ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. Hai

    Hai Double Gearhead

    kt9001:sen jutussa on joitain outoja kohtia.
    -Kaverille etsimässä, mutta ostaa itse.
    -Tekee tilisiirron ilman yhteyden ottoa myyjään. Laittaako joku tilinumeron ilmoituksee, että hätäisimmät voi jo maksaa?

    Muuten kiva kauppatarina.
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Ja vaikka ilmoituksessa olis tilinumerokin, niin on kyllä todella ihmeellinen ostaja, että maksaa autosta kauppasumman tililille, vähentäen siitä mieleisensä tinkivaran, ilmoittamatta siitä myyjälle ja näkemättä autoa. :eek:
     
  3. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Sit sä heräsit, kastelit kissan ja päästit kukat ulos?
     
  4. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Hiukan "muuttuvia tekijöitä" no kaikkihan on mahdollista ja varsinkin Savonmaassa tuo tilinumero juttu oli päivän paras ilman soittamista ja rahat tilille.

    Itse ihan vaivautunut tontille ja sitten vasta rahoja tilille laitettu kun kauppatavara nähty ja todettu omistusoikeuskin ja muut ongelmat (autoissa ja muissa isoissa kapineissa) taisin olla se ihmeellinen ostaja lauantaina kun kävin hakemassa 600km päästä käyttöauton ja maksoin sen mikä oli hintapyyntikin (oli jo sen verta halpa että ei kehtaa) kysyin kumminkin ja myyjäkin totesi menevän edukkaasti mikä piti paikkansa.

    P.S Ostaja tulee myyjän luo itse kyllästynyt näihin "lähdetkö näyttämään" paitsi jos tulee esim junalla tai muulla julkisella vilkaisemaan.(ex-auto meni junan tuoman mukaan) 8)
     
  5. Letku

    Letku 3rd gear

    Kaksi päivää auto myynnissä.
    Muutama hyvä vaihto ehdotus, yksi sotti kolme kertaa et on tulossa tiistaina kattomaan ja käteisellä ostamaan.
    Tänään soitti yksi ja kerroin autosta kaikki mitä tiesin, hinta kohdalleen, homma ok. Rahat tilille ja ostajan joku kaveri tulee tänään illlalla hakemaan rekalla. Näin se homma välillä toimii. No, ilmoitin tiistain kaverille jo tehdyistä kaupoista, niin kuin oli hänen kanssaan sovittu jos auto menee kaupaksi.
     
  6. kapa

    kapa 3rd gear

    Tää menee samaan sarjaan, kun työkaveri joskus taannoin kertoili ajelleensa transiitilla missä oli vaan yks pyörä keskellä alustaa, oli kuulemma pirun kätevä mettäpoluilla
     
  7. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Ja kuulemma Olkiluodon ydinvoimala työmaalla (silloin ensimmäisen vaiheen aikaan) oli ollut niin tiukka aikataulu, että kun yksi mies oli kompastunut ja tipahtanut valuun, niin ei oltu valua voitu keskeyttää. "Sinne se jäi" tuumasi vanhempi "paikalla ollut" mieshenkilö. :rotfl:
     
  8. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Multakin saa vaikka yv:nä tilinumeron,laittakaa vaan rahaa sinne joku mieleinen summa,katotaa sitten mitä sillä saa. Vai saako mitään. Ei mulla oo kyllä edes mitään autoo tai muutakaan varsinaisesti myynnis,mut... :rotfl:
     
  9. Jupe

    Jupe Gearhead

    Pahus, kerkisit ensin... vaikka allekirjoituksessasi kerrot muka olevasi hämeen hitain.. :D
     
  10. signet

    signet Gearhead

    Sama on tapahtunut 60-80 luvuilla noin joka toisessa siltavalussa,tai sitten siellä on ollut muotin pohjalla raudottaja surraamassa viimisiä eikä ole huomattu kun alettiin valamaan...tai juoppo raudoittaja on sammunut edellisenä päivänä muottiin eikä ole herännyt kun alettiin valamaan...ja on röntgenkuvattu valmista siltaa ja siellä se ukko on ollut :rotfl:
     
  11. urho3

    urho3 Gearhead

    en tiedä mikä mies on tämä kt9001,mutta näin savolaisena vähän epäilen voiko edes savolainen olla jutuissaan noin pöpi.
    joku roti sentään sais olla tuolla paskan puhumisella.
    kyllä nyt hävettää savolaisten puolesta,lähden vetämään itseni hirteen.
     
  12. kt9001

    kt9001 Gearhead

    Heh, äitee on sanonu että saa ostaa jos haluu.

    Kaverille etittiin Korvettea, en siis mielestäni vetänyt välistä jos ostin samalla selauksella huomaamani Pontiakin?

    Tältä myyjältä olin jo alle vuosi sitte ostanu yhen " uuskoppasen" Suburbanin, ei sen suurempaa dramatiikkaa ollu tilinumeroa metästäessä.

    Tästä oon Purehell ihan tyytyväinen että juolahtikii mieleen "maksaa autosta kauppasumman tililille, vähentäen siitä mieleisensä tinkivaran".
    Aatteleppa ite, vähä niinku entisaikaan setelikäärö rintataskussa ja myyjälle nippu käteen joko lähteis?
    Olin 500km päässä Satakunnassa, keikka oli kestävä vielä parisen viikkoa, myytävänä auto, jota rupesin illalla haluamaan.
    Mitä muuta teet?
    "Soita myyjälle että varaa sitä pari viikkoa, tulen varmasti hakemaan..öhö öhö joo.?" ?
    Minusta tuo oli näppärä keino tehä semmonen etäkäteistarjous. Joka myös meni läpi, täydennettynä kasalla rupeleita, koska kotteroonkin oli enempi myötäjäisiä kuin tarjouksentekohetkellä oli tiedossa.
    Kaikille vaan kaikki ei ole hankalata.

    Samalla tyylillä, näkemätä ja etukäteen maksamalla ostin muutama vuosi sitten hyvän projektin, 1928 Nashin Porvoolaisesta kellarista,silloin kyllä soitin kaksi puhelua asiasta, perjantaina noin klo 14.00 ja toinen noin klo 16.00, jolloin tein puhelintarjouksen, joka kelpasi muutaman satasen korotuksella myyjälle ja sain tilinumeron, maksoin ja hain kökkärän kotio.

    Ja edelleen samalla tyylillä toissa pääsiäisenä ostin puhelun perusteella näkemättä ja etukäteen tilisiirrolla maksamalla hitonmoisen kasan pääosin 20-luvun Nash osaa, jota eräs ikääntynyt pitkän linjan mobilisti oli kerännyt 60-luvulta saakka, jolloin itse oli aloittanut Nash harrastamisensa.
    Siinä oli mm kolme runkoa, joista yksi oli ison Advancedin, parin avo-Nashin peltiosia, Advancedin peltiosia, joista puuttui pari ovea ja takaikkunan ympärys.
    Parasta siinä läjässä kuitenkin oli Nashin silloisen maahantuojan koko loppu varaosavarasto uutta, käyttämätöntä Nash osaa 20- ja 30 lukulaisiin, vaihteiston rattaita, nokka-akseleita, venttiileitä, periä, välityksiä, vesipumppuja, kannentiivisteitä Nashin suora-8 moottoriin ja ihan pirusti kaikkea pientä silippua.
    Osat oli Ikaalisten takana, ite Kemissä, ei siinä taas paljon auta vinkua että varaatko heinäkuuhun, varmasti sitten tulen hakemaan.
    Pitää vaan sietää riski ja suorittaa. Eikä taaskaan ollut mikään satas-kasa, vaan ihan oikea arvo oikealle kamppeelle.

    "Elämä, se hassu juttu joka sattui matkalla kalmistoon" se vaan on.
     
  13. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Kun juttuja kertoo, niin kannattaa toki kertoa oleellisimmat faktat heti aluksi, kuten esimerkiksi se, että tunsit myyjän ja tiesit hänen tilinumeronsa. Vähentää turhaa spekulointia huomattavasti. Eihän tuossa sitte mitään, asia tuli selväksi.
     
  14. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Kuten todettu.

    Savolaisten kanssa keskustellessa vastuu siirtyy kuulijalle :)

    Olihan tuossa niitä "muuttujia matkassa"

    (nyhdettävä olennainen tieto "1purehell" ilmaisee)
     
  15. kt9001

    kt9001 Gearhead

    Onneks ei kerinny kuolla enempää porukkaa, kuin nuo lukemattomat valumiehet ja yks keppana!
    Otan opikseni, astun kammiossani ja pohdin hetken.

    Jatketaas taas.
     
  16. Jankon Betoni

    Jankon Betoni 1st gear

    Jatkakaa toki vain. Pitkään aikaan oikeasti hauskoja ja ainakin minulle ennenkuulumattomia juttuja nuo viimeisimmät raudoittajaranen kohtalot.

    :lol: :lol:
     
  17. Raimo Miettinen.

    Raimo Miettinen. 1st gear

    ot. Saattaisi joku savolainen pitää tuota jopa mahdottomana. :poff:

    Jatkakaa!
     
  18. Qjet

    Qjet 1st gear

    Meinaakko, on niin sujuvaa sorttia , notta sujahtaa silmukasta läpi ?
     
  19. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Voi ne vetovoimat huveta sitämukaan kun köysi kiristyy ja näinollen jäädä suoritus puolitiehen.
     
  20. ari vw

    ari vw Gearhead

    Mitv,kävin Kt:n luona tuossa kuun alussa ja kyllä siellä ainakin ko.kinkkeet on?---lupasin hälle tehhä vielä vtun hyvän diilin jäljellä olevista rans-am osistani...
    ps. onks nää epäälevät juntturat jottae pohojalaesia?
    pss.pohojolaisten kanssa olen tehnyt kyllä eniten kauppaa auton osista ostaen ja myyden.eikä kumminkaan päin ole valittamista ollut, kai.täälkin taitaa kirjotella yx heistä.
     

Kerro tästä muillekin!