön.
     
  13. capri30S

    capri30S 1st gear

    Taidan lukeutua ihmeellisiin ostajiin, ostin autoliikkeestä tänään näkemättä auton puhelimessa, enkä perunut kauppoja edes sillä hetkellä kun pääsin paikanpäälle ja huomasin auton olevan kolarivaurioitunut, mitä ei etukäteen kerrottu.. Enkä edes siinä vaiheessa kun sovittuun hintaan napsahti 10% päälle toimituskuluja. Tosin en oo koskaan liikkeestä ostanut autoa alle satasella.. ;)
     
  14. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    joko myit romuttamolle hyvällä katteella :rotfl:
     
  15. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Hyvä huomio. Eihän niillä ole luottokelpoisuuttakaan. Siksihän ne yksityiseltä myyjältä kyselevät että myytkö osamaksulla, kun rahoitusyhtiö ei sellaista myönnä.
     
  16. capri30S

    capri30S 1st gear

    En vielä, ensin ajetaan jäärataa kaasu lattiassa.. ;)
     
  17. umpio

    umpio 3rd gear

    Joko tuossa toimii Visa? Itse jätin hommaamatta tuon lukijan kun ei käynyt kuin Mastercard...
     
  18. jenkula

    jenkula Gearhead

    Pitäs toimia ihan teinivisakin,siinä on aika kova provisio maksusta,muistaakseni vajaa 3pros.

    Tosin kalliita kortteja yrittäjille on amex ym,kovien provision takia,syö pienenestä katteesta äkkiä 30-50pros tapauksesta riippuen.
     
  19. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    oon ostanu autoliikkeestä auton vajaalla parilla eurolla. saabismi oli sankaruutta.
     
  20. Tumi

    Tumi 3rd gear

    Olen ollut kakkoskuskina kun ihmeellinen ostaja tinkasi VW:n piirimyyjältä yhdellä ollutta Mirafioria (joskus vuonna 1992) jossa oli hintalappu 12800mk. Kaupat syntyi 2500mk:lla.
     

Kerro tästä muillekin!