Vanhoja valokuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja C5_Z06, 12.11.2006.

  1. impala67

    impala67 Double Gearhead

    sehän oli vantaakruisingin vakiokalustoa tuohon aikaan. todella hieno auto ja sääli omistajanvaihdosta ja sen jälkeisiä tapahtumia. elääkö auto vielä jossain?
     
  2. 12345678910

    12345678910 Gearhead

  3. impala67

    impala67 Double Gearhead

    auto oli tarroineen veekasissa esittelyssä n.1986?
     
  4. seppokuvat

    seppokuvat 1st gear

  5. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Komeita on otokset... 8)
     
  6. homer

    homer Double Gearhead

  7. palontie

    palontie Double Gearhead

    Pakko kai sen oli kelvata,pula- ajan aikaan ja autokanta oli mitä oli:)
     
  8. coronet-65

    coronet-65 3rd gear

    Toiseksi ylimmäinen kuva vasemmalta, tarkkaan katsottuna oudon oloinen 200 sarjan Volvo mustilla kilvillä. Voisko tuo olla se Volvon näköiseksi tehty Rambler josta täällä foorumilla on ollut keskustelua.
     
  9. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Ihan samaa katselin.Ramblerin korilta vaikuttaa.
     
  10. seppokuvat

    seppokuvat 1st gear

    Motoparkin Juhannuskisat 1991.

    Muutaman kerran tuli Motoparkissa käytyä,Juhannuskisoissa oli kamerakin mukana.
    Sen verran olin kirjoittanut muistiin,että aattona olis satanut koko päivän,mutta juhannuspäivänä olisi sitten ajettu.
    http://seppo.kuvat.fi/kuvat/Motoparkin+ ... isat+1991/
     
  11. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Kuvissa esiintyvä NHE-66 69 Charger on se Jenkki Charger = joka esiintyi Jenkki purkka mainoksessa.Kuvassa valkoisena sinisellä Candyllä.
     
  12. blt4spd

    blt4spd Gearhead

    Heh, Muistan tuon tulipalon siellä takana, josta oli se savukuva. Se tulipalo oli varmaan vaarassa levitä tai jotain, koska kuuluttaja jo vähän etukäteen varoitteli, että tässä voidaan kohta tarvita selväpäisimpiä sammutteleen sitä paloa.
     
  13. impala67

    impala67 Double Gearhead

    hienoa! kuvia tapahtumasta jonka aikana ei ehtinyt leirintä alueelta poistua. mukava nähdä vaikka näin vähän myöhässä...
    vieeeläkö on villihevosia joku bussiporukka huudatti jaktuvasti agregaatin kanssa. ja orannssin räbän oli pojat ajaneet lepikkoon ettei vaan lähde humalassa ajelemaan.
     
  14. palontie

    palontie Double Gearhead

    Minäkään en päässyt leirintä alueelta kisapaikalle! :)
     
  15. seppokuvat

    seppokuvat 1st gear

    Loistavaa!
    Tuollahan näki myös julkkiksia;ainakin Sakari Kuosmanen oli paikalla ja sitten Dekadenzin myyntikojulla oli vieraana pornotähti Sasha Gabor :)
     
  16. blt4spd

    blt4spd Gearhead

    Olikohan se just 91 juhannus, kun esiintymässä oli Omar & The Howlers. Mulla oli teltta jonkun Mustangin vieressä ja kun aamulla olisin nukkunut mieluusti humalaa vähemmäksi, tän Mustangin omistaja meni autoonsa istumaan hirveessä kännissä kossupullon kanssa. Ei varmaan jaksanut pitää päätä ylhäällä. Jätkän otsa osui vähän väliä ratin tööttipainikkeesseen, siitä torven huutamisesta se aina sen verran virkosi, että ymmärsi nostaa päänsä ylös, kunnes taas kohta otsa painoi tööttiä.
     
  17. seppokuvat

    seppokuvat 1st gear

    Jonain juhannuksena siellä oli ainaskin Sleepy Sleepers esiintymässä,en muista minä vuonna.Tulivat paikalle helikopterilla,josta kuulemma pudottivat (en just sitä ollut näkemässä) Mossen tai Ladan maahan. Se oli siten siis maailman nopein Lada/Mosse :)
     
  18. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Eiköhän Sleepy Sleepers ollut siellä kaikkina juhannuksina. Itse olin paikalla -88, -90 ja -91 ja mielestäni Sliipparit olivat joka kerralla mukana. Omar and the Howlersit näin Virtasalmella ensimmäisen kerran ja taisi olla tosiaan -91.

    Avolava-Mosse oli se joka helikopterista pudotettiin. Se oli sitä ennen tervattukin. Sitten moneen kertaan kuuluteltiin että pian nähdään kun Mosse kiihtyy varttimailin alle kymmeneen sekkaaan ja kiihtyihän se, tosin pystysuoraan kun tiputettiin helikopterin kyydistä. Tarkentakoon joka tarkemmin muistaa. Olisko tämä ollut -88.
     
  19. kmovat

    kmovat 1st gear

    Rankka OT mut uskaltaako kuka kertoa miksi nuo Motoparkin juhannus kinkerit aikoinaan loppu? Joskus täällä OD.lläkin viitattu jotenkin hämyisesti aiheeseen... mut kukaan uskaltanu kertoa mitään..
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Alkoi olla juhannusriennoista niin kova kisa, että ei enää riittänyt väkeä Motoparkiin. Muut tapahtumat hankki kalliita nimiä riskillä ja FHRA ei lähtenyt ottamaan isoja riskejä esiintyjien suhteen, sillä piti tasapainoilla kisan ja bänditapahtuman kanssa. Silloin kun Drag & Rock alkoi, ei juhannusfestareita pahemmin ollut ja väkeä oli paikalla pilvin pimein.

    Hupaisa muisto ekasta Drag & Rockista oli seurata Street & Racen mainoksi portilla jakaessa, että autoväki pohti kannattaako ostaa kokoaikalippua, jos huomenna sataa ja lippu menee hukkaan. Sen sijaan rokkiväki osti heti kokoaikalipun, kun kyseessä oli maan halvin festari.
     

Kerro tästä muillekin!