Nummela Kruisin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja hillo-, 4.7.2010.

  1. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Re: Nummela Kruisin 13.7

    Olihan siellä kalustoa..poika tykkäs kovasti kattella. joutuu koht varmaa itellekki hommaamaan taas amerikkaa.
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Re: Nummela Kruisin 13.7

    Joo. Paikalla oltiin ja tuotiin vieraitakin -73 OLDS 98sin muodossa ihan Urjalasta saakka. Mukavasti kului jutustellen aika uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa. Kiitokset kaikille osallistuneille ja toivottavasti nähdään vielä tänäkin kesänä uudestaan.
     
  3. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Re: Nummela Kruisin 10.8

    Huomasko kukaan, että Prismalla kävi parikin ohikulkijaa ihailemassa ja ihmettelemässä paikalla ollutta kalustoa. Toinen näistä naisihmisistä otti jopa Ipadillä kuvia kehuskellen miten hienoja autoja paikalla oli. Oisko mitään ideaa levittää sanaa ihan julkisestikin jostain cruising illasta, jotta saataisiin "suurta" yleisöä paikalle kalustoa ihmettelemään.

    Yhtenä ajatuksena vois olla suunnitelma vaikka Vihdin Wuosisatamarkkinoiden yhteyteen järjestetty kokoontuminen. Tohon tapahtumaanhan tulee kymmeniätuhansia silmäpareja vuosittain. Mielestäni olisi hienoa päästä esittelemään kalustoamme myös suuremmalle yleisölle. Ei ehkä enää tälle vuodelle, mutta josko tulevaisuudessa. Onks mitään ideaa, vai ajattelenko yhtä tyhmiä kuin aikaisemminkin :rotfl:
     
  4. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Re: Nummela Kruisin 10.8

    Ottamatta kantaa kaikkiin aikaisempiin ajatuksiisi, niin eipä tuo ainakaan maailman tyhmimmältä idealta kuullosta :poff:
    Voitaisiin varmaan viimeistään kahvikupin ääressä syys/talvikaudella jalostaa ideaa pidemmälle.
     
  5. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Re: Nummela Kruisin 10.8


    Hienoa, että ajatus miellyttää. Tota vois tosiaan pohtia sitten talven pimeinä aikoina tutussa kaffelassa. :D
     
  6. 455STW

    455STW Gearhead

    Re: Nummela Kruisin 10.8

    Elokuussa pitäisi ehtiä taas tonteille, kun lomakiruut alkaa hellittää. Vuosisatamarkkinakokoontuminen kuulostaa myös hyvältä ajatukselta esittäytyä isommallekin yleisölle.
     
  7. K-750

    K-750 1st gear

    Re: Nummela Kruisin 10.8

    Moro !

    Oon vasta vuosi sitten muuttanut paikkakunnalle. Joten mihin aikaan porukkaa ilmestyy tontille? Tosin ei ole yhtään autoa ajokunnossa, mutta jos tulis mopolla. :wink:

    [​IMG][/url][/img]
     
  8. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Re: Nummela Kruisin 10.8

    Iltaseiskaltahan tuo kasaantuminen sinne Prisman parkkikselle alkaa ja yhtälailla sinne ovat pyörätkin tervetulleita autoihn verrattuina.
     
  9. hillo-

    hillo- 3rd gear

    Re: Nummela Kruisin 10.8

    iltoja verkkoon!

    tuossa on tullut juttua noista wuosisata markkinoista ja siinä on pähkäilty jos sitä ens vuona sitten? nooh ikäväkseni voin ilmoittaa että niin kauaa ei tarvitse odottaa vaan olen ollut yhteydessä wuosisata markkinoihin ja ovat kiinnostuneita ns. harraste parkista johon tulisi klassikko autoja, prätkiä, mopoja, traktoreita ja vaikka perhana trukki kunhan on ikää. en vielä tiedä kuinka iso alue saadaan rajatuksi meidän käyttöön ja minne tulee sijoitus mutta pyysin autausta että muut parkkiruutujen etsijät tajuu hakevansa muualta ja ohjausta muualta kylätä ja järjestyksenvalvojia että tietää isät tuoda lapsensa kattomaan Autoja. elikkäs nyt heitän pallon teille:

    klassikko autot (eurooppalaiset, aasialaiset.. afrikkalaiset?)

    klassikko moottoripyörät/mopot

    legendaariset traktorit

    ja jos tietää vielä jonkun jolla on jotain klassikko luokan kalustoa niin ilmoitelkaa ja yrittäkää saada sitä omaakin kalustoa mahdollisimman paljon silmien alle.

    eikä sen nyt tartte olla viimeitteen päälle laitettu, kaikki mallia rotta&lintta käy myös.

    ps. ilmoitelkaa mulle joko tähän foorumiin tai yvllä mitä on tulossa ja kuinkahan paljon niin osaan ilmoitella etiäpäin sitten.

    eipä muuta ku kesän jatkoja!
     
  10. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Re: Nummela Kruisin 10.8

    Milloinkas nuo wuosisatamarkkinat muuten pidetään ? :odroll:
     
  11. Naxu

    Naxu Double Gearhead

    Re: Nummela Kruisin 10.8

    http://www.vihti.fi/Wuosisatamarkkinat

     
  12. hillo-

    hillo- 3rd gear

    Re: Nummela Kruisin 10.8

    nonniiin.. nyt tuli wuosisatamarkkinoiden järjestäjiltä vastausta. elikkä seurakuntatalon parkkipaikalla olisi n. 25m x 12m alue vuokrattavana 80euron hintaan. samaisella parkkipaikalla olisi jonkin sortin lasten autorata yms muuta.

    alue on pieni eikä muutenkaan mikään häävi tarjous mutta mitä ollaan mieltä? jos otetaan tää niin miten olisi "paikkamaksu"? jotta saadaan tuo raha jaettua kruisaajien kesken. ja jos ollaan sitä mieltä niin menen järjestäjä henkilökunta ihmisten kanssa mittailemaan vähän isompaa lääniä kalustolle.

    rohkeasti jokainen vastaamaan. nyt tarvitaan sitä demokratiaa!
     
  13. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Re: Nummela Kruisin 10.8

    Pitäiskö seuravassa Prisman tapaamisessa vähän keskustella asiasta, eli ketä, kuka ja mitä kalustoa paikalle. Onko Hillo tulossa paikalle 10.8...
     
  14. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Re: Nummela Kruisin 10.8

    Mukana ollaan ihan kannatuksen ja hyvän mielen vuoksi ja otan osaa paikkamaksuun jos on tarvis. Pitäisköhän kysellä 10.8 ketä muu haluaa tonne mukaan. Kaikki tietysti, joten joudutaan kai valitsemaan...
     
  15. hillo-

    hillo- 3rd gear

    Re: Nummela Kruisin 10.8

    niin no mitenkä olis mahdollista jos käyn esim huomenna keskustelemassa järjestäjien kanssa ja pyydän jos olisi muita mahdollisia paikkoja tarjolla. jos on niin ilmoitan ne täällä ja äännestyksellä päätetään mikä otetaan (tämä siis tosiaan vain jos on muita tarjolla) nimittäin tuo ens kruisingeissa miettiminen voi olla että menee turhan lähelle nuita markkinoita. voidaan tehdä vaikka niinkin että jos on muita mahdollisia niin pidetään heimo neuvosto vihdissä ja käydään paikat läpi.

    mutta nämä siis vain jos on muita tiedossa. otan huomenn selvää ja sovin private kruisingit järjestäjien kaa.

    olkaahan ihmisiksi
     
  16. hillo-

    hillo- 3rd gear

    Re: Nummela Kruisin 10.8

    niin ja sen verran vielä että markkinoilta ollaan ihka aidosti kiinnostuneita kaluston esittelystä. että levitelkää sanaa siitäkin huolimatta vaikka juoduttais olemaan neljön kokosessa ruusupuskassa bajamajan takana. oispahan sekin kokemus!
     
  17. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Re: Nummela Kruisin 10.8

    Tehdäänpä näin ja ollaan kuulolla.
     
  18. hillo-

    hillo- 3rd gear

    Re: Nummela Kruisin 10.8

    noniin elikkäs. paikka jota meille tarjotaan on seurakuntakeskuksen parkkipaikalla ihan kadun varressa joka menee venerantaan. ja vain toinen puolistko elikkä ei oikeasti paljoa tilaa. mutta nyt halukkaat ilmoittautukoot YV:llä niin voitaisiin jakaa paikat. en oikeen osaa sanoa paljon siihen mahtuu mutta kuhan saadaan osallistujia nin saa päätettyä miten paikkat täytetään. siihen parkkipaikalle tulisi autot, mopot ja moottoripyörät. jos taas on veteraani traktoreita/kuorma-autoja/muuta erikoisempaa kalustoa niin niille sovittiin erikois oikeus sijoitteluun raitille. niitäkin vain muutama että nekin ilmoittautukoot minulle niin saan henkilökunnalle ilmoitettua ja ne saa tehdä sitten päätökset että mihin niitä sijoitellaan.
     
  19. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Re: Nummela Kruisin 10.8

    Mut voi laskea mukaan jos toi Buick vaan kelpaa. Sen päättäköön raati. :odroll:

    Hätätapauksessa, jos siis autoja ei tule tarpeeksi on mulla myös tuo Cougar...
     
  20. 455STW

    455STW Gearhead

    Re: Nummela Kruisin 10.8

    Öö, katonko tuota Wuosisatamarkkina-asiaa jotenkin väärän pään silmällä, kun musta tuntuu että tässä ollaan nyt järkkäämässä harrasteajoneuvoille ahdasta ja maksullista parkkipaikkaa? Käytännön asioita; kuka maksaa tuon 80€ aluevuokran, yksi uhkarohkea vai kerääkö joku vielä uhkarohkeampi kolehtia aina kun joku kurvaa parkkiin? Onko samat autot parkissa koko päivän 10-17 vai olisiko kyseessä ns.vaihtuva ajoneuvonäyttely? Saa korjata ja kommentoida...
     

Kerro tästä muillekin!