Oldtimer run 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jyrgen, 25.2.2013.

  1. mr.bond

    mr.bond Gearhead

    Juuri näin :D
     
  2. flanagan

    flanagan Gearhead

    Thank you very many ja varsinkin järjestäjä porukalle iso kiitos! Taas hieno happening ja populaa oli hienosti ja kalusto upeeta ja monipuolista. Kiitos ja kumarrus.
     
  3. flanagan

    flanagan Gearhead

  4. stangrider

    stangrider Gearhead

    Kuulutus kertoi joskus 15.30 hujakoilla, jotta uusi ajoneuvoennätys syntyi, 663 kpl.
    Hyvät kekkerit, keep on cruisin..
     
  5. aerosedan

    aerosedan Gearhead

    Hieno oli sää ja meininki, tänä vuonna tultiin vasta puolenpäivän jälkeen ja alue oli jo kokolailla täysi, uusi kävijäennätyskin tuli. Oldtimer run on tapahtumana vakiinnuttanut paikkansa ja ensi vuonna taitaakin olla 25 vuotis juhla.

    Eipä enää tarvitse jännäillä tulijoita, ensimmäisellä kerralla 24 v sitten raviradalla aloitettiin numerointi sadasta ylöspäin kun jännitti tuleeko autoja minkä verran.

    Aidat ja kyltit haettu ja varastossa ensi vuotta varten.
     
  6. Substitute

    Substitute Gearhead

    Kiitos järjestelijöille, asiat toimi hienosti. Mielestäni se cruisingin lähtöpaikan siirtäminen Visulahteen oli hyvä juttu. Ajoreitti oli hieno. Ja se tämänpäivän Länsi-Savo lehden juttu oli hyvä.
     
  7. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Hyvä tapahtuma kaikenkaikkiaan.
    Itseä ei häirinnyt uudemmatkaan autot. mukava oli bongata mm. horizon, 305 peugeot, sumbeam avenger... eikä se uudehko verrarikaan pahalta näyttänyt ja kuulostanut. Ja ne muutamat tuuning autot kertovat mielestäni vain autoharrastuksen laajuudesta.
     
  8. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  9. NikkeNakkertton

    NikkeNakkertton 1st gear

  10. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

  11. Air

    Air 3rd gear

Kerro tästä muillekin!