Pick up projekteja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Slam454ss, 24.6.2004.

  1. T5

    T5 Gearhead

    Juurikin näin. Roll pan on 81-87-pikkariin sopivana myyty, eli pitäisi sopia vuosimalliin -91 saakka suburbaneissa ja crew cabeissa. Ja kyllähän sen siihen olisi kiinni saanut, kun sitä tarkemmin sovitteli. Ei kuitenkaan minua tyydyttävällä tavalla, joten myyntiin meni.
     
  2. vuke

    vuke 3rd gear

    madalsin ex-fleetsiden keulaa 5" ja ei se syönyt renkaita.
    oli ne kulmat tarkotus tarkistaa, mutta sitten se unohtui..
     
  3. Late77

    Late77 1st gear

    Omasta Sportsidesta puotettu 2" (toistaseks vasta), ja talvirenkaat on entiset, ku niillä oli kurvailtu ennen kulmien säätöä... Eli korjataan vaikka näin, et kulmat kannattaa tarkistaa projektin päätteeks :)
     
  4. Vasaramies

    Vasaramies 1st gear

    Hoi!

    Sanokaapa miksi -80scottarin valokehykset ei meinaa istua keulilla ei sitte millään lailla, kaksin eri kehyksiä testattu ja molemmat näyttää hirveältä.
     
  5. smuige

    smuige Gearhead

    korisovitus on näissä kanttikoppasissa yleensä jossain huonon ja hirveän välimaastoa, ihan tehtaan toimesta.
     
  6. smuige

    smuige Gearhead

    korisovitus on näissä kanttikoppasissa yleensä jossain huonon ja hirveän välimaastoa, ihan tehtaan toimesta.
     
  7. kape

    kape 3rd gear

    Olis 81 Fleetsidestä kadoksissa jarruvalot, jarruvalokytkin oli kadonnut jarrupolkimen luota, hankin uuden mutta nyt näyttää siltä että johtoihin on kajottu jossakin vaiheessa. Eli jarruvalokytkimelle tulee piuhat jotka väriltään oranssi 2kpl toiseen nastaan ja toiseen Sini/musa. Kytkentä kaavioiden joita löysin niin pitäisi olla Oranssi toiseen ja valkoinen toiseen. Auto on entinen diesel ilman Cruisea, tai ainakaan viiksessä ei sitä valintaa ole. Olisiko jollakin selventävää kuvaa polkimen luota tai kytkistä mistä näkis mikä johto mihinkin tulee.
    https://www.dropbox.com/s/rlxx747mqnkraqd/2013-04-24 19.29.41.jpg
     
  8. smuige

    smuige Gearhead

    oranssi on jatkuvan virran väri eli siinä pitäisi olla jatkuva 12v. Jotenkin mun mielestä omassani ois ollu sininen ja pinkki mutten nyt mene vannomaan tarkistamatta. Sullahan tod. näk. tulee kahdet piuhat jarruvalokatkaisijalle jos autossa alunperin lukkoturbiini, samassa katkaisijassa kaks eri piiriä jotka toimii päinvastoin, toinen jarruvalolle ja toinen laatikolle. Toinen klassinen vika on ohjauspylvään pistoke eli se leveä littana sielä rattiputken kyljessä, jarruvalot kun kiertä jännästi vilkku katkaisijan kautta ja joskus nastat sulaa sieltä pistokkeelta.
     
  9. kape

    kape 3rd gear

    Hyvä, täytyy tutkia sitä ohjaus pylvään pistoketta , ja kas kun sini/musta johtoa seuratessani se päätyi tulipeltiin liittimeen ja sieltä katkonaisiin johtoihin konehuoneeseen, ettei olisi vaan ollut se lukko turbaanin johto? tämä selittäisi jo sen miksi johto ei mennyt minnekkään, jos jarruvalokatkaisijalta pitäisi mennä piuhat ohjauspylvään pistkokkeeseen niin pitää alkaa etsimään olisko tuolla toista liitintä/johtoja joka kävis näihin jarru hommiin paremmin. vielä kun tietäisi värit taikka onko tuossa ohjauspylvään liittimessä numeroita/kirjaimia? mikä kuuluu mihinkin.
     
  10. speedy

    speedy Double Gearhead

    Värjäsin stepparin ovivinyylit, nyt vaan pitäis kesksiä, et mitäs helkkaria noille muovisille koristekehyksille tekee! kromatuthan ne ovat joskus olleet..oisko hyvejä vinkkejä?
     
  11. Vasaramies

    Vasaramies 1st gear

    Hojo Hojo!
    Scottari sai tänään leiman :) voi tätä ilon päivää!
     
  12. camaro1

    camaro1 Gearhead

    Miteshän tuollaiseen takaveto Picupiin-82 sais mahdollisesti 1"-2" korkeempia etukierrejousia?
     
  13. falcon

    falcon 1st gear

    Jaahas, löyty pickkareille oma osasto, joten laitampa vielä asiani tännekkin. Eli auto on -90 chevy fleetside 350+th700, ja vaiva on seuraavanlainen: Nopeusmittari lakkaa välillä toimimasta, ja samalla turbiinilukkokin kytkeytyy pois, mikäli vauhtia on niin paljon että iso on sisässä. Kun mittaria kopauttaa, alkaa se taas toimimaan, ja lukkokin menee samalla päälle. Missä vois olla vika?
     
  14. smuige

    smuige Gearhead

    cosmichrome maalaus jos haluis alkuperäistyylisen, siitä oli juttua mobilistissä jossain vaiheessa, löytyy suomesta tekijöitä
     
  15. smuige

    smuige Gearhead

    Millä koneella? jos pikkulohko niin osta uudet dieselin tai isolohkon jouset, tai osta speicerit rungon ja jousen väliin.
     
  16. smuige

    smuige Gearhead

    90 pitäis olla jo sähköisellä mittarilla eli autossa on laatikon hännässä nopeusanturi joka lähettää signaalia DRAC-moduulille (valkoinen laatikko n. 8x8x1cm) joka muuntaa signaalin eculle ja mittaristolle ja varusteista riippuen myös cruiselle ja radiolle. Ecu kytkee turbiinilukon mm. nopeustiedon perusteella joten vaikuttais että sulla häviää nopeussignaali välillä. En ole kovinkasn paljon perehtynyt 88 uudemppin pikkareihin mutta saattaa olla että niissä on drac rakennettu jotenkin mittaristoon, mittariston paukuttaminen kun tuskin vaikutta laatikonanturin toimintaan.
     
  17. falcon

    falcon 1st gear

    No, ilmeisesti mittarit pöydälle. Mahtaako saada tuota moduulia kaupasta, siis jos on sökö? Niin, ja kiitos vastauksesta.
     
  18. speedy

    speedy Double Gearhead

    Jees, tuota kattelinkin.. omalle putjetille sopi paremmin vannehopea ja lakka päälle, tuli ihan kelpo lava-autoon :)
     
  19. kape

    kape 3rd gear

    Tuossa aikasemmin kyselin vinkkiä niin löyty jarruvalot autoon, Johdot oli silvottu koelaudan alle, löydin kun seurasin hätävilkku releeltä johtoa,oranssia. Niin aikansa kun repi piuha nippua auki niin löyty valkoinen ja oranssin tumppi. Nämä kun kytki yhteen niin jarruvalot syttyi, nyt pelaa.
     
  20. smuige

    smuige Gearhead


    Piti vähän googlettaa kun rupes epäröimään tuon DRACin suhteen, eli 88-91 pickupissa tuo nopeussignaalin muunnin on rakennettu mittaristoon, oiskohan sulla joku juotos huono tai joku komponentti sitten menossa rikki kun mittarin paukutus auttaa, voihan vika olla ihan mittariston töpselissäkin. Mulla on oman pikkarin ruiskukamat 90 vanista ja siinä taas drac erillinen käikäle.
     

Kerro tästä muillekin!