Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. TW-15

    TW-15 1st gear

    On tuos murrosnivelen vaihtotyö meneillään vetariin ja samalla tota laakeria tutkaillessa miettiny josko uusis sen navan vähän niinku ennakoivasti kun saattaa siit jotain rahinaa kuulua jo. niin onko tosiaan noi navat noin edullisii tuol Rockautos ku timkeni näkyy maksavan 93e ja suomessa olis raybeston tuote 240e. Tuleeha siihe rahteja ja tulli mutta kuitenkin. En oo aikasemmin tilannu sieltä mutta ilmeisesti hyvä paikka?

    Ja sitte toinen asia, kun on vähän ruvennu kiinnostaa automaatin heivaus ja asentais tilalle manu askin vaikka sit sellane NV4500 jos jostain löytys. Oon yrittäny hakee tästä palstasta aikasempia juttuja mut vähän heikoin tuloksin, niin mitäs tollasessa muutoksessa kaikkea joutuu huomioimaan?

    Niin, laitoinkin jo tonne ostopuolelle ilmotuksen mutta laitetaa vielä tähänki että jos jollekin on jäänyt ylimääräseks 2"kierrejousia niin saa tarjota. Napsahti omasta toinen poikki ja leimalleki täytys mennä, perkales.

    kyseessä siis kakkoskoppanen, 4x4 cummins.
     
  2. Edullisesti kummallekki puolelle. http://www.ebay.com/itm/2-NEW-Front-Whe ... 06&vxp=mtr Mulla on itellä tollaset halvat ja hyvin tuntuu kestävän. Veroineen kaikkineen 89€ kpl
     
  3. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Rahteineen, tulleineen ja veroineen tuo 93€ napa maksaa noin 243€, eli ei maksa vaivaa tilata. Rahti näyttäis olevan sentilleen sama kuin navan hinta :D Osat kannattaa laittaa ostoskoriin ja valita toimitusmaa ja postinumero, näkee heti rahdin ja siihen ku laskee tullin 4,5% ja alvia 24% niin ei tartte arpoa että mitä se lopulta maksaa. Tuo tullin osuus voi heitellä joitain kymmenyksiä, mut tohon se on ylensä osunu.
     
  4. TW-15

    TW-15 1st gear

    ei olis kyllä pahan hintaset noi ebayn navat!

    Joo kyl se hintoisinsa tulee tilata sieltä mut kyllä mä vähän enempi tilaisin kerralla sielt rockautosta että sais vähän kannattavammaks sitä tilausta sieltä. Mut katsotaan nyt.

    äsken puljasin sen laakerin kans ja kun ei siinä ainakaan voi mitään hävitä niin kokeilumielessä rysäytin reiän siihen laakeripesään ja kierteet kaupanpäälle + rasvanippa ja ruuttasin sen täyteen vaseliinia niin kyllä se rahina loppu ja pyörii vähä herkemmin. Kyllähä se joku kaunis päivä poksahtaa mutta ehkä sitä voi leimalla käyttää sen kanssa ja vaihtaa uutta alle jahka sellasen saa hankittua

    aika kauan sai painella rasvaa läpi, ja tiivisteiden välistä tuli pitkään ruskeaa muhjua, oikeeta "hiomatahnaa"! Kaine tiivarit alkaa oleen ehtoopuolella et on päässy pölyä väliin vaik päällepäin näytti ihan asiallisilta.
     
  5. SuperR

    SuperR 2nd gear

    Tätä oon miettiny et miten mahtaa toimia kun noin ameriikoissa tekevät.. tuleekohan ABS häiriötä?
     
  6. SuperR

    SuperR 2nd gear

    Onko paljon maileja takana noilla halvoilla laakereilla? Oliko uutta osaa vai entisöityä?
     
  7. RAM-MAN

    RAM-MAN 1st gear

    Voihan ihime vika!!

    Nytte ois pikkasen jo mitta täynnä tähän -99 cumminssin vejottomuuteen ja ois niinku hyvä löytää se VIKA!!! :mad: auto on ollu minulla kohta kolme vuotta ja silloin tällöin on tullu se vejottomuus vika ja samanlainen joka kerta. olen jo vaihtanu osia: pumpun, kaasupolkimen asennontunnistimen ja kaikki anturit mutta tuloksetta..... Nytte on ollu jo kk vejoton ja paikallisessa huoltamossa ei löydetä syytä moiseen ku ei oikeen ole missää laitteita millä vois tutkia paremmin ja päästä auton tietojärjestelmään käsiksi. kohta alkaa olla se mekaanisen pumpun laitto ainut korjaus mitä sille voi tehä että saa moottorin toimiin niinku sen pittää. on vaan aika kalllis homma ja sitten en tiedä että tuleeko mitään muuta ongelmaa kun sen vp44 ampuu kuuhun ja laittaa mukavaksi säädetyn ve mallin jakaja pumpun. :D
     
  8. captainpera

    captainpera 2nd gear

  9. yli 60000km on pyörineet. Uusilta vaikutti. 100000 mailia joillakin noi kestäny jenkeissä.
     
  10. bikerer

    bikerer Gearhead

    275/55-20" rengas näyttää kakkoskoppaisen alla tältä:
    http://oh1fba.pp.fi/images/image/Dodge/IMG_9484.JPG

    Kantavuus noilla on vain 117. Ei se kuitenkaan montaa kiloa taka-akselin kantavuutta vähennä. Tosin en tiedä saako enää nykyään otteeseen eri taka-akselin kokonaispainoa toiselle rengaskoolle. Seuraavaksi kumeiksi mullekin tulee varmaankin 275/60, kun niissä kantavuuskin on yleensä riittävä ja saa vähän rouheammalla kuviolla.
     
  11. Pertura

    Pertura Gearhead

    Cummings. :mad: Ei mulla muuta.
     
  12. Janti

    Janti 1st gear

    Aiheuttaa pientä raitin puristamista, kun arvotaan että mihin kohtaan se G olis hyvä laittaa.
     
  13. veivikaula

    veivikaula 1st gear

    koitin vähän selvittää tuosta dss:stä..mikä sen tarkoitus on?
     
  14. Simpukan akselin alapään tukilaakeri. Tukevoittaa ohjausta huomattavasti. Tuosta videosta selviää aika hyvin http://www.youtube.com/watch?v=j7LeZTpBQuM
     
  15. Swoop

    Swoop 3rd gear

    Se on muuten pornotähti tuo Cummings. :wink:
     
  16. Softail_200

    Softail_200 1st gear

    Cody Cummings vai :rotfl:
     
  17. Pertura

    Pertura Gearhead

    Totta mä Summerin tiedän...

    Jotenkin kuvittelisi että ihmiset osaisivat lukea auton kyljestä mitä siinä lukee, varsinkin jos aiheesta pitää ihan valtakunnalliseen mediaan juttua tehdä. Jään kuitenkin odottamaan, josko koeajoraporttia tulisi myös Chervolet Silveradosta.
     
  18. SuperR

    SuperR 2nd gear

    Onko tietoa mistä sais 17 tuuman peltivanteita 3gen ramiin..?
     
  19. rammeri

    rammeri 1st gear

    Jumalauta mut ryöstetään.... Klikkailin puredieselpowerista kannenpultteja venajousia ja muuta tarpeellista 1100 taalan edestä ja rahdiksi tuli 600USD ja tähän tullit ja alv... ei kele alle tuhannen euron kilkkeistä jenkeissä melkein kaksi tonnia.

    Onko mitään tehtävissä? Joku hyvä välittäjä jenkeissä? En viitsisi kaveriakaan vaivata
     

Kerro tästä muillekin!