Hot rod & rock show

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 22.4.2013.

  1. 188

    188 3rd gear

    Olen aina ihmetellyt mitä tuo Rock show tuolla tapahtuman nimen perässä tekee, kun siellä ei koskaan soita kunnon rock bändi, tamperelaiset järjestäjät ei tajua ettei joku Uniklubi, Klamydia tai Yö yhtyeen puoli-iskelmä tai punkmusa sovi muuten hyvin järjestetyn näyttelyn ilmapiiriin.
     
  2. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Ryhdyin pohtimaan, että mitäpä jos autot voisivat arvostella kävijöitä?
    Esimerkiksi kolme kuvitteellista näyttelyautoa voisivat keskustella vaikkapa näin:

    Pontiac GTO: "Katso nyt tuotakin urpoa. Persvako vilkkuu ja stetsoni pitää toki olla kun kavereillakin on. Scoopista leijui sisään aivan karsea keppanan lemu. Mitä lie Lidlistä hamstrattua halpislageria kun ei ole varaa ja ymmärrystä kunnon liemiin. Onpa taas niin tosiharrastajaa liikkeellä..."

    Dodge Dart 4D: "Joo, huomasin saman porukan. Hirmuinen itkeminen kun minulla nämä neljä ovea. Ja näittekö samaisen seurueen daamin? Aivan karsea norsu! Pakkelia naamassa enemmän kun viime vuoden Tuning luokan -kolmosen keulassa. Eivätkö ihmiset osaa pitää huolta itsestään? Jos tuo porukka minun takapenkilleni istuisi, päästäisin heti pari jousta läpi kohteeseen ja todella lujaa!"

    Mercury Cougar: "Eilenkin taas eräskin kovan luokan roddari kävi tarkastelemassa konetilaani. Hirmuinen jupina huomatessaan mukamas väärän värisen nippusiteen johtosarjassani. Hepulla itsellään oli muuten päällään Kiitos -paita, verkkarit, puukengät ja vyölaukku. Parturia ja hammaslääkäriä tuskin tuo oli tavannut koskaan."

    Pontiac GTO: Siinä vaiheessa teki mieli antaa äänimerkkiä, kun eräs besserwisser tuli aidan yli lääppimään alkuperästä koskematonta lokasuojaani. Oli kuulemma "huonosti tehty ja peilasi". Kaverin omasta pärstäkertoimesta näki jo kaukaa, että oli ilmeisesti vesirokko iskenyt yli kolmekymppisenä tai sitten munkkirasvat kaatuneet naamalle. Sen verran epätasainen pärstäkerroin jätkällä oli!"

    Mercury Cougar: Muistatteko 80 -luvulla? Silloin oli vielä asiallista porukkaa liikkeellä. Eivät he menneet heti illalla katsomaan jollain nintendolla, että "kuuluuks ton olla noin ja näin". He tajusivat meitä ja opettelivat tuntemaan, kohtelemaan ja hoitamaan oikein. Siksipä tässä nyt ollaankin näin hyvässä kunnossa!

    Dodge Dart 4D: Todellakin! Ah, sitä aikaa kun sai kunnon lyjyllistä 99:ä syödäkseen ja öljylaadutkin olivat paljolti nykytuotteita maukkaampia. Äskenkin kuulin sivuritilällä, kuinka naapuriaitauksen isolohkoista Challengeria tarkastellut vajakki oli omien sanojensa mukaan kaatanut 383 koneeseensa täyssynteettiset ja oli parin päivän päästä menossa dynoon. Meinasi päästä ihan glykolit lattialle..."

    Pontiac GTO: Ensi vuonna kyllä näyttelen vakavasti laatikkovikaista näyttelyiden lähestyessä! Eihän tämmöiseen hullujenhuoneeseen omanarvontuntoinen tosi-auto kertakaikkiaan kuulu!

    Dodge Dart 4D: Olet aivan oikeassa Ponuseni. Taidanpa toimia samoin ja äänestää ensi vuonna laakeroinnillani!

    Mercury Cougar: Näin toimitaan kaverit! Nähdään pikemminkin cruisingeissa. Siellä ei tarvitse kököttää näissä perhanan karsinoissa, kaikenmaailman keskenkasvuisten ja vajaamielisten arvosteltavana ja lääpittävänä! Siellä näkee paljon kavereita ja asiallisia ihmisiä!

    ;)
     
  3. kj

    kj 2nd gear

    Jakulepi: 10+ :)
     
  4. Jamppa77

    Jamppa77 1st gear

    Jakulepi RULES :)
     
  5. Elrando

    Elrando 1st gear

    Heh Heh! Mitäköhän autot mahtais meikästä sanoa? :)
     
  6. Psycoil

    Psycoil 1st gear

    Menkäähän Hottentottinäyttelyyn, siel oli paljon kaikkee kivaa! :D
     
  7. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Kuulemma, lahen nastolan kouvolan ja hesan rokut on menos tampereelle
    letkas. VT 12 Lienee asiallinen ainakin hetken aikaan. :D
     
  8. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Tänään se alkaa! Sää on täällä sateinen,vaatetta päälle! Ja ei välttis huono ole ottaa sateenvarjoa mukaan. Tervetuloa,kaukaa tulijat!
     
  9. hauta

    hauta 1st gear

    Nyt paistaa täydeltä terältä
     
  10. tammercity

    tammercity Gearhead

    Muutamat kuvat teille olkaa hyvä.
     
  11. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Hyvä oli näyttely,kuin myös Janikan tankotanssi taidot.. Kiitokset järjestäjille!
     
  12. kaierkki

    kaierkki Gearhead

    Tyyli hallussa..

    [​IMG]
     
  13. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Video pelasti meidän perheemme päivän! Siis, emme päässeet paikan päälle...
     
  14. 496SS

    496SS 3rd gear

  15. triniemi

    triniemi Gearhead

    heh, hyvä video kyllä, tuli naurettua ääneen :)
     
  16. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Jep.Hyvä videopätkä :lol: :lol:
     
  17. Wedge340

    Wedge340 2nd gear

    Loistava video, kuvatkaan ei ollu paskempia.
     
  18. Travelin_man

    Travelin_man 1st gear

  19. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Hyviä kuvia ja hienon näköistä kalustoa!!
     
  20. sbc350

    sbc350 Gearhead

Kerro tästä muillekin!