Autojen piirustuskilpailu 28.7.2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Pihi, 10.6.2013.

  1. Pihi

    Pihi 2nd gear

    Vanajanlinnan Autonäyttelyn yhteydessä järjestetään piirustuskilpailu auton piirtämisestä kiinnostuneille. Täältä lisätietoa, kaikki piirtäjät rohkeasti mukaan!
    Tässä kilpailun omat Facebooksivut:
    https://www.facebook.com/Piirustuskilpailu
    [​IMG]

    lisätietoja allekirjoittaneelta;
    Jari Välkkynen
    piirtamaan@gmail.com
     
  2. Pihi

    Pihi 2nd gear

    Lapsille on myös oma luokkansa, palkintona "Ferrari" :)
     
  3. Pihi

    Pihi 2nd gear

    Tässä vielä paranneltu ja vähän täsmennetty esite tapahtumasta:

    [​IMG]
     
  4. ata

    ata Gearhead

    "Kuvan piirustus- tai maalaustapa on vapaa, kuvan tulee kuitenkin olla käsin piirretty/maalattu."
    Mutta kynän laadun suhteen oli rajoituksia, digitaalisen kynän (itse käytän Wacomin kynäpiirtotablettia) käyttöä ei kuulemma arvosteta tässä kilpailussa, vaikka olisi käsin piirretty. Kynäruiskun käyttö lienee ei-sallittua samoilla perusteilla?

    Saisiko muuten kilpailukuvan piirtää kosketusnäyttötabletilla (iPod, iPad, Android ym.)?

    Vielä yksi kysymys, onko piirustuksen tyylillä rajoituksia, eli saako kuva olla karikatyyri autosta, vai pitääkö pyrkiä realistiseen esitykseen? Voin kyllä käyttää kynää ja paperia myös, ja tarvitseeko tuoloin olla omat kynät ja paperit mukana? Tuo harrasteluokka kiinnostaa nimittäin.
     

Kerro tästä muillekin!