SPET 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 14.11.2012.

  1. fmila

    fmila Gearhead

    Paljon Onnea Kentsulle!!!!!!!!!!

    Tänään perjantaina 12.07.2013 "poika" tulee miehen ikään 50V :rotfl: Pitäkää hyvät JUHLAT Haapsalussa ja Aku painaa "kaasun pohjaan".

    Onnittelee se "vanhempi" megatsu

    t.AM
     
  2. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    Onnittelut myös Kentsulle täältäkin suunnalta.
    Kalajoella mies on jo varmaan harmaatukkainen ja joulupukkipartainen yli 50v näköinen miäs.
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Onnea vaan Kentsulle.
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Onnittelut Kentsulle!!
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Näköjään saadaan hienoa kalustoa esille finaalikisaan mukaan eli Sokuran Jari tuo viivalle -57 uudella "pikkasen" isommalla koneella!!Saadaan taas uusi 7s. verme viivalle!!Alkaa olla kulku kohdallaan Spetissä eli 7s. ajat alkaa olla arkipäivää!!Tervetuloa kaikki jotka mietitte että pitäisikö niin pitää tulla kisaa vetämään sillä Spet on parasta paikanpäällä!!
     
  6. supo

    supo Double Gearhead

    Näköjään menee kumminkin SPS:ään niin kuin oli tarkoituskin eli tarkistus AKK kitistä ja on ilmoittautunut SPS!!Harmi!!
     
  7. Kentsu

    Kentsu 3rd gear

    Onnittelut Mikolle voitosta! Kyllä mäkin kohta opin nostamaan peukun oikeaan aikaan kunhan vielä reenataan :)
     
  8. supo

    supo Double Gearhead

    Mites on hommat edennyt asian suhteen eli näemmekö Dartin varikolla?
     
  9. triniemi

    triniemi Gearhead

    Kiitoksia Kentsu ja onnittelut meidän porukan puolesta ekasta SPET-pokaalista! Nyt alko meilläkin viimeinkin löytyä järki auton säätöihin, melko hyvin osu lamput ja dial-innit niinku pitää.
     
  10. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Moro, Ei uskalla sanoa vielä varmaksi. Menee ihan kalkkiviivoille motoparkin kanssa. Auto on valmiina, mutta itte olen vielä jumissa brasiliassa. Mutta jos ei motoparkkiin niin Finaaleihin.

    Työt haittaa aina harrastuksia...
     
  11. triniemi

    triniemi Gearhead

  12. triniemi

    triniemi Gearhead

  13. supo

    supo Double Gearhead

    Pitäisikö pitää Motoparkissa lauantai iltana palaveriä millä säännöillä mennään ettei tule toista kertaa ylimääräisiä kaistanvaihtoja lähtöalueella?Harmi kun tähän asti mentiin hienosti sovitulla hommalla ja sen rikkoi sitten muka Tri Niemi kyllä se vale Tri Niemi!!Anteeksi etukäteen muut kanssa kilpailijat mutta vituttaa tälläiset säätäjät kun Musta Pekka jää käteen niin kaivetaan sitten sääntökirjaa esille että näin kuuluu tehdä!!
     
  14. triniemi

    triniemi Gearhead

    Kyllä täytyy palaveri pitää jo perjantaina jos noin kiristää. Olis kannattanu viedä heti satku pöytään Alastarossa jos tuntu, että koit vääryyttä. Sitä varten meillä on kisoissa tuomaristo, että se päättää meidän puolesta nämä asiat.

    Ja mistä siis on kyse? SPETissä on ollut käytössä jo vuosia herrasmiessääntö, jossa edellisen kierroksen (eliminaattorin ekalla kierroksella aika-ajon) paremman reaktion napannut on saanut valita radan. Tai sitten heitetään kolikkoa, niinkuin jotkut ovat vaatineet. Jälkimmäinen lukee sääntökirjassa, ensimmäistä ei ole sinne yrityksistä huolimatta saatu. Jommalla kummalla on joka tapauksessa ratavalinta, on se sitten reaktiolla vai kolikolla. Kysymys on nyt siis siitä, onko radan valitsijalla oikeus muuttaa ratavalintaa vielä lineupissa ennen burnista. Sääntökirja ei radan vaihtoa kiellä, eikä moinen vekslaus ole mitenkään harvinaista varsinkaan pro ryhmissä. Kysymys kahdesta eri asiasta, mutta on se varmaan parempi selvittää kilpailijoiden kesken ja vielä parempi olis se, jos asia lukis sääntökirjassa. Mä ehdotan, että mennään sääntökirjan mukaan eli se kenellä ratavalinta on, saa vaihtaa ennen burnista rataa. Ja vähän pakkohan se on sääntökirjan mukaan mennä, sovitaan nyt keskenämme mitä tahansa, jos se jolla ratavalinta on, alkaa radan vaihtoa vaatimaan.

    Lisäksi jos tota herrasmiessääntöä jatketaan, olis syytä varmaan sopia samalla mitä mahdollisessa tasapelitilanteessa tehdään. Mä ehdotan kolikonheittoa.
     
  15. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  16. Putte

    Putte 1st gear

    Jos jostain gerrasniessäännöstä yehdään protesti, niin se on puhdasta rahan haaskausta, sillä tuomaristo ratkaisee asian sääntökirjan mukaan. Menkää aina sääntöjen mukaan, niin se on teille kaikille helpompaa.Brackettiin kuuluu toi ratavalinnan arpominen kolikon heitolla, eikä se todennäköisesti tule ihan vähällä muuttumaan.
     
  17. Jza

    Jza Double Gearhead

    ?? triniemi siis valitsi radan, mutta sitten se ei burnispaikalla kelvannutkaan? Mielenkiintoista. Mitäs säännöt sanoo siihen, että jos on burnis jo tehty, niin saako vielä senkin jälkeen vekslata ratoja? :lol:
     
  18. supo

    supo Double Gearhead

    Vittu,hamekangasta sinulle kun jos sinulla maailmaan paras teami niin tiesiä että se vasen rata on paska!!Oikeesti Mikko,nämä herrasmies sopimukset sopii meillekin eli sopii jos vaikka paska rata tuli valittua se ajetaan eli ei ajeta maailman mestaruuksista!!Minulla vittu ihan sama mutta ajattele kokonaisuutta!!Toivottavasti sinun teami poisti vähän deleytä että tuli punavalo tai muuten koko poppoo persiistä!!
     
  19. supo

    supo Double Gearhead

    Ja Tri Niemelle tiedoksi että kyllä säännöt on selvillä mutta jos on sovittu toisin niin pelataan sen kanssa!!
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Ei enää sen jälkeen.
     

Kerro tästä muillekin!