Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Roju

    Roju 3rd gear

  2. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

  3. Roju

    Roju 3rd gear

    Ei toi kyllä -88 oo.. Ja kuluttaa varmaan nesteitäkin aika hyvästi..
     
  4. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Onkohan mennyt deitti kuvat ja auton kuvat seksisin....
     
  5. El C

    El C 3rd gear

    Ovien lukumäärä: 6 :eek: :eek: :eek:
     
  6. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Onko joku oikeasti ostanut auton tuolta nettiautossa ilmoittelevasta IS Automotivesta? Vai onko tuo vain joku yritys vaikeuttaa muiden maahantuonteja pistämällä autoja kovilla hinnoilla näkyville?
     
  7. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    No ainakin kertoi myyneensä kymmeniä autoja kun kävin tutustumassa toimintaan. Kirjoitin silloin tarinaa tähän ketjuun johonkin. Miksi vaikeuttaisi myös omaa toimintaansa?

    E: tarkennuksena vielä, että jäi käsitys että useimmat autot on tuotu toimeksiantona. Varmaan jonkinsortin "tiisereitä" nuo Nettiautossa näkyvät. Mutta onko tuo nyt maata kaatavaa jos jostain 50-luvun laitteesta pitää maksaakin 200 e 100 e sijasta? Ei tuo nyt juurikaan niin uusia kaupittele joista tonnikaupalla pitäisi verjoja maksaa - jos siihen viittasit.

    Ilmeisesti nuo ainakin: http://www.isautomotive.fi/kuvagalleria/
     
  8. Jankon Betoni

    Jankon Betoni 1st gear

  9. Hai

    Hai Double Gearhead

    No LS mottihan tuo.
    Koko autohan ihan perus letukkaa. Badge engineering.
     
  10. Jankon Betoni

    Jankon Betoni 1st gear

  11. Jordan

    Jordan Gearhead

  12. Koirankoppi

    Koirankoppi 1st gear

    Tuolta tuli kaverille rodi ja auto on oikeesti hieno. Viime viikolla soittelin ko. liikkeeseen ja suunnittelimme mulle rodia. Sain muutaman linkin, josta voi autoa katella jo valmiiks, saada selville hintatasoa ja homma etenee heti, kun omat jutut valmiina. Mielestäni asiallista palvelua ja neuvoja, eikä tuo minun suunnitelma oo tosiaan mikään 30t€ budjetilla toteutettava, vaan rodi on Suomessa ajossa max 10t€ budjetilla. Tuollakin rahalla löytyy jo valmiita ajokuntoisia muutamia vuosia sitten rakenettuja autoja. Kuopion rodi natikoissa oli useita ko. yrityksen tuomia rodeja ja itse yrittäjäkin paikalla, joten varmasti hommat toimii, kun kaveri tulee itsekin tapahtumiin mukaan.
     
  13. arrakis II

    arrakis II 3rd gear

    Kovat on Kurkolla ennakkoasenteet. Suosittelen ottamaan selvää asioista/ko. yrityksestä. Hyvinkin asiallista toimintaa! :)
     
  14. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Todella siisti. Jos olisi ollut jenkki hakusessa niin olisin varmaan käynyt tuon ostamassa. Nythän se oli ehtinyt jo mennä.
     
  15. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

  16. umpio

    umpio 3rd gear

    Mitähän tuohon olisi verot...
     
  17. kjj646

    kjj646 1st gear

  18. mke77

    mke77 Gearhead

    maar toi joku oopeli o?
     
  19. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Joku muu autohan tuo on,mihin on pitänyt sotkea saabin paskakasojen merkit/mainettakin :wc: ....En ostais missään tapauksessa :mad: ....Paaliin suoraan!!! :lol:
     
  20. capri30S

    capri30S 1st gear

    Melko jyrkkä kommentti mieheltä joka harrastaa seat malagoita ja fiat ritmoja :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!