Chevrolet Trans Sport

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja jukkanum, 25.10.2006.

  1. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Oliskos jollain jääny purkuosina se tanko joka tulee taka-akseliin ja siihen kompuran asentotunnistimeen kiinni?
     
  2. RapajalakA

    RapajalakA 1st gear

    En itsekkään koskaan tähän vielä mitään vastausta ole löytäny. Ois sillain kiva tietää mistä alkaa tämmöstä katteleen?
     
  3. Rick

    Rick Gearhead

    Tanko löytyy mutta siinä on toinen kuppi"nivel" rikki. Sinulla on mahdollisesti massa toinen kuppi ehjä joten nämä voisi yhdistää.

    On muuten koko kapine varaosiksi jos joku tarvitsee osia. Takaluukku on myyty mutta kaikkea muuta osaa on jäljellä.
     
  4. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Justiin se kuppi mulla meni rikki niin heitin koko paskan menemään.Olis voinu tehä kierretangosta mutta kun ei löydy sopivia paloja päihin.
     
  5. Rick

    Rick Gearhead

    Harmi kun nakkasit mäkeen, sen olisi voinut parantaa.
    Tarvitseeko kukaan aluvanteita Transsporttiin. Minulla on kaksi sarjaa vanteita, toiset on ne alkuperäiset ja toiset mitkä lienee.
    Ei nämä mitkään priima kuntoiset ja komeat ole mutta välttää kotikäytössä kuten lääkäri totesi synnytyksen jälkitarkastuksessa....
    Halvalla menee 50euroa sarja.
     
  6. TransAmSport

    TransAmSport 3rd gear

    Kuskin ikkuna nousee vain puoliväliin,pitää kädellä auttaa vähän matkaa että menee kiinni.Alaspäin toimii kyllä.Muistelisin että jollakin oli ollut samoja oireita.Onko vika ikkunamoottorissa vai selviääkö kiskojen putsauksella?Ja miten oven saa purettua?
     
  7. Scitso

    Scitso 1st gear

    Onks sulla mikä lukija, oon täs ite katellu jos ostas oman lukijan mut ois mukava saada jotain palautetta mikä kannattas ostaa.
     
  8. Scitso

    Scitso 1st gear

    Chevrolet Trans Sport ABS ongelmat

    Vinkiksi ABS ja TCS ongelmiin.
    Voi löytyä viallinen anturinkaapeli, itsellä oli kuljettajan puolelta auton johdosta toinen kaapeli murtunut poikki, 5-6cm kaapelia pois ja silikooni kaapeli tilalle niin eipä ole ABS/TCS herjaillu.
    Kaapeli otti kosketuksen kun ratti oli suorassa, mutta kosketus hävisi kun rattia käänti.
     
  9. turbosgarage

    turbosgarage 1st gear

    Mistä löytyisi edullisin radion adapteri transporttiin?
    Saisi heivattua tuon orggiksen mäkeen
     
  10. Scitso

    Scitso 1st gear

    tällästäkö etit linkki
     
  11. Nyt meni transportista nokkaakseli poikki jotenka olisko täällä tietoa mitä kaikkee joutuu uusimaan koneesta ja kannataako edes ryhtyä moiseen?
     
  12. Rick

    Rick Gearhead

    Uusi nokka tottakai tarvitaan, yläpään tiivistesarja ja kannen pultit. Nokassa on viallinen laakeri aiheuttanut ongelman joten uusi molempiin kansiin nokkien laakerit. Termostaatti kannattaa vaihtaa myös. Kannesta on sitten useampia tahtipuikkoja ja venttiileitä sikin sokin joten niitä menee tapauskohtaisesti. Kannelle ei yleensä ottaen tarvitse muuta tehdä kuin viedä koneistamoon plaanattavaksi. Jäähdytin nesteet ja uudet ölpät suodattimen kanssa koneeseen ja meno jatkuu. Ollaan oman yrityksen toimesta tehty tätä useampaan asiakkaan Transsuun ja omaan vaihdettiin juuri kansipahvit 6h rupeamassa kun oli jo osat hyllyssä eikä kannet olleet päässeet lämpeämään.
    Kyllä tuosta vielä kalu tulee mutta kuluja tottakai aiheutuu joten jää omaan harkintaan kannattavuus.
     
  13. rampo63

    rampo63 3rd gear

    Ilmastoinnin painekatkaisijaa koitan etsiskellä missäpäin konehuonetta sijaitsee,jos joku tietäs

    Rampo
     
  14. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Seuraa letkuja/putkia, yleensä yläpainekatkaisija on lauhduttimen ja paisuntaventtiilin välissä ja alapainekatkaisija on tulipellin ja kompuran välissä tai kuivaimessa!!
     
  15. transport01

    transport01 3rd gear

    Vaikka läppäriin halpa ELM327

    Linkit vielä toimittajille suoraan:
    http://www.elekma.com/elm327_adapteri_usb
    Kiinasta saa puoleen hintaan, mutta ei tuo kotimaan 29 euroakaan varmaan ketään konkurssiin vie.
    http://dx.com/s/elm327

    Ja jos kaipailee vaihteiston koodeja, niin täältä parempaa softaa kaveriksi:
    http://www.palmerperformance.com/produc ... /index.php

    Tässä linkki aikaisempaan viestiini, jossa kerrottu samasta softasta lisää:
    viewtopic.php?p=2128356

    Jos haluaa ilman läppäriä räpeltää, niin android kännykän kaveriksi jotain OBD-bluetooth palikkaa (15€), tai jos ei ole sitä kännyäkään, niin sitten vaikka hokkarista joku halpa OBD-lukija. google auttaa.

    Itsellä käytössä langallinen kiinasta hankittu ELM+palmerin softa GM-laajennuksella. Toimii hyvin. Myöskin joskua pari vuotta sitten ostettu honkkarin hieman kalliimpi 140€ lukija on toiminut moitteettomasti.
     
  16. Scitso

    Scitso 1st gear

    Elm oon jo kauan käyttäny androidin kanssa mut sil ku ei pääse ecua pitemmälle. Halu ois päästä myös laatikkoon käsiks. Pitää tota palmerin softaa tutkailla
     
  17. cowboymiki

    cowboymiki Gearhead

    Tuli hankittua -98 Trans Sport perheen käyttöautoksi ja takana on nyt 600 mukavaa kilometria. Tilaa on reilusti, ajettavuus on erinomainen ja loota+kone on erinomaisen tuntuinen yhdistelmä.

    Tänään kuitenkin jumittui apukuskin puoleinen liukuovi lukkoasentoon, eikä aukea millään. Ei aukea avaimella, ei kuskin tai apukuskin lukkokytkimestä, eikä liukuoven oma lukitusnuppi hievahdakaan, kun sisäpuolelta yrittää avata. Onko kellään ollut vastaavaa ongelmaa, tai osaako joku sanoa millä tuon saisi auki? Pitääkö purkaa oviverhoilu ja onnistuuko se edes oven ollessa kiinni?
     
  18. Rick

    Rick Gearhead

    Noi on normaaleja jenkkiauton sähkövikoja. Ne elää ihan omaa elämäänsä ja useimmiten korjaantuu sillä että et tee yhtään mitään ja ylläri seuraavana päivänä toimii taas.
    Kokeileppas ottaa akun kenkä aukki ja anna olla yön yli ilman virtaa.
     
  19. B 49

    B 49 Gearhead

    Ei jaksa näin pitkää topikkia läpi selata, mutta onkos täällä keskusteltu E85 ajamisesta? Onnistuuko? -99 Venture kyseessä.
     
  20. Rick

    Rick Gearhead

    Onko kellään tietoa mistä löytyy Transsportin osakoodi listan purkuohjelma?.
    Takaluukussa olevan kompressorin käyttöpaneelin luukun kun avaa niin osalista on siinä luukun takapuolella liimattuna. Sieltä löytyy käsittääkseni lähes kaikki autoon kuuluva osa melko tarkasti mutta miten sitä voisi lukea?
    Yritin hieman googlettaa mutta ei ainakaan heti pompannut silmille.
     

Kerro tästä muillekin!