Biltaman alumiinipukkien omistajille

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja vtormane, 18.4.2013.

  1. vtormane

    vtormane 3rd gear

    Moro.

    Ostin Oulun biltemasta näytekappaleina olleet pukit. Huomasin kotona että pukeista puuttuu nähtävästi pultit jotka lukitsee sinisen runko-osan jalustaan. Kuuluuko noissa siis olla pultit ja puuttuuko mulla mahdollisesti muuta irto-osaa? Haluttas vaan tietää ettei käy vahinko noiden kanssa.
    Kävisin biltemassa mutta kun se on 220km päässä.
     
  2. umpio

    umpio 3rd gear

    Mitenkäs jos soittaisit ja kysyisit? Vaikka kyseessä ovatkin näytekappaleet, ova ne kuitenkin uudet ja liikkeestä ostetut, joten mahd. puuttuvat osat pitäisi saada jopa ilmaiseksi. Neuvo ainakin (pitäisi) löytyä noiden käyttöön.
     
  3. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    autopukeissa on pääsääntöisesti kaksi liikkuvaa osaa, joten eiköhän toi ongelma kovasti miettimällä ratkea :odroll:
     
  4. umpio

    umpio 3rd gear

    Paitsi että bilteman, honkkarin, mätänetin yms. pukkien ollessa kyseessä niitä liikkuvia osia saattaa hetken käytön jälkeen olla enemmänkin :eek:
     
  5. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    siksi kirjoitinkin "pääsääntöisesti" :rotfl:

    eipä mollata biltsua.. ne viiden tonnin sinipunaiset pukit on tuntunu kestävän :odroll:
     
  6. pas2

    pas2 Gearhead

    Tosi on!
     
  7. Qjet

    Qjet 1st gear

    Mun käytössä on kestänyt ja hyviksi havaittu sini/punaiset 3tn pukit. Yhden ainoan kerran on tarvinnut takuuasian takia vierailla Biltemassa. Menomatkalla harjoiteltu äänenavaus vaimeni hiljaiseen kiitokseen tiskillä, kun vaihto sujui ilman minkäänlaisia hankauksia.
     
  8. Qjet

    Qjet 1st gear

    Vastaus varsinaiseen kysymykseen : Kuuluu olla, paikka pukin alta katsottuna keskellä , uraruuvi(/pultti). Muita irto-osia : sokka korkeussäätöön...Muistin katsoa, kun kävin Biltemassa,oli n. 22km päässä.
     
  9. vtormane

    vtormane 3rd gear

    Hei.

    Kiitos, niin minä arvelinkin että ei noista puutu muuta kuin ne pultit. Pitää kuitenkin käydä itekkin biltemassa kattomassa kun tulee käyntiä kaupunkiin.
     

Kerro tästä muillekin!