Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. weripuo

    weripuo Gearhead


    Huomenna romumies hakee ensimmäisen erän 80-luvun pösöjä metallikeräykseen. samoin vm 61-62 saab löysi uuden kodin
     
  2. homer

    homer Double Gearhead

  3. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Mun sankarini! Missähän tämä laani sijaitsee? Voisi käydä kuvaamassa, ennen kun pienet vihreät miehet tyhjentää.

    Voi että! Ihanko renkaasta kasvaa luonto läpi! Kuinka puistattavaa! Eihän sen tarvii maata maassa kun yhden kesän, niin joku rikkaruoho valtaa sen... Aivan kamalaa. Ja täällä hyvätuloisten Espoossa vielä, eikä missään rupuisessa Kainuussa.
     
  4. onre

    onre 3rd gear

    Pelkäänpä, että tiedän paikan... ainakin kaikki yksityiskohdat täsmäävät. On siellä ainakin yksi koko lailla harvinainen Commer.
     
  5. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Ei juma#¤"#a taas yks hieno laanillinen tavaraa menee paalaukseen ja valtio kynii hepulta rahat :mad: :argue: Olihan lehtijuttu kirjoitettu oikeen kunnolla provoisovasti. Kohta siellä on milioona viherryspiipertäjää köytettynä ketjuilla puihin ja pensaisiin sen jälkeen kun ovat ensin mätkineet kaikki pelasttevat jutskat paskaksi ettei pajukko vaan kärsi ruosteesta :mad:
     
  6. palontie

    palontie Double Gearhead

    Täällä Kajanissakin on melko uskomaton laani,missä autoja on pilvinpimein.Uhkasakkoja on omistaja ilmeisesti saanut ja karpokin on tehnyt ohjelman paikasta.Äijä ei myy nippelin nippeliä.Kuulemma todella harvinaisia autoja on siellä jossain:(
     
  7. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Tiedän paikan. Melko provosoivaa tekstiä koska mielestäni tuo ei ole edes paha. Pahempiakin on ja nekin saa olla rauhassa. Ohan se tietty kauheeta ku se on Espoossa. Tosin sekin alue on jo maaseutua.
     
  8. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Re: Re:

    Ei taatusti ole, voisin melkein väittää. Ekan kerran siel kävin 2007 ja sillo oli jo lähes kaikki sälä hävinnyt. Nyt siellä ei ole mitää senkään vertaa ku paikalliset pikkutermiitit on laittanut paikat uuteen uskoon.
     
  9. palontie

    palontie Double Gearhead

    Asuin ennen Espoossa ja mulla on kanssa aavistus missä tuo on.
     
  10. leivonharri

    leivonharri Gearhead

  11. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    ....Järven pohjasta löytyivät Camaro- ja Chevrolet-merkkiset autot.... :odroll:
     
  12. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Mitenkä muuten toi museo/suojelupykälistö meni? Muistaakseni yli 50v tavarat ovat jollain lakipykälällä suojeltuja. En nyt vaan yhtäkkiä löytänyt mustaa valkoisella. Eihän esim yli 50v autoa saa myidä ulkomaille ilman muso(joku) lupaa. Miten sitten joku ihminen voi määrätä vanhat tavarat tuhottavaksi??? Ei mee jakeluun :mad: . Mahtaas tulla vielä joku ison tahon katastrooffi jos joku olis joskus hokannut hyödyntää lakipykäliä oikein :wink: .Toki kyseisellä tontilla on uudempaakin materiaalia mutta noin periaatteessa :wc:
     
  13. Rytari

    Rytari Gearhead


    lisäsin vähän kuvia eilen
     
  14. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Jos toi on se paikka mitä minäkin joskus olen käynyt nuuskimassa, niin kyllä ne raadot mitä siellä makaa on kokolailla valmiita, ts. ei niistä enää autoja tule... Korkeintaan saa jonkun pisteosan, eli tarvitsijoiden varmaan kannattaa käydä paikalla ennenkuin paikka siivotaan ja romut sulatetaan.
     
  15. met59

    met59 Gearhead

    Ja tuon Espoon paikan läheltä löytyi Amazonin raato, luultavammin siitä vielä sais joku auton......
     
  16. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  17. gto69

    gto69 Gearhead

    17m taunus -66 v6 ja lattiakeppi, mobilistin takapihalta. Löytyy kahden auton purkuosat ja uusia osia mm. uusi v6 lohko! Ostettavissa.http://gto69.kuvat.fi/kuvat/taunus/
     
  18. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Lloyd alexander TS:n raato.Vuosikymmenien takainen löytö mutta edelleen samassa paikassa :D [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG]
     
  19. Fordmieesss

    Fordmieesss 2nd gear

    Näin äkkiseltään katsottuna hämmentävän ruosteettoman näköinen. Vai oliko tuo jotain näitä alumiinista/muovista/pahvista/tuohesta/tms. tehtyjä?
     
  20. blt4spd

    blt4spd Gearhead

    Olikohan se tämä Lloyd, jossa oli jonkinlainen muovikori. Saksalaiset antoivat sille aikoinaan lempinimen Leukoplast Bomber, laastaripommittaja.
     

Kerro tästä muillekin!