Super Comp SM / EDRS 2013 kausi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Antti.K, 16.8.2012.

  1. gremlin

    gremlin Gearhead

    Re: Super Comp SM 2013 kausi ?

    Hehheh, vai viela saantoja veivaamaan? Kukahan ite siella oikeen helssinkissa asti kavi muutattamassa saantoja jokunen aika sitten etta sai luokan itelle sopevaksi??
    :wink:
     
  2. SG440

    SG440 3rd gear

    Re: Super Comp SM 2013 kausi ?

    Ei Supo sinusta ollukkaan kysymys... :D
     
  3. triniemi

    triniemi Gearhead

    Re: Super Comp SM 2013 kausi ?

    Kyllähän SPETin sääntöjä alkuvuosina veivattiin, mut on ne käytännössä ollut samat 2006, 2007,2010,2011,2012 ja 2013 kaudella. Noina vuosina sääntömuutokset olivat pieniä kieltoja poistavia, kuten esimerkiksi se, että nyt saa diesel koneen ahtaa jos haluaa.

    Tavoitteena on tulevaisuudessa edelleen, ettei luokkaa aleta rajoittamaan millään lisäsäännöillä, vaan keskitytään kaluston kehittämiseen lompakon ja mieltymysten mukaan.

    Luokan alkuperäinen yksinkertainen idea oli ja on edelleen ajaa bracket kisaa aikaikkunalla 7.00-11.99 ja kunhan turvavarusteet on vauhdin mukaan kunnossa, niin tervetuloa kisaamaan.

    Tämä näin niinku vastapainona sille, et sääntöjä muuteltais joka vuosi.
     
  4. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Re: Super Comp SM 2013 kausi ?

    Nonni,siirretään sääntöasiamuutos keskustelut sinne kuuluvaan ketjuun eikä pilata tätä ketjua enempää.
    Gremlin voit lukasta aiemmat selitykset Spet ketjuista niin ymmärrät tai muistat mistä silloin oli kyse ja älä vaan koko kunniaa mulle yksin anna.

    T:SC 262
     
  5. gremlin

    gremlin Gearhead

    Re: Super Comp SM 2013 kausi ?

    Juu, tehdaan noin.
    Ja en tata vastuun taakkaa sulle yksin missaan tapauksessa anna, kylla siita sitten muutkin saa osansa kunhan saan taas lisaa alkoholia ja nappiksen kayttooni :oops:
    Mutta edelleen, vaikka en ole henk.kohtaisesti varmaan ikina laittamassa itteeni luokkaindeksi touhuisiin, niin olen kylla taysin rinnoin kannustamassa luokkaa missa vaan kilpailijoita on!
    Nimimerkilla: ''Mun kaasupulloilla pari Mantorp voittoa''
     
  6. Antti.K

    Antti.K Gearhead

    Re: Super Comp SM 2013 kausi ?

    Kaikki saatiin mitä haluttiin ja vähän enemmänkin !

    SC on virallinen SM sarja kaudella 2013 !

    Tämän lisäksi kaikki Suomen osakilpailut on EDRS sarjan kisoja SC osalta !

    Olen kuullut että EDRS sääntöihin tulee muutos vanhan kaavan mukaan jossa täytyy ajaa oman maan ulkopuolella kaksi sarjan osakilpailua jos aikoo päästä mukaan lopulliseen pistelaskuun.

    Tämä ilmeisesti vahvistuu nyt viikonloppuna tuolla Ruottissa ryhmäkokouksissa.

    t.Antti
     

Kerro tästä muillekin!