SPET 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja supo, 14.11.2012.

  1. kuula

    kuula Gearhead

    Kova veto Supo!
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Tervehdys,joko porukoilla vermeet valmiina finaaleihin?Tiällä huollettu Camaroo siihen malliin että jos kelit kohdallaan niin tehdään uusia ennätyksiä ja ainakin tähän asti on saatu tekniikka pidettyä kasassa eli ohivuodot pysyneet samoina kuin kauden alussa jne.Tiällä samalla tehty pieniä hankintoja ensi kauteen eli auto vaihtuu -08 Chevrolet Cobaltiin(ex Räikkönen) ja koitetaan saada tekniikka dynoon jne,eli tarkoitus saada lisää vauhtia aikaiseksi ja samalla aikakorttiin kohtuu parannus!
     
  3. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Hollow Heads-rääksteriin ei tarvitse vaihtaa kuin moottorinohjaus-älylaatikko, luoda kartat sun muut niin eiköhän se siitä.

    Vaparina mennään taas, joten vedot ovat tappotasaisia ja mielettömillä reaktioilla. Voittehan tulla tietenkin yrittämään, mutta vain kakkospokaalia. :poff:


    T: Simo -SPET1958-
     
  4. supo

    supo Double Gearhead

    Onnittelut mitallimiehille sekä kaikille jotka ajoitte Spettiä kauden aikana ja toivotaan että kaikki jatkaa samassa ryhmässä sillä tulee lisää hienoa kalustoa sekä kuskeja ensi kaudelle!!!Kentsu valittiin uudeksi ryhmän edustajaksi joka laittaa lähiaikoina faktaa esille niin ruvetaan isolla joukolla värväämään lisää kuskeja ryhmään niin saadaan vetää isoa kaaviota joka kisa!!Alustavasti sovittu että ollaan esillä ACS:ssä hienolla osastolla jossa esitellään bracketin saloja niistä kiinnostuneille!!
     
  5. Kentsu

    Kentsu 3rd gear

    Onnittelut Hatelle, Pasille ja Mikolle SM mitalleista.
    Mulle vois laitella posteja osoitteeseen nymanken@gmail.com niin yritän tehdä postituslistan kaikista Spettikuskeista.
     

Kerro tästä muillekin!