A-body 63-66 pääsylinteri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja vernando de hoto, 28.4.2004.

  1. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Olisiko kukaan Moparhemmo perehtynyt asiaan? Mikä on erona jarrupääsylintereissä tehostamaton rummuilla, tehostettu rummuilla ja tehostettu levyjarruilla edessä? Itselläni on 66 Barracuda Formula S viimeksi mainitulla vaihtoehdolla. Pääsylinteri vain on sökö ja jarrut hukassa. Pääsylinteriä on vaikea löytää? Jos vain jostain löytyisi hyvästä olen valmiina maksamaan hyvä hinnan.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    kyllä noita on esim us-partsista,löytynyt samantien hyllystä.muistat vaan sen,ettet sekoita rumpujarrullisen pääsylinteriä, levyjen kanssa.jäävät laahaamaan.www.mpbrakes.com.osoitteesta löytyy perustietoa,noista jarruista ja niiden muutoksista.jos englanti on hallussa.
     
  3. Destroyers

    Destroyers 1st gear

    laita siihen alkuperäisen tilalle uudemman ´67-´76 a-bodyn levyjarruille tarkoitettu pääsylinteri.
     
  4. duster73

    duster73 Gearhead

    joo,saat kakspiiriset jarrut.
     
  5. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Joo sekoitettu on jo laahaavat niin p...lesti jos sattuvat toimimaan. Kaksipiirisiä en halua, vihon viimeinen vaihtoehto.
     
  6. Destroyers

    Destroyers 1st gear

    No sitten siun on varmaan etsittävä alkuperäistä vastaava tai korjattava vanha.

    Onko autos museorekisteröity vai miksi et halua kaksipiirisiä jarruja?
     
  7. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Kysessä on lähes orginaali 66 Formula S. Kylläkin se Formula S on tallissa odottamassa aikaa täydelliseen koneremontiin. Tällä hetkellä paikoillaan 318 joka vaihtunee kesällä normaaliksi 273:ksi. Edellisellä omistajalla tainut olla viimeksi ajossa 80-luvun lopulla. Lähtoisin Porvoo/Helsinki seutuvilta. Johtuen jarru ongelmista olen ajanut autolla ehkä 300km kolmenvúoden aikana. Katsastuksessa läpi vain säälistä, että säilyy uusvanhat mustatkilvet. Asiaa! Alansa tuntevalta firmalta löytyy yksipiirinen pääsylinteri tehostetuille levyille, muuten sama mutta nestesäiliö on pienempi. Käyneeköhän nelimäntäisille satuloille vai olisiko tarkoitettu kaksimäntäisille? Oliko Moparin viimeiset yksipiiriset vuonna 1966?
     
  8. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Joo, 67 siirryttiin kaksipiirisiin. Mä luulen, että neli- ja yksmäntästen nestetilavuus on aika liki sama, yksmäntäset tuli vasta 70-luvulla joten niitä ei ainakaan ykspiirisinä pitäis löytymän. Oleellistahan tossa on se, että mäntä on riittävän iso jotta isompi pinta-ala saadaan painettua, eli yhdellä painalluksella nestettä piisaa tarpeeksi. Luulis tollanen jostain löytyvän, sama lienee muissakin kopissa käytössä. Mullakin tollanen oli, mutta hankkiuduin siitä eroon, kai.

    Vieläkö 273 commandon männät on custom tavaraa, vai tekeekö niitä jo joku listamäntinä?
     
  9. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Takomäntää ei saa(ole listoilla)mut tavallista sais.Tekiskö Viseco tilauksesta???
     
  10. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ai valuna löytyis tota commandon pattipää mäntääkin? Ei oo ollut takavuosina saatavilla. Wiseco, ROSS tai mikä tahansa "parempi" mäntäpaja kyllä tekee tollasen, mutta hintaa kertyy. Ovat sitten tosin varmaan puolet kevyempia kun alkuperäiset.
     
  11. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Eioo kuulema valunakaan pattipäätä ovat jotakin 8.1 jolla ei mitään tee.
     
  12. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    US -Partsilta sain vihjeen ruotsalaisesta speed-shopista, jolla hyllyssä vakioalut. Soitin ja kaveri vahvisti tämän, hintakin oli halpa (Kr).
    Äkkiä vaan tilaamaan, mutta eipä ole tänäkään päivänä tullut. Taisi muistaa väärin tai sitten hokas hinnan.

    Vakioalut vieläkin etsinnässä, kun olisi tuo std lohko. Kim E. teetti Wisecon aihioista, ja tuli männille hintaa...
     
  13. Gear Banger

    Gear Banger Gearhead

    273 Commando männät

    Laysonsiltä löytyy mäntiä std,030,ja040 kokoisina,eikun kaupoille!http://www.laysons.com/
     

Kerro tästä muillekin!