Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. debner

    debner Gearhead

  2. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Tommosen samanlaisen ohi ajoin eilen Ruovedellä... Kiteen Kunta luki kyljessä ja oli Scanian lavalla... Mihin lie matkalla?
     
  3. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Työkaveri osti tuollaisen -68 Ford F600 paloauton, joka oli ehtinyt seisomaankin ulkosalla jo jokusen vuoden. Ei se tarvinnut kuin tuoretta bensaa, vesiletkun vaihdon ja uuden akun niin lähti kuin palmun alta käyntiin...sitä ennen varuiksi vaihdettiin öljyt. Toisen etupyörän jarru oli jumissa mutta se aukesi lekalla vannetta lyömällä. Tarrakilvillä se ajoi sen sitten Vaasaan niine hyvineen, ihmetteli vaan miten kohtuullisella bensankulutuksella se meni, autossa oli tosin tuplaperä....taitaa seistä siellä savolaisena projektina ; "aloittamista vaille valmis" autonkuljetusauto...COE kabiinia etsivät siihen joskus mutta into lienee hiipunut...vink vink
     
  4. isoatlas

    isoatlas Gearhead

    Tuollainen romislöytö Austin A40 olisi täällä paikallisella romunkerääjällä laitettuna sivuun kontin päälle, jos jotakuta kiinnostaa.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  5. Remu63

    Remu63 1st gear

  6. juni0ri

    juni0ri 1st gear

    Moro! Itse olen innokas metsäautojen kuvailija nuoresta iästä huolimatta :D Kiinnostaisi tietää onko tuonne Illon autopurkaamoon miten helppo päästä ja onko siellä vielä miten paljon vanhaa kalustoa jäljellä :) Yleensä kuvailen täällä Joensuun seudulla olevia raatoja mutta ois Sastamalaan reissu viikonloppuna niin voisi vähän bongailla reissulla metsäautoja, joten siellä päin olevat mettälöydöt kiinnostaa! Voin kertoa myös vastineeksi täällä Pohjois-Karjalassa olevia raatoja ;)
     
  7. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Remu63:n kuvassa suomalaisugrilainen versio Route 66 -maisemasta.
     
  8. E..P.

    E..P. 2nd gear

  9. Tseitsei2

    Tseitsei2 3rd gear


    Tää näky on tullu muuten kanssa bongattua jostain Huittisten liepeiltä :odroll:
     
  10. sepe163

    sepe163 1st gear

    Pari viikkoa sitten kävin pikasesti paikalla ja normaalisti tuntuu olevan auki. Aika paljon siellä on vanhoja raatoja, tietysti osittain purettu suurin osa. Kaveri asuu alueella joten uskon joustavan aukioloajoissa!
     
  11. cuda69

    cuda69 Gearhead

    minähän ajoin tuon remun auton ohi kun tultiin alastarolta oulua kohti sunnuntaina
     
  12. juni0ri

    juni0ri 1st gear

    Kiitoksia tiedosta, täytyy kattoo jaksaako lähteä autoja tutkimaan, ei oikein tiedä viitsiikö lauantai-iltana mennä tutkiskelemaan.. :odroll: Myös muut löydöt tuolta lähiseudulta kiinnostaa kun siellä päin lauantaina liikutaan :)
     
  13. Remu63

    Remu63 1st gear

  14. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Taitaa olla Audi 60.
     
  15. TiM

    TiM 1st gear

  16. Jukka85

    Jukka85 3rd gear

    Opel Kadett B 1900 Rallye...hieno laitos
     
  17. TiM

    TiM 1st gear

    E-ei. 8)
     
  18. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Kiemen kupeee?
     
  19. TiM

    TiM 1st gear

    Rekisterikilpi ja takahelman maalaus antavat vinkin oikeaan vastaukseen...
     
  20. kylähullu

    kylähullu 3rd gear

    Oisko Opel Kadett joka on myyty jenkeissä Buickina.
     

Kerro tästä muillekin!