Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. Pässinpää

    Pässinpää 1st gear

    Tuota minäkin vähän mietin noitten suuttimien suhteen. Isompi suutin niin ruiskutus on nopeampi/tarkempi...taitaa mennä ostoskoriin noi 5x14. Eiköhän AFC:llä ja fuel platella saa säädeltyä jos tuntuu että soppaa menee liikaa.
     
  2. JariV

    JariV 2nd gear

    Just näin.
     
  3. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Hyvin veti trailerin ja aspenin himaan tänään qadzilla kymppiasennolla dötsi Leppäsen veljesten duunaamalla askilla.

    Laatikkovammasesta aspenista oliki vaan vetolevy shaissena. Ajetaan tänään kaiketi.
     
  4. Frösä

    Frösä 2nd gear

    Nyt kun on jakolaatikko irti ja levällään, niin jospa laittas kellotusrenkaan sinne väliin kanssa. Vai onko suurta hyötyä kellotusrenkaasta 6" korotuksella?
    Kyllähän tossa jo vähäsen etukardaanin kulma muuttuu, nii sais sitä sitte suorempaan.

    Ja itse meinasin kellotusrenkaan tehdä ja tuumasin, jos tekis useemmankin renkaan kerralla. Niin olisko täällä kuinka tarvetta moiselle?

    Jos vaikka maanantaina sais mittailtua tarkemmin, ku lainaa töistä pitempää työntömittaa, nii saa tarkemmat mitat.
     
  5. Lord of flies

    Lord of flies 3rd gear

  6. SuperR

    SuperR 2nd gear

    Tulipahan taas ryöstetty olo kun kävi hakemassa kulutusosaa dodgeen...
     
  7. minikone

    minikone 2nd gear

    Vielä kun saisi tilattua noi suuttimet dfi:ltä , kun ei heti ohjelma suostu lähettämään ainakaan tampereelle. No, odotellaan jospa se Ducky vastaisi.
     
  8. Rannis

    Rannis 3rd gear

    No niin ekat sauhut otettu Ramista. tänään sain lämpimäksi ajettu ja huomenna kannen jälkikiristys, jos nyt ajais pari päivää "sisäajo" ja sit alkais säätämään. hyvältä ainaskin näyttää.
     
  9. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    [​IMG]

    [​IMG]

    Viidellä taljalla avustettuna tekniikka loikkas takas, ja kaikki käyntiin tarvoittavat asiat sain tänään valmiiks. Mullakin siis eka käynnistys taas tällä versiolla kone paikoillaan, pukissahan toi kävi jo muutaman tunnin.
    Koko talven nyplänny kaikkia pieniä yksityiskohtia ja alko jo tuntuun ettei tolla enään ajeta kun se ei edisty, menee vaan takapakkia. No, nyt muutama pitkä päivä niin johan edisty, ja sai takas nippuun.
    Lattiamaton vaihto ja lattian maalaus sisältä olis vielä edessä, jos jaksaa, voihan niitä tehä kesemmälläkin :odroll:
     
  10. JariV

    JariV 2nd gear

    4d sedan,

    nyt mä hokasin!

    Sun autoshan on selkeesti Chevrolet Ram Van.

    Makee peli.
     
  11. simu_l

    simu_l Gearhead

    Kyl tommosella kehtais ajella, passelisti vielä -78 ni ei tarte päästöjä mittailla :lol:
     
  12. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Oikeestaan tuon vuosimallinsa takia tää nousi käyttöautosta harrasteeksi, tai ainakin yhtenä asiana vaikutti toi vuosimalli. Onhan tuollasessa G30 alustaisessa järeet kamat alustassa, jarrut ja taka-akseli mukaanlukien ja oli kohtuu hyvä pelleiltäänkin vaikka sitä sit joutukin aikalaila hitsaileen lähinnä luukuista ja ikkunoiden ympäristöistä. Se siitä.

    Onkohan tuollasessa vakiossa mekaanisessa siirtopumpussa se käsipainike vaan koristeeks vai pystyttekö te muut sillä ilmaamaan eli saamaan naftaa pumpun täyteen?
    Toi mun siirtopumppu on liki uus ja kun sitkeesti kaato linjoihin dieseliä ns. väärinpäin ennen tota siirtopumppua niin alkohan se nostaa ja sai suodattimen ja pumpun täyteen. Linjat on uudet ja imuputki tankissa kunnossa.
    Vai onko kyse siitä että tää käsi-ilmauspumppu ei voita ton pumpun paluulinjassa olevaa venttiiliä, joka lienee luokkaa 0,5bar? Se venttiilikikin on kyllä uus ja ajossa homma pelaa, jos vaan ilmaa jostain syystä on järjestelmässä niin homma menee pelleilyksi.... Suodattimen vaihdossakin täytyy kaataa dieseliä sudin sisäänmenolinjasta sisään että lähtee homma toimiin.
    Onkohan mun siirtopumppu vaan vainaja vaikka uus(alle 15tkm) onkin?
     
  13. JariV

    JariV 2nd gear

    Ei sillä käsilutkuttimella koskaan mitään kunnollista virkaa ollu ku mulla sellanen oli vielä. Silloin ite vaan laitoin naftasudin täyteen ja en ees viittiny vaivautua lutkuttamaan sitä lutteroa.

    Painoin vaan kaasupolkimen lattiaan ja väänsin avaimesta, aina alko korahtelemaan noin 15-20 sekunnissa ja alle minuutissa kävi jo. Sähkönen siirtopumppu jätti noi jutut historiaan.
     
  14. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Hyvä tietää että se on sellanen onneton, sillä vaan funtsin ettei se pumppu ole hajoomassa ja jättää sit tielle. Täytyy jatkossa täyttää toi suti niin ei tarvitse ihmetellä.
     
  15. Rannis

    Rannis 3rd gear

    tota huomasin kans tänään, lähti alle 30 sekunnis käyntiin vaikka koko systeemi olikin tyhjä.
     
  16. villeri

    villeri 2nd gear

    Kyllä mää ainaki käsilutkulla pumppaan suodattimen täyteen. Muutamia kertoja kun pumppaa niin alkaa paluulinjan venttiili siristä tai pitään semmosta ääntä. Sitten lähtee tulille niinku ei olis pideltykää. :)
     
  17. JariV

    JariV 2nd gear

    Tulkaas jannut Helsingin cruisingiin 3. toukokuuta mukaan. Ollaan juteltu tossa Stadin Cruisin -topiikissa itse cruisailun henkiinherättämisestä. Kunnon savuavat nokilekat pitää maun suussa niinsanotusti :D

    Ite en vielä tiedä tuunko pensselinpesulaitteella vai Ramilla. Kurkatkaa toi toinen topiikki ja tuutte jos tuutte. Olis kiva nähä siellä.
     
  18. rb

    rb Double Gearhead

    Hatun nosto 4d sedanille ennakkoluulottomasta projektista.

    Toi ei ole ollut niitä helpoimpia moottori svappeja kun kaiken saa sovittaa kenkälusikalla paikoilleen.
     
  19. RAM-MAN

    RAM-MAN 1st gear

    Tietoa kaivataan 1999 dodgeen kun olisi piakkoin tulossa se pumpun vaihto operaatio sähköisestä mekaaniseen että saan auton kuntoon ja toimiin oikeen :) tuleeko minkälaisia ongelmia muista sähköistä ohjauksista ku ei ole mitään piuhan päässä ennään :D ja mitä sulakkeita pitää poistaa ynnä muuta.. ja miten saan sen vakkari sitten toimiin ku se ei tälläkään hetkellä anna mitään elon merkkejäkään... pitänee varmaan jotain ihte apinoija että saa sen toimiin mut mistä sähkökaaviot siihen.. voi ilmoitella kuka tietää jotain ramin sielun elämän saloista :)
     
  20. Swoop

    Swoop 3rd gear

    Jeah, auto leimattu huomautuksitta! 8) Taas saapi rötkötellä menemään. Tuli sopivasti uudet navatkin tulliin eli voipi olla että pääsee niitä jo huomenissa ihmettelemään. Ei leima setä niistä mitään sen kummenpaa vikaa löytäny vaan pitää ääntä taajama nopeuksissa. Kaippa sitä vois jarrusatuloihin laitella uudet sisuskalut samalla... Kattoo ny mitä jaksaa tehä, osiahan on hyllyt vääränään. :lol:
     

Kerro tästä muillekin!