Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Master Kit, panta, suodatin ja öljyt 410€ ja työn osuus siellä 1000€ paikkeilla.
     
  2. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Kiitoksia tiedosta.Täytyy vielä vähän säästellä.
     
  3. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Onko kellään muuten sattunu kohdalle tollaista liikkeellelähdössä ja hetki sen jälkeen tietyillä kuomituksilla,lähinnä rivakammissa liikkeellelähdöissä ravistavaa laatikkoa ja onko selvinnyt missä vika oli?Jostain syystä toi juttu ilmenee tuossa lootassa vaan D ja palloD asennoissa,ei pakkovaihteilla.
     
  4. SauliK

    SauliK Gearhead

    tuosta peltisarja hommasta, mulla on hookkerin sarjat 2.5 kollektoreilla.

    ilmeisesti tarkoitettu isolohkoon kun auton ostin ja siinä oli 307 näillä sarjoilla niin ö-suodattimen kohdalta oli modattu "hieman" että mahtui, yksi primääri ainakin puoliksi taottu läjään.. myöskin kollektorit olivat huomattavan lähellä maata, ja sen näköisetkin sitten kesän ajelujen jälkeen :)

    isolohkon kans ei tätä robleemaa enää ollut mutta toisella puolella vaihdetanko taas vastasi primääriin kun putket tuli vähän korkeammalle ja leveämmälle.

    annoin asian olla toistaiseksi kun motori piti heti kohta taas nostaa keulilta pois.

    tälläisia kokemuksia peltisarjoista -84 farkku oldsissa 455 ja 307 koneella
     
  5. Erska

    Erska Gearhead

    No jos jenkkifarkkupätkät kiinnostaa niin kattelkaa nyt vaikka tässä pari viikkoa sitten kuvattu pätkä meidän jäärata-ajoista :D

    Kohdassa 2:55 menee Marja-Liisa, tunnettu myös Darth Vaderin kypäränä :D :
    http://www.youtube.com/watch?v=akFn8L1Bqy4
     
  6. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Tietääkö joku miten etummaisen kattopahvin sivulistat ovat kiinni? Ei uskalla murjoa kovempaakaan kun olisi tarkoitus saada siististi takaisinkin.
     
  7. hevimies

    hevimies Gearhead

    epäilen muovisia kiinnikkeitä. Omasta otin vaan sen etulistan pois ja vedin takaosaan sen sisäkaton ja takaisin samalla tavalla.
     
  8. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Oliskohan mulla jäätä tai jotain siellä listoissa kun ei pahvi liiku mihinkään päin liukuen.täytyy kokeilla kun tulee plussakelit.
     
  9. tahvo-

    tahvo- 3rd gear

    Muistaakseni ite en irrottanu etupäästä mitään listoja. Pahvin vedin takaluukun kautta pihalle. Ne sisävalon kiinniketapit meinas vähän jarrutella ja murjoa pahvia.. :/


    Tuohon pakosarjatouhuun. Taidan tilata nuo 11152 -sarjat. Jospa ne pienellä muokkauksella saisi sopimaan 8)
     
  10. Keksinaattori

    Keksinaattori 2nd gear

    Sopivasti muutkin kyselee noista kattopahveista, selvis tuokin ennenkun edes ehdin purkamaan noita tuolta pois. Joku kaunis päivä ois tarkotus mennä mettään purkamaan alustavasti kojelautaa ja muutamaa muutakin kohdetta näin kevään ajoonpalautusta silmällä pitäen.

    Ja jos jollakulla ois tarvetta renkaille niin miulta löytys ylimääränen aluvannesarja ja peltivanteita viewtopic.php?f=18&t=252365
    Vaihdossa kelpaa pillerikapselit/vannekehät ja keskikupit noihin, onko nuo nyt capricen vanteet. Ei oo kromauksella niin väliä, ylimaalaukseen mennee kuitenkin 8)
     
  11. DD6

    DD6 Gearhead

    Tampere - lappeen Ranta-roadtripin kulutus 13,8 l/100km.

    Sinänsä epätarkka, kun tankattu täyteen vain lähtiessä ja perillä, ei enää takaisin palattaessa (ei uskaltanu tankata ku ei tiennyt, paljonko riennoissa paloi rahaa...)
    Oliko auto vaaterissa tankatessa, paljonko nuo Kelly-merkkiset paskat talvirenkaat tuovat lisäkulutusta, onko se sytkä ihan 20°, joutui hidastelijoiden takia ajamaan välillä ilman OD:ta....

    No, joka tapauksessa toimi nätisti. Silmämääräisesti bensamittarin neulaa tuijottaen näyttää siltä, että paluumatkalla meni vähän vähemmän soppaa.
     
  12. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    On taas yks näprättävä pitkäkatto pihassa(nyt on jo 3 farkkua)
    Buick Electra -85

    Lämppärinmoottori tarttee selvästi apua, kun puhaltaa tosi hiljaa, päävirtapiuha varmaan hapettunut tai jtn.

    Mitä sitä suuria ihmettelemään, kyllä sen kuntoon osaa laittaa(tottakai)
     
  13. Montako farkkua sä tarviit? :rotfl:
     
  14. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    Ääh ei se lukumäärä mihinkään vaikuta, ku vaan yksinkertasesti tykkää väkerrellä jenkkifarmareita :rotfl:
     
  15. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Auringonpaisteen innostamana tuli kokeiltua tuota etummaista kattopahvia, kyllä sitä naköjään pystyy nitkuttamaan ilman listojen irrotustakin,varjon puoli vaan oli sen verran jäisen tuntuinen ettei arvannut enempää murjoa.Saisi pakkaset riittää jo että saisi edistymään ennen kevättä tuonkin.Onhan tuossa kyllä muutakin puuhaa mitä on varannut tehtäväksi huhtikuuhun mennessä.
     
  16. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Joo ei täälläkään sen kummempaa tallia ole käytössä kuin taivasalla mut tänäänkin taas tuli viimeisteltyä konehuonetta, nyt on PCV järjestelmä täysin valmis kun vedin putken kromiputsarin sisään oikean puolen venttiilikopasta ja muuta pientä.
    Alkuperäinen putsarikin kävis edelbrockin päälle jos tekis korotusrenkaan, mut eipä tolla kromiputsarillakaan ole ollut jäätymisongelmia ainakaan vielä...
    Pätkäajoa ja testikäyttöä niin kulutus ollu 18 L / 100km et ihan samoihin menee kuin vanhalla koneella ja tietokone / saastelaitteilla.
     
  17. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Talli kyllä tossa on mutta kun se on mitoitettu jollekin fiat 127 kokoa olevalle autolle, pituudesta jää toista metriä ulos ja leveyskin on sellainen ettei auton ovista mahdu ulos jos buikin sinne ajaisi.Ehkä joskus siihenkin tulee paneuduttua,aika näyttää.Siihen asti olkoon ruohonleikkurin yms. kesätarvikkeiden talvipesänä.
     
  18. tahvo-

    tahvo- 3rd gear

    Vanha denveri sai väistyä tuommosen caliberin retrorammarin tieltä :D ihan tyylikäs :lol:

    [​IMG]
     
  19. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    On kyllä tyylikäs^^ Paljo on moisella hintaa?
    Nyt tuli korjattua omasta buickista töötti(rele mennyt) ja eilen vaihoin startin ehjään.
    Laitoin samanlaisen grantin mikä siullakin kuvassa on :D
     
  20. fisu

    fisu Gearhead

    Tutun näköinen kabiini 8)
     

Kerro tästä muillekin!