PICK-NICK 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 56sportcoupe, 25.7.2013.

  1. JariV

    JariV 2nd gear

    Kiitos järjestäjille upeasta päivästä. Tämä on mulle toinen niistä kahdesta "pakkotapahtumasta" Suomessa jonne on pakko mennä aina. Toinen on Historic Grand Race Ahvenistolla. Muihin mennään jos aikaa on.

    Mitä tulee tähän telipeliin niin luulempa että se ohjataan käyttisparkkiin ensi vuonna. Tai sitä pyydetään vaan jatkamaan matkaansa.
     
  2. debner

    debner Gearhead

    Kaikki paikalle saapuneet takasi hyvän tilaisuuden, autojakin oli niin paljon, että piti kaikin keinoin yrittää olla kuvaamatta kuin muutama sata kuvaa... paljon oli sekin...
    Uusia kuvakulmia tuli etsittyä hyppäämällä syvimpään ojaan, ohi ajeleva porukka huomasi silti pohjalle vajonneen kuvaajan :)

    Täällä kuvakansio: http://jaridebner.kuvat.fi/kuvat/

    Tämä oli kyllä hurja peli:

    [​IMG]
     
  3. ata

    ata Gearhead

    Sinänsä aika mielenkiintoista kun tapahtuma on järjestäjien tietojen mukaan alkanutkin vasta klo 10 jolloin tapahtuma avataan ja sitä ennen ei sisään pitäisi ollut päästä kuin romutorin myyjät...

    Eli tapahtumaan pitää mennä niin, että perillä on tunti ennen sen alkamista, jolloin jo silloin siellä on autoja paikalla jo runsaasti. Järjestäjien kannattaisi varmaan joko a) ilmoittaa uusi alkamisaika tapahtumalle, vaikka klo 8 tai 9 eikä 10 jos se on tarkoituksena...

    Mutta liikenteen ohjaus oikeasti olisi yksi niitä asioita joihin ehkä jatkossa pitäisi panostaa oikeasti, ei tuollainen 2 tuntia, 2 kilometriä jonotus ole kauheaa herkkua kenellekään. Tai sekään ei luulisi olevan järjestäjien tavoitteena, että paikalle pitää tulla reilusti etukäteen, kun järjestäjätkin varmaan tai ainakin pitäisi varautua sellaiseen aikatauluun jonka ovat suunnitelleet itse.

    lainaus sivulta http://pick-nick.com/:
    Toki täytyy todeta, että klo 17 tänä vuonna paikalla oli vielä aika paljon autoja, ehkä sen takia kun olivat päässeet parkkiin vasta joskus 13 tai 14 paikkeilla vaikka olivat tulleet jo aamupäivällä jonoon... Monet pitivät omia pick-nickejä sitten siellä yli kilsan päässä raviradalta kun autolla ei eväiden kanssa lähemmäksi jaksaneet jonottaa ja sitten menivät vissiin kävellen perille, ja näytti olevan todella hienoa harrastekalustoa näissäkin "parkeissa" paljon siellä lähialueilla jotka eivät viitsineet jonottaa raviradalle saakka.
     
  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Tuskin olisi ihan järjetöntä jos paikalle johtaisi useampi reitti, esim kahteentoista asti voisi tulla "poistumistietä" pitkin, vähentäisi ruuhkaa.
     
  6. Sime

    Sime 1st gear

    Trollille ruokaa: ei niitä oo pakko kattoo. Sitä paitsi mä kuvaan just sitä mitä mua huvittaa. Ja vielä jaan ne täälläkin, jos siltä tuntuu. 8)
     
  7. Tuukka

    Tuukka 1st gear


    Toi oli kyl härski laite. itte en vissiin ottanu kuviakaan mistään muusta kuin tuosta (kun mun kamera hajos eikä oo nyt muuta ku puhelimen paska kamera)
     
  8. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Pitihän se mullakin jostain valittaa. No joo ei oltu otsa kurtussa liikenteessä. Tattis näistäkin kuvista! :lol:
     
  9. hummer1

    hummer1 3rd gear

    Siellä oli kaksi merkittyä reittiä alueelle. Tulimme paikalle n 10.30 ja oltiin ensin siinä pääjonossa mekin hetken, ennenkuin u-käännöksellä takaisin toiselle tielle. Siellä oli se toinenkin reitti joka kulki käyttöautojen parkkipaikan kautta. Sieltä pääsi jonottamatta alueelle. Kuulin myöhemmin, että jo silloin siinä jonossa kesti 45 min.
     
  10. sixkasix

    sixkasix Gearhead

    Kävästyä tuli picknickissä juu, romutorilla kierreltyä ja autoja kateltua.
    Perjantai aamuna lähettiin aamu neljältä ajelemaan Forssaa kohti, eikä tarvinnu ajaa letkassa, kun oltii käyttökotterolla matkassa.
     
  11. Jza

    Jza Double Gearhead

    No pari hassua autoa oli jonossa :lol: http://aijaa.com/BvCgvU

    Toiseen suuntaan vissiin vähän lyhyempi. Tuossa kohtaa se vetoketjutus toimi aikalailla suhteella 1:4, että ehkä sinne joku ohjaaja olisi kaivattu, kun ei maalaisjärki kerran pelaa.
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Rod & Kustom luokassa osallistui arvosteluun vain kaksi ajoneuvoa, jotka molemmat palkittiin. Rock'n Roll carissa alkaa myös olla aika paljon kustomeita eli nämä kaksi luokkaa ovat pikkaisen päällekkäisiä nykyään.

    Rod & Kustom:
    1. Loikkanen Timo Chevrolet Styleline Deluxe 1951
    2. Hakala Timo Nash Lafayette Convertible 1936

    Rock'n Roll car

    1. Salin Markus Chevrolet Fleetline 1951
    2. Jäderholm John Cadillac Sedan Deville 1959
    3. Romppanen Pasi Mercury 1951
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Eihän ne olleet mitään töyssyjä, vaan asfalttiin upotettuja kivistä tehtyjä suojateitä.
     
  14. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllähän tuolla liikenteenohjausta on, mutta ongelma on se, että alueelle johtaa viimeisestä risteyksestä vain yksi tie ja sitä ei pysty muuttamaan yksisuuntaiseksi. Kakkostieltä on vain kaksi liittymää, joista tuolle ravikadulle pääsee ja näiden liittymien kautta kulkee myös liikenne idän ja lännen suunnasta. Raaka totuus on, että paikat yksinkertaisesti menevät nykyisellä kalustomäärällä väkisinkin tukkoon, valitettavasti.
     
  15. Rusty

    Rusty Double Gearhead


    Kiitos kiitoksista. :-?
     
  16. S-A

    S-A Gearhead

    [​IMG] [​IMG]

    Kylläpä oli taas aivan törkeän kuuma keli Pick-Nickissä.
    Kuvaaminenkin jäi vähän puolitiehen kun helle vei mehut miehestä.
    Jälleen kerran uskomattoman hieno kattaus toinen toistaan hienompia autoja.

    Valokuvia löytyy osoitteesta motorsport.kuvat.fi
     
  17. ViLU

    ViLU Gearhead

    Oli kyllä aivan mahtavat kinkereet ja sääkin oli mitä mahtavin, mutta toi jonotus ei ollu hirveen mukavaa. Impala kyllä kesti kohtuu hyvin yli tunnin jonotuksen, loppuvaiheessa vaan alko vaihdelaatikko jo ilmotella liiasta lämmöstään. Kyllä siitä jonosto muutamia autoja sitten hyytyikin lämmön seurauksena.

    Ite tulin samasta suunnasta ja vetoketjutuksesta ei todellakaan oltu kuultu yhtään mitään. Melkeen annettiin pahaa silmää kun tungin keulaa sinne toisten autojen väliin :soosoo:
     
  18. Travelin_man

    Travelin_man 1st gear

  19. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    kiitokset järjestäjille sää oli kohillaan..
     
  20. Multipower

    Multipower Gearhead

    Mukava tapahtuma jälleen pitkistä jonotuksista huolimatta! Eräs asia tuolla kyllä laittoi hieman ärsyttämään tänäkin vuonna, nimittäin nämä "euroopan omistajat", jotka levittäytyvät telttoineen ja grilleineen parkkialueelle siten, että vievät pahimmillaan kolmen-neljän auton paikat tai jotka muuten vaan ajavat kauas viereisestä autosta niin, ettei väliin kuitenkaan mahdu toista. Eipä mahtuisi montaa autoa paikalle, jos kaikki 2500 autoa koittaisi tehdä samaa...
     

Kerro tästä muillekin!