KUKA TIETÄÄ MIHIN W.O.T VACUUM SWITCH KYTKETÄÄN ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja manuel, 19.11.2013.

  1. manuel

    manuel Gearhead

    tollainen on irroitettu-81 american fordista.purettaessa konehuonetta kuvailtiin mutta mihin tuo alipaine pitää vetää, ei näy missäään kuvissa. muistihan on tunnetusti lyhyt, niinpä kyselen oisko kellään tietoon ko asiasta.
     
  2. J.Käkriäinen

    J.Käkriäinen 1st gear

    I M U S A R J A A N !?
     
  3. manuel

    manuel Gearhead

    JUU JUU mutta tiedätkö onko sen paras paikka kaasarin läpän ala vai yläpuolella? entä tiedätkö mitä se tekee? Tarpeetonko?
     
  4. J.Käkriäinen

    J.Käkriäinen 1st gear

    Riippuu mihin suuntaan läppä aukeaa.
     
  5. ari2004

    ari2004 Gearhead

    Oiskohan toi WOT switch ilmastointia varten? Kun lyö lämän tiskiin -> alipaineet romahtaa ja ilmastointi kytkeytyy pois päältä? Näin pikaisesti googlella. Oikea paikka voisi olla imusarjaan. Läpän aukeamissuunnasta en tiedä mitään, siitä kun jotain ylempänä mainitaan.
     
  6. J.Käkriäinen

    J.Käkriäinen 1st gear

    Sillä aukeamissuunnalla on väliä vain tietyissä aplikaatioissa, kun ohjataan tarkemmin sytkää/bensanpainetta alipaineella. Tässä yhteydessä se oli vain läppä...

    Eli laittaa sen pystyimukaasarin läpän alapuolelle niin hyvä on, jos ei oo pystyimu niin sitten lähemmäs imuventtiiliä.
     
  7. mirage

    mirage 3rd gear

    Voi liittyä myös hiilikanisterin toimintaan ja tai ilmanputsarin esilämmityskanavan läppään.
     
  8. manuel

    manuel Gearhead

    siitä alipaine switcistä lähtee liitimen,(jossa sijaitsee kaksi vastusta)kautta kaksi johtoa sytytysboksiin. voisko juttu liittyä W.O.T aikaiseen sytytysennakkoon? sitä tässä mietin kun ilman tuota W.O.T.ssa iskee kaasariin tulta.kaaviosta löytyy myös toinen W.O.T eli A/C cutout switch.
     

Kerro tästä muillekin!