pontiac 2,3 ei käynnisty

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja rautasydän, 5.8.2013.

  1. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Trans sprortissa kiinni, -94 ja manuaali. Starttaa, saa hajusta päätellen bensaa mutta ei edes yritä. Vaihdettu on polttoainesuodatin, ilmanputsari, lämpötila-anturi, throtle body puhdistettu, maakontaktit avattu ja puhdistettu, huono akku vaihdettu uuteen ja nada..
    Boksiko paskana vai joku anturi vai puolasilta? Vikakoodit yritetty lukea mutta korjaamon setä sanoi, ettei auto anna koodeja. Tällöin auto vielä lähti kayntiin ja kävi. Startit oli tuskaisenpitkiä ja siksi korjaamolle. Samana iltana sitten hyytyikin lopullisesti.
     
  2. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    camarosta meni vanhan bensa/paskaa tankissa pumppu tukkoon. se lähtee sahaamalla käymään välillä ei edes lupaa. selvis pumppu syyks. kokeile kaataa suoraa bensaa koneeseen. ja vaikka ei lähde niin silti haisee bensalle
     
  3. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Pitääpä kokeilla starttipilotilla siis. Suodattimesta tuli semmosta mustahkoa bensaa, kun sen vaihdoin. oisko letkuista irronnu kumia, kun keväällä siirryin hölmöyksissään tuohon E10 bensaan.. Pumppu kyllä hurisee normaalisti, kun virrat laittaa päälle ja rele naksauttaa sen pois niinkuin pitää?
     
  4. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Ecu vaihdettu, ei vaikutusta. Ilemmalla vielä tuo starttipilottitesti. Muita ideoita??
     
  5. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Tutkiskelun ja purkamisen jälkeen kävi selväksi, että suuttimet on tukossa. Mustaa töhnää on ja bensa ei tule läpi, eli E10 tappoi mun auton. Jee!
     
  6. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Löyty vihdoin käytetyt suuttimet. Loppu viikosta posti tuo ja sitten vaihdellaan ja ihmetellään taas lisää, josko sais kuntoon.
     
  7. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Auto on vihdoin kunnossa. Bensapumpun imuletkussa oli tiivisteen palanen, joka oli tukkinu koko pumpun.
     

Kerro tästä muillekin!