Varaosia amerikkalaisiin Lappeenrannassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Sportsweep, 28.4.2013.

  1. Sportsweep

    Sportsweep 3rd gear

    Star Amigon lopetettua toimintansa on Pukin Pete eli PP-Autokoneistus ostanut Amigon loppuvaraston ja jatkaa toimintaa paikallisena jenkkivaraosa diilerinä. Amerikanautoja Pete on harrastanut jo pitemmän aikaa joten ammattitaitoa löytyy. Hänellä on ollut aiemmin Mopareita, mutta nyttemmin tallista löytyy FoMoCon tuotteita.

    Moottorikoneistamokokemusta Petellä on pidemmältä ajalta ensin palkollisena ja sitten omistajana, kun entinen työnantaja siirtyi eläkkeelle. Firmassa onnistuu sekä pienet huoltohommat että moottorikoneistukset. Joten kannatetaan paikallista myyjää tai kuten amerikan jenkit sanovat: "support your local dealer". PP-Autokoneistus löytyy osoitteesta Simolantie 2 ja puhelin on 05-4514772.
     
  2. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    TÄH :eek: Perkeleen puskaradio, vissiin putki palanut kun en ollut kuullutkaan.
     
  3. No niin , hienoa !

    Täytyy tulla tutustumaan....
     
  4. Juspen

    Juspen 1st gear

    Uutena naamana voisi itsekin tosiaan käydä katsastamassa että mitä palveluja on tarjolla noin korjaamopuolellakin, pitäisi saada auto nosturia kohti ilmeisesti.
     
  5. ebodycab

    ebodycab Gearhead

    miks Ami lopetti?
     
  6. No sitä kannattaa kysellä Amilta.

    Aikansa kutakin...
     
  7. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Harmin paikka, yhtä hyvää asiakaspalvelua ei varmasti saa enää tältä suunnalta.

    Tämän otsikon alle olisi varmaan hyvä luetella kaikki liikkeet joista yleensä saa osia amerikkalaisiin. Ja ne, jotka toimittavat US-Partsin tavaraa Lappeenranta-Imatra alueella.
     
  8. sbc327

    sbc327 Gearhead

    Varaosamaailma on myynyt Us-partsin tavaraa viimeiset kymmenen vuotta. Varasto on juuri päivitetty Us-Partsin menekin mukaan, minkä lisäksi tilaamme Us-Partsilta varsinkin tähän aikaan vuodesta päivittäin. Kello 14 mennessä tilatut tavarat tulevat seuraavaksi aamuksi. Ensi tiistai Guutseissa on paikalla myös Us-Partsin edustajisto toimitusjohtajaa myöten ja kuulisimme mielellämme ideoita ja toiveita toiminnan kehittämiseksi.
     

Kerro tästä muillekin!